FOCUS T25 workout

evet kızlar dün yapamadım demiştim
bugun T25 speed 1.0 ve cardio yaptım
ikisi gerçekten yorucu oldu
bunda çok iyi hiseediyorummmmmm
yaşasın spor,yaşasın sağlıklı yaşam

semicim bugun protein günü yapıyormuyuz
yoksa regl olduğun için karbonhidrat yiyecek misin

25 yasındayım canım, yok yemicem protein günü yapıyorum yani :):) ağrım oluyor bir de kendimi hiç rahat hissetmiyorum.

erken oldugumdan adet lazere gitmiştim şuan acayıp kasınıyorum hareket ederken. ama hafıf tempo yuruyorm.

ahaha kızlar şöyle bi girip bakayım dedim de, helal olsun size harikasınız =)
insanity max 30 a baktınız mı? t25 le farkı ne acaba ..

canım pek giremiyorum ama tam gaz devamm ::))) sen neler yapıyorsun?
tamam canım,ben de 3. haftadayım
muhabbet için değil ama hergün rapor vermek için bu başlığa gel tamam mı semicim(zamanın gitmemesi açısından)
kendimizi birbirimize karşı sorumlu hissedelim istiyorum,tabi sen de istersen

kolay gelsin canım benim
tamam işlerin hafifleyince gel bolbol
dün ben de giremedim,elektrik olmayınca spor da yapamadım,artık önümüzdeki maçlara bakacağız:)))
güzel bir gün geçir inşallah:)))

sağol canım :):):)

dün speed 1.0 yapamadm, hava cok guzeldi 18bin adım attım yürüdüm :) bir de squal challange a başladım 3.günümdeyim:) t25 i tabiki yapacağım bugün hava kötü zaten. Ayrıca bugun dukan günüm :) sen yapıyor musun perşembeleri dukan?

Bu program hiç spor alışkanlığı olmayan ve oldukça ham vücutlara da uygun mudur acaba? :) Ben de forumun gazına gelip başlamak istiyorum bir spor programına da..

Bu program hiç spor alışkanlığı olmayan ve oldukça ham vücutlara da uygun mudur acaba? :) Ben de forumun gazına gelip başlamak istiyorum bir spor programına da..

maalesef canım, sağlam kalp ve kondisyon istiyor. ama önce leslie ile başlayıp,sonra jillian ile devam edip,t25 e başlarsan senin açından sıkıntı olmayacaktır :) biz yanındayız

günaydın kızlar spora devam
dün yazamadım,kızım geceleri uyumuyor çok yorgunum gerçekten..öpüyorum :))
kolay gelsin semicim :))

evet cnm aynen seminin tarif ettiği gibi başlayıp,hergün bu başlığa sporlarını yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…