Fobinin takıntı evresine geçmemesi için?

Örümceklere karşı ben de daha sakinim artik.
Eskiden minicikte olsa ya ölecek ya biri öldürmeden alıp atacaktı. Öldürmek içimi rahatlatıyordu hatta :)
Sonradan minik örümcekler görünce kendim peçeteyle almaya başladım. Piknikte falan üzerime gelirse bağırmıyorum çok tepki göstermiyorum ama! Bu kocaman bir böcekti ya kabus resmen

Kedim olaydı iyiydi
Yemlere kaldım

hamam böceği ışıkta çıkmaz
karanlıkta gezer
evde varsa apartmanda da vardır
lavabo altlarındaki giderlerden geliyor olabilirler

evler ve apartmanlar ilaçlanmalı

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/hamambocegi-karinca-sinek-sivri-ilaci-bayer-193626740

en iyisi budur. akrebi bile öldürür. 1 litre suya 1 kapak koyup kullanacaksınız ama eşin yapsın sen bu panikle kendini zehirlersin. duvar diplerine köşelere cam pervaz altlarına kapı eşiklerine sıkın. oraları bir müddet silme elin ayağın değmesin. sonra gene aynı ölçüde bir kaç su hazırlayıp mutfak labosundan, banyo giderlerine, lavabo giderlerine dökün. onları da bir müddet kullanmayın. mutfağa asla sıkmayın.
yada en az tehlikeli ve etkilisi de budur

http://urun.n11.com/hasere-oldurucu...mbocegi-kalorifer-bocegi-jeli-35-gr-P91362360

yada tum marketler sıklıkla bulabileceğiniz
http://urun.n11.com/hasare-ve-fare-kovucular/chrysamed-hasere-ilaci-pompali-500-ml-P73931000

bu urundur. gene de bunu dikkatli kullanın tabağa canaga gelmesin.
ban bahceliğ bir evde oturuyorum. her sene ilaçlama yaparız.

detan veya raidin plastik kutuda yere koyma böcek ilaçları var onlardan hiç koyma yemiyorlar.

hamam böceği ışıkta çıkmaz
karanlıkta gezer
evde varsa apartmanda da vardır
lavabo altlarındaki giderlerden geliyor olabilirler

evler ve apartmanlar ilaçlanmalı

Evet gündüz çıkmıyormuş

Simdi ilk defa gördüm bunun için bütün site ilaclansin demeli miyim bilmiyorum.

Nerden geldiğinden de emin olamıyoruz ki.
Kapıdan mi geldi, camdan mi, lavabo giderinden mi

İlk yazdığınızdan alıp bütün siteyi ilaclatmak lazim o halde.

Of ne sikintili işmiş.

Esim bir daha olmayacağından o kadar emin ki.
Ona güvenmek istiyorum fakat herkes yuvadan bilmem neden bahsedince daha kotu oldum.

kafka ne fobi bu ne de takinti.
sadece evde minik misafir istememe hadisesi

sen ilac sik, icin rahat etsin.

kafka ne fobi bu ne de takinti.
sadece evde minik misafir istememe hadisesi

sen ilac sik, icin rahat etsin.

Takıntı dememin sebebi sabahtan aksama kadar o gün ki gordugum yere odaklanıp kalmam.
Aksam çıkarlar dedikleri için şuan ışık yakmadım tam mutfak çıkışını gören koltuğa oturdum bekliyorum.

Bu dereceye vardırdım olayı inşallah çıkmaz bir daha da ben kafayı oynatmam

İyi bir ilac bakıyorum şuan

bende de vardi bocek korkusu.zamanla asdim sanki,daha onceki gibi korkmuyorum.

evde çocuk varsa o ilk urunu kullanma.eli ayağı değer korkarım. bahçeye sıkacağımız zaman köpeği bile uzaklaştıyorum ben.. ki gidiğp yalar malar zehirlenir sebeb olurum diye korkarım..

evde bebek yok

http://www.hepsiburada.com/bayer-k-othrine-sc-50-2-lt-ilaclama-pompasi-p-ZYBIYOTEK027

n11 de attığınız ilaçla aynısı değil mi?

