sorunumun ne olduğunu açık açık yazdım,. bu ikna sadece düğün dernek konusunda değil çocuk falan olayları herşey dahil,bazı arkadaşlar bu sadece senin hayatın değil sevgilin bunları istiyor dedi,bende bunu düşünerek bu sefer beni rahatlatacak yorumlara ihtiyaç duydum.birde bu konuyu enine boyuna sevgilime açıp açmamak konusunda tereddütteydim bu yüzden fikirlerinize ihtiyaç duydum,eğer düşüncelerim yersizse onun çocuk hayalinden vazgeçmeyecektim,ha ama eğer haklıysam biçok kişininde benim gibi korkuları varsa yanlız değilimdir o zaman sevgilimle ciddi cddi bu konuyu konuşurdum
evet o forumda kaç yaşında çocuk yapıcaksınız sorusuna 27 yaşımda yazdım,çünkü sevgilimle çocuk planları yaptık çoktan herşeyi kafamızda kurduk.ama ben aslında çocuk istemediğimi onu üzmemek için söylemedim ona hayır diyemedim,çocukları sevdiğimide belirttim ama çocuk istememin sebebi o sorumluluk,yapamam bu yüzdende istemiyorum dedim ama başka bir yazımda da belirttim kız çocukları çok severim ama böyle bir devire de kız çocuk getirilmez dedim,sonra o tür düşüncelerimin gazıyla yok yok ben çocuk yapamam asla dedim,sonra sizden bu konuda da fikir aldım,(içimi rahatlatan yorumlar oldu sen altından kalkarsın bende anne olmadan önce şöyleydim böyleydim falan..),sonra haklısınız aslında olmaz demiyim olabilirde belli mi olur fikrim değişir dedim.yani önceden büyük konuşmuştum sonra vazgeçtim.
yani evet karışık konuşmuş olabilirm çünkü bende karmaşadayım,ama sorularınızın cevabını vermişimdir umarım hala bir çelişki varsa lütfen belirtin açıklym