FOCUS T25 workout

nasıl peki ? faydasını hemen görebiliyor muyuz? ben jillianda zayıflamadım ama bayagı şekillendim
jilliandan daha faydalı kesinlikle,hızlı sonuç alıyorsun,ben diyeti bu ara kaçırdığım halde,kilo artmış olmasına rağmen,bedenim küçüldü(1 haftada) sen de yap görürsün
ben de jillianla baya şekillendim ,sıra t25te

ben total body circuit yaptım bebeğim.. beni en çok yoran o :) ama en zevk aldığımda o :) shaun u cok seviyorum ya...

t25 i kısaca anlatayım kızlar,

shaun t nin 25 dk sıfır dinlenme olarak piyasaya sürdüğü beachbody programı. 25 dk yoğun egzersiz yapıyorsun, kardiyo ağırlıklı. tempo nadir düşüyor. haftanın 5 günü 5 farklı program, cumartesi dinlenme ve pazar streching (zorunlu değil) olarak tasarlanmış. programdaki videolar fix, ama yapma sıraları değişiyor. cuma günleri çifte yapılıyor ama eğer zorlanıyorsanız cumartesi günüde yapabileceğinizi söylüyor. Aslında 3 safhadan oluşuyor, ama reklamı yapılırken 2 safha 10 hafta üzerinden verilmiş sonuçlar. sanırım ilk çıktığında son safha extra ücretliydi. Neyse safhalarımızın adı alfa,beta ve gama. her bir safha 5 hafta sürüyor..

Neden t 25. Neden Shaun T.

Shaun T yi bilmeyen yoktur, hip hop abs, insanity i ile yıldızını parlattı. Insanity i bilmeyen yoktur, insnalar yaparken ağlar ve bize göre değildi. Bence baya zordu ve uzundu. t25 ise sadece 25 dakika ve hareketleri basitleştiren modifier var. yorulduğunuzda direkt ona geçiş yapabilirsiniz. Modifier hareketlerini Callanın yukarıda paylaştığı tanya yapıyor. Tanya insanity de "the machiene" olarak tanınıyordu. O kadar iyidi yani. ve bu kadın 41 yaşında ve yeni doğum yaptı. Şimdi bir de fotolarına bakın. Kıç büyütmekten ay bu beni çok yordu zorladı demekten vazgeçin.. İsteyince oluyor.

kalbinde eklemlerinde sorunu olmayan herkesin denemesini tavsiye ederim. Ben zayıf biri olduğum için ay buram şu kadar sıkılaştı şöyle böyle oldu diyemeyeceğim. Kalbim güclendi, kaslarım güclendi, direncim arttı. dolaşımım hızlandı diyeceğim.

çalışan biriyim,tüm gün bilgisayar başında akşam eve gel yorgun argın spor ypmayı dene. olmuyordu olsada en fazla 1 ay, o da istediğim gibi değildi.Terlemek,kalori yakamk için en az 15 dk gerekiyor. Ama t25te 2. dakikadan sonra terlemeye başlıyorsın.. t25 bana çok iyi geliyor.

ne güzelll anlatmışsınn
ellerine sağlık
bana da çok iyi geldii
yaşasın terlemekk,yorulmak

bugun 1200 kcal tükettim
30 dakika t25 total body circuit
3lt su
iyi akşamlarrr
yarın sabah görüsürüz:)))

torrent bir programmı bende o yok defalarca indirmeye kalktım bir türlü inmedi çıldırmak üzereyim

torrent bir programmı bende o yok defalarca indirmeye kalktım bir türlü inmedi çıldırmak üzereyim
canım utorrent diye bir program var,bu program sayesinde torrent sitelerindeki programları yükleyebiliyorsun
bilgisayardan anlayan bir tanıdığın varsa ve yardımcı olursa cok iyi olur
eğer torrent işi olmuyorsa,google'a t25 indir yazıp bir siteden indrebilirsin,yalnız 2 gün sürebilir

utorrent'i sanırım buradan indirebilirsin:
http://www.utorrent.com/intl/tr/downloads/win

utorrenti indirdikten sonra aşağıda verdiğim linki tıkla,çıkan sayfada dowload torrenti tıklayacaksın,sonra küçük bir pencere çıkacak,torrent sitelerinden birini onaylayacaksın(mesela Download Torrent from Zoink.it)
daha sonrasında da ekranın sol alt kenarında yükleme işareti çıkacak,ona tıklayacaksın,çıkan sayfada tamam'a basacaksın,sonra indirme başlayacak
http://www.vitorrent.cc/torrent/CFC630F993F7B860E27538A4E6B8FFF90ABBCEDC

yine de yapamazsan buraya yaz,elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
umarım yardımcı olur

Son düzenleme:
bilgisayarım viruslü yarın format attırıcam ondan sonra deniycem bunu canım anlattığın için sağol :)

bugun süre tuttum 5 saatten fazla koşarak ev işi yaptım,çok yoruldum,ondan spor yapamadım,yarın bugunun ve yarının sporunu beraber yapacağım
iyi geceler:))

günaydın,

koşarak nasıl ev işi yaptın balım? ben regl oldum yapmam pazartesiye kadar.:S
şöyle bir o odadaki işimi yapıyorum,sonra diğer odaya koşuyorum,çook hızlı ev süpürüp silmece,tozları almaca,ter attım,misafir gelecek diye yaptım zaten ama gelmedi süre tuttum saf 5 saat dün çok kalorili beslenmeme rağmen tartı bugun 300 gram kayıp gösterdi
reglin çok mu kötü geçiyor
kaç yasındaydın canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…