Bunu almayı düşünüyorum pompasıda var yanında
evet evet aynısı..ama bak bu ciddi bir ilaçtır.mutfaklara sıkmak yok. havalara böyle sinek ilacı gibi sıkmak yok. ben ziraat mühendisi cok samimi arkadaşımın tavsiyesi üzerine bunu aldım ve bana anlattı nasıl kullanacağımı.
dipten dipten cokk deodorant gibi havalandırmadan kenarlara eşik diplerine sıkıyorsun. oraları elleyip silmiyorsun. sonra hayvanın orası yuvası varsa üzerinden geçerse gittiği yerde ölüyor.
mümkünse 2-5 tl arasında maskaler var onlardan da alın. direkt solumayın yani.evinde havalandırması iyi olsun.yada sıkın gidin evden. 2-3 gun sonra gelin 2 yıldır evde böcek yok. bu sene için daha yapmadım.

aslında ben bizim eve yılan girdi diye alıp bunu sıktık. sonra ne yılan cıktı ne başka bir şey. varsa ölmüştür dedik. üzerine gitmedik
yani sen bir hamamböceği için bunu yapıyorsun...benim yerimde olsan ne olur acaba

Tamam tamam dikkatli kullanırım

Ancak mutfak penceresinden gelme ihtimali de var. Zeytinağacı da lavabo giderinden gelmiş olabilir dedi ben oralara da sıkmayı düşünüyordum.
Mutfakta pencerenin dibinde oturduğumuz iki adet bank var onların altına falan, şimdi oralara sıkmamam mı gerekiyor yoksa tabak çanak ya da yemeklere gelmesin diye mi mutfağa sıkmayın dediniz

Bir de mutfak penceresi genelde sigara içildiği için açık duruyor akşamları şu büyük anofel midir nedir o cins büyük sivrisinekler geliyor, camın kenarına bir iki püskürtsem onlarda içeri girmezlerdi

evden gitme şansımız yokta sabah sıkar her yeri açarım.

Küçükken köye çok giderdik yılan görmüşlüğüm çoktur. Pek korkmam çok büyük değilse
Mesela fareden de korkmam küçük fındık fareleri sevimli bile gelir ama konu böcek- örümcek olunca sabahtan bu yana kaşınıyorum artık siz düşünün

Hani böcek ölür, ilaçtı zehirdi ama ben bütün gün oturup mutfak kapısının orayı gözetledim.
Psikolojik olarak öneri isteyecektim konu ilaç ve zehir önerisine döndü gerçi iyi de oldu siz bunu söylemeseniz öneriler doğrultusunda raid alacaktım

ya öyle deli gibi ac açma ama bir iki ac. az da olsa oksijen olsun. mutfak banyo lavobondan içeri sıkma. sıvıyı laboboya dök.

5 yıldan beri küçük kasabayım 2-3 sene raid tablet koydum merakım açıp baktım yenmişmi diye zerre kadar yenmemiş. verdiğim para hep çöpmüş.hepsini geçtim elimde terlik hayvan kovalamaktan sıkılmıştım. o zaman bunu bileydim iyiydi. bir şişe al evini evinin dışını ilaçla. mis. şırıngalı tipli olan macunlarda iyidir.

Annemlerin evinin arkasıda bahçeydi. Ara sıra şu kafasında anten gibi kulağı olan böceklerden gelirdi eve kalorifer böceğine benziyor sanırım. Raid böcek ilacı kullanıyordu sprey olanından yemli olanı ilk defa yorumlarda duydum ben de.

Zaten bu önerdiğiniz ilacın etkilerinde akrep bile yazıyor
Bir tane geldi başka da varsa kökünü kurutcam inşallah

Ayrı ilacı sıktıktan sonra bu takıntıyı da aşarım çünkü tamamen yok oldu diyorsunuz bayağı inandım :)

hepsiburada da yorumları okudum beğenmeyen yok gibiymiş. ben şehirde ki ziraatciden satın almıştım. bileydim hepsi den alırdım.

hepsiburada da yorumları okudum beğenmeyen yok gibiymiş. ben şehirde ki ziraatciden satın almıştım. bileydim hepsi den alırdım.

1 kişi beğenmemiş sadece o da büyük ihtimal yanlış kullanım.
Bundan sonra aklınızda olur :)

Benim odama osuruk böceği dadanmıştı, şu yeşillerden. İstisnasız her gün giriyordu bazen 2 tane birden giriyordu, sinir krizi geçiriyordum.
Artık en son elektrik süpürgesini açıp ucunu çıkararak hortumu bunlara doğru tutuyordum, uçuyordu bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…