• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fobileriniz nelerdir, bunun için ne gibi önlemler alıyorsunuz?

sağlıklı bir bebek doğuramamak. Bebeğimde oluşabilecek bir rahatsızlık. Ve hiç erkek bebek sahibi olamamak

en büyük fobim titanici izledikten sonra başladı allahım izlemez olaydım O FİLMİ İZLEDİKTEN SONRA BİRDAHA GEMİYE BİNEMEZ OLDUM mafoldumbenGEMİNİN YANINA BİLE ASLA YAKLAŞAMIYORUM :bbo:

kesici ve delici aletlere bakamıyorum:( bıçak,delgeç,makas,iğne...ıyyy en kötüsüde jilet....bööğhhh...

ben de karanlıktan çok korkuyorum ve karanlıkta kimseye bakamıyorum tanıdığım yanımda oturan kişi bile beni çok korkutuyo hemen gözlerimi kapatırım eşimden bile evde ışıkları kapatınca korkuyorum

bende çok saçma fobiler var ama hepsi hayatımı çok etkiliyolar mafoldumben
  • ciddi derecede gece aynaya bakma korkusu varr aynalı odada yatamıyorum yatak odamdada ayna var gece kesinlikle örtüyorum hiç bişeyden bukadar korkmam sanırım.:1no2:
  • Odanın kapısı açık oldugundada uyuyamam sanki kapıdan biri beni izliyo yada biri geçcekmiş gibi sürekli otarafa bakmaktan uyuyuyamıyorum.:sm_confused:
  • Duvara yüzüm dönük yatamam sanki arkamda biri varmış heran bana dokuncakmış gibi gelir.:bbo:
  • Önceden yatakta iki kişi yatma korkusu vardı bende yanımda yatandan hep korkmuşumdur nedenini hiç anlayamadım bazen eşimden korkuyorum kesinlikle ona arkam dönük uyuyamam gece onun hareketlerini izlemekten uyuyamıyorum.mirmirmirmir
  • Görünmeyen varlıklardan çok korkuyorum bunların nedeni küçükken hep uydurma hikayeler dinlemekten oldu sanki heran beni izliyolar gibi geliyor.:1shok:
  • Hırsızdanda çok korkarım gece içerden ses geliyomu diye dinliyorum yatmadan heryeri kontrol ederim kitlerim öyle yatarım ama genede korkarım
  • Bide eşimin beni aldatması en çok korktuğum şeydir ona güveniyorum ama genede korkuyorummmafoldumben

Son düzenleme:
bende çok saçma fobiler var ama hepsi hayatımı çok etkiliyolar mafoldumben
  • ciddi derecede gece aynaya bakma korkusu varr aynalı odada yatamıyorum yatak odamdada ayna var gece kesinlikle örtüyorum hiç bişeyden bukadar korkmam sanırım.:1no2:
  • Odanın kapısı açık oldugundada uyuyamam sanki kapıdan biri beni izliyo yada biri geçcekmiş gibi sürekli otarafa bakmaktan uyuyuyamıyorum.:sm_confused:
  • Duvara yüzüm dönük yatamam sanki arkamda biri varmış heran bana dokuncakmış gibi gelir.:bbo:
  • Önceden yatakta iki kişi yatma korkusu vardı bende yanımda yatandan hep korkmuşumdur nedenini hiç anlayamadım bazen eşimden korkuyorum kesinlikle ona arkam dönük uyuyamam gece onun hareketlerini izlemekten uyuyamıyorum.mirmirmirmir
  • Görünmeyen varlıklardan çok korkuyorum bunların nedeni küçükken hep uydurma hikayeler dinlemekten oldu sanki heran beni izliyolar gibi geliyor.:1shok:
  • Hırsızdanda çok korkarım gece içerden ses geliyomu diye dinliyorum yatmadan heryeri kontrol ederim kitlerim öyle yatarım ama genede korkarım
  • Bide eşimin beni aldatması en çok korktuğum şeydir ona güveniyorum ama genede korkuyorummmafoldumben

Bence gerçekten hayatını çok etkilemiş bir psikoloğa başvursan iyi olur.Bu son madde hariç diğerleri bana da olurdu eskilerde ve hepsinin tek nedeni bu metafizik canlılar yüzünden görmedim ama hikayeler sağolsun.Ama sonra zamanla aştım tabi şimdi komik geliyor.

Iyne fobim var benim de nedendir bilmem :)
Ayrica klostrofobi'nin aksine daha cok acik alanda kalma korkusu var :) yada etrafimin acik olmasi..Mesela otobuste ikili koltukta daima cam tarafinda otururum ki yanima biri oturunca bir taraf acik kalmasin :)
Bocek fobim de vardir..Ban bisey yapamayacagini bilmeme ragmen dokundugumda kipirdamasindan korkarim :)
Ve daha boyle sacma fobilerim oluyor bazen :)

böcek fobısı bende de var
ayrıca bı arabanın yanından gecerken patlıcakmıs gıbı gelır bole sacma sapan bazen unutuyorum bazen cok fazla korkuyorum...

aşırı ötesi bir hayvan fobim var kesi köpek allahım bi kurtulabilsem keşke

karanlıktanda çok korkarım ama hayatımı etkilicek kadar değil dar alanda öyle en büyük fobim hayvanlar!1

bende karanlikta yanliz kalamam..gecelambasiylan uyurum cocuk gibi..:1no2:

aynen canim ya hatta benimki fobiligide gecdi sanirim 9 aylik bebgim var kendi odasinda yatirmiyorum oda korkarsa karanlikdan diye
gece wc ye kalkarsam evin tüm isiklerini aciyorum sonra kapatrkende kosa kosa gidiyorum yataga :((

kesnilikle klostrofobi

.böyle bir fobim olduğunu da mr çektirirken anladım.

çok korkunç bir tecrübeydi benim için.

hayatımda yaşadığım en kötü tecrübelerden biriydi.

bence korkuya dayalı fobilerin çoğu korku filmlerini çok izlmekten oluyor.

eskiden çok izlerdim,acayip korkularım vardı.

uzun süredir izlemiyorum Allah'a şükür hepsi geçti.

Back