Bende ayni sekil orumcek fobisi var cok korkuyorum..ismini yazmaya,duymaya tv de gormeye dayanamiyorum..ben gordugum an biri varsa hemen attiriyorum bir de yemin ettiriyorum attin mi diye..dusun artik korkuyu..gecen sene evimize 2 kere simsiyah buyuklerden girmisti,yaz geldi ya gelirler artik,hele o uzun bacaklilari yok mu deli oluyorum..ilacta sikiyorum gelmesinler diye ama etrafimiz yesil alan oldugu icin cozum bulamadim..ama sen evde ilk defa hamambocegi gorduysen buyuk ihtimal disaridan gelmistir,ilacla hallolur gibi geliyor..Allah kolaylik versin,seni cok iyi anliyorum.
Karanlıkta ortaya çıkarlar evde varsa. Evi ilaçlatın havalar isindikca artar yoksa.
Bir geceligine annenize falan gitmeyi düşünmez misiniz?Aynen, illa birisi gözümün önünde alıp atacak onu yoksa içim rahat etmiyor.
Bizim de annemlerin evinin arkası yeşillikti hep o kafası antenli böceklerden oluyordu ama onlar hızlı kaçamıyor hemen öldürüyorsun ve bahçeyi ilaçlatıyorduk gelmiyordu.
Böyle kocaman bir böcek ilk defa görüyorum evde. Psikolojim bozuldu gerçekten, sabaha kadar ter içinde kaldım uyuyamadım hatta ayaklarımı yorgandan dışarı çıkaramadım korkudan
İnşallah teşekkür ederim
Artmasın ya Allah korusun ilk defa gördüm. İnşallah daha yoktur. Yanlışlıkla girmiştir.
ilaç almayı düşünüyordum bir böcek için tüm ev ilaçlansa biz nerede kalacağız
Böcek yeni al kuşum.
Takıntısını fobisini bilmem ben.
Geçen sene bu zamanlar bana da musallat olmuştu hamamböcekleri.. Hatırlamak dahi istemiyorum, benim de böcek fobim var. Şu minik kutu şeklindeki yemlerden aldım evin her yerine koydum. Azalarak bittiler. Bu sene hiç görmedim, inşallah görmem de..
Bir geceligine annenize falan gitmeyi düşünmez misiniz?
Isterseniz şimdilik duvar kenarına koyulan ilaçlardan kullanın. Bir tane daha görecek olursaniz evi ilaçlatın yumurta falan varsa yavrular cikmadan önlem almış olursunuz.
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer bende de var aynı fobi resmen içim titriyo ellerim uyusuyo görsem oluyse o kadar değil ama hareket ederken görürsem içim geciyo sicak larda oluyo galiba her yaz ilaclatiyorum evi ne olur ne olmaz iyi oluyo hiç denk gelmiyorum
Alıcam canım hemen, sipariş vermek için bakıyorum şuan
Siz birkaç tane mi gördünüz.
Bir kutuda 6 adet oluyormuş, o 6 tanesinin içinde hep ölü böcek dolu muydu?
Keşke birkaç tane olsa.. Mutfağa giriyordum tezgahta 2-3 tane.. Ayy şu an düşününce yine fena oldum. Kaç tanesini kendim tek gözüm kapalı kovalayarak öldürdüm, tek yaşayınca mecburen.. Yemin içinde ölmüyorlar, yemi yiyip yuvalarında ölüyorlar. Tabi birkaç tanesi evin bazı yerlerinde ölmüş.Alıcam canım hemen, sipariş vermek için bakıyorum şuan
Siz birkaç tane mi gördünüz.
Bir kutuda 6 adet oluyormuş, o 6 tanesinin içinde hep ölü böcek dolu muydu?
Onların çalışma sistemi o degil kafka be. Midemi kaldırdın.
Yiyolar. Gidip yuvada oluyolar. İçi böcek dolmuyo.
Keşke birkaç tane olsa.. Mutfağa giriyordum tezgahta 2-3 tane.. Ayy şu an düşününce yine fena oldum. Kaç tanesini kendim tek gözüm kapalı kovalayarak öldürdüm, tek yaşayınca mecburen.. Yemin içinde ölmüyorlar, yemi yiyip yuvalarında ölüyorlar. Tabi birkaç tanesi evin bazı yerlerinde ölmüş.
Yuvaları mı vardır