öylemi dersin..belkide bu konuda ben çok fazla evhamlıyımdır(ah alma konusunda) hani ailesine çok kök söktüren biri de değilimdir,annemde beddua eden biri değildir..CADIARZU
bu konu beni çok yordu bu tür yorumlar devam ederse konuyu kapatmak istiyorum düşüncelerim yerli mi yersizmi benim durumumda olan varmı alttarafı bunu öğrenecektim ama çocuk olmadığımmı kaldı,gelecek için uğraşmayı bırakıp aşka meşke tenezzül etmediğimmi kaldı,sevgilimin olgun olmadığı mı kaldı,çocuk düşmanı olmadığımmı kaldı,kendimi güzel sanan burnu havada biri olmadığımmı kaldı,alakasız yorumlar yazıp dengesizlik yapmadığımmı kaldı..neyse artık yormycam kendimi mantıklı yazana cevap veririm.ben benim konuma yazma sanane beğenmediysen fikrimi demedim,üşenmeyip saygısızlık yapanlara bile tek tek cevap verdim,onlar geçmiş aman bunun konusuna yazmayın bu kız şöyle bu kız böyle diyor..
bu ne yaa düğün istemiyor,gelinlik istemiyor,çocuk istemiyor,kız çocuk istemiyor,bence sen ne istediğini bilmiyorsun,
eeesss,princess,derinss,loca,on41,navb lütfen bişeyler yazın benim gibi düşünmeyen,ama saygısını yitirmeden mantıklı sebepler söyleyip konuşabilecek birilerine ihtiyacım var şuan..biçok arkadaş çileden çıkardı çünkü.
Metaphora, kendi yaşamın için seçimlerini millete sormana hiç gerek yoktu.Böyle sinirini zıplatırlar işte...Fırsat bu fırsat hakaret de görürsün.
Seni çok mantıklı ve elit buluyorum. Tam senin yaşındayken aynı şeyleri söylüyordum. Bugün 37 yaşındayım hala aynı şeyleri söylüyorum. Ve hala çocuk istemiyorum...
eeesss,princess,derinss,loca,on41,navb lütfen bişeyler yazın benim gibi düşünmeyen,ama saygısını yitirmeden mantıklı sebepler söyleyip konuşabilecek birilerine ihtiyacım var şuan..biçok arkadaş çileden çıkardı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?