Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok saçma fobiler var ama hepsi hayatımı çok etkiliyolar mafoldumben
- ciddi derecede gece aynaya bakma korkusu varr aynalı odada yatamıyorum yatak odamdada ayna var gece kesinlikle örtüyorum hiç bişeyden bukadar korkmam sanırım.:1no2:
- Odanın kapısı açık oldugundada uyuyamam sanki kapıdan biri beni izliyo yada biri geçcekmiş gibi sürekli otarafa bakmaktan uyuyuyamıyorum.:sm_confused:
- Duvara yüzüm dönük yatamam sanki arkamda biri varmış heran bana dokuncakmış gibi gelir.:bbo:
- Önceden yatakta iki kişi yatma korkusu vardı bende yanımda yatandan hep korkmuşumdur nedenini hiç anlayamadım bazen eşimden korkuyorum kesinlikle ona arkam dönük uyuyamam gece onun hareketlerini izlemekten uyuyamıyorum.mirmirmirmir
- Görünmeyen varlıklardan çok korkuyorum bunların nedeni küçükken hep uydurma hikayeler dinlemekten oldu sanki heran beni izliyolar gibi geliyor.:1shok:
- Hırsızdanda çok korkarım gece içerden ses geliyomu diye dinliyorum yatmadan heryeri kontrol ederim kitlerim öyle yatarım ama genede korkarım
- Bide eşimin beni aldatması en çok korktuğum şeydir ona güveniyorum ama genede korkuyorummmafoldumben
bende karanlikta yanliz kalamam..gecelambasiylan uyurum cocuk gibi..:1no2:
bence korkuya dayalı fobilerin çoğu korku filmlerini çok izlmekten oluyor.
eskiden çok izlerdim,acayip korkularım vardı.
uzun süredir izlemiyorum Allah'a şükür hepsi geçti.