cnm 1 2 sene daha bekleyın derım ben...ayrıca dugun ıstemıyorsan nıkah yapın.sonrada sevdıgınız arkadaslar aıle buyuklerınızle guzel bır yemege gıdın..
madem düşüncelerin böyle kariyer peşinde idin niye kariyerine odaklanmadın da aşk meşk işlerine bulaştınlmaz:
sözlüm dediğin kişiden ayrıl
ya da psikoloğa git
adamın hayatına mani olacaksın gibi bir durumun var
ay şu düğün mevzuu aynı benim hikayem, bende istememiştim, eşim zorladı, oynar gibi yaptım saat 11 olur olmaz kaçtım valla otoparka, düğün salonundan misafirlerden önce çıktım, gıcık eşim hala dalga geçer benle nasıl oynayamadın diyekaydirigubbakcemile3
çocuk konusunda daha çok gençsin, ne acelen var, 30 a kadar düşünme payın var ve ayrıca ah alma konusunda yanlış düşünüyorsun bence, çocuklar herzaman anneleri babaları gibi düşünmek zorunda değil, onlar gibi düşünmedikleri için ah aldıkları zamanda bu ayaklarına dolanmaz merak etme ama çocuk konusunda nişanlınla hemfikir olmalısın bu düğün yapsak mı yapmasakmı gibi basit bi konu değil çünkü
çokta büyütme bence bu düğün konusunu, olursada 2 sallanır oturursun düğünde 2 saat bişey zaten
mutluluklar dilerim şimdiden
o zaman sende sık beyaz bır abıye gıyersın olur bıter.bu kadar zorlamaya gerek yok.cocuk ıstemıyorum demıssın.ama evlenınce fıkrının degısecegıne emınım.ben 2,5 yıllık evlıyım.2 yılım bıttıgınde kendımızı hazır hıssettık.suanda hamıleyım.aklına bısey takıldıgında yardımcı olamya hazırım herzaman...
canım kusura bakma ama evliliği ,nasıl alt tarafı evleniyoruz diyerek küçümseyebiliyorsun ki??? hiç mi hayallerin yoktu şimdiye kadar..her genç kızın deli gibi giymek istediği en güzel elbise gelinliktir. tercihlerine saygısızlık olarak algılama sakın..ama düşüncelerin bir genç kız için tuhaf geldi bana.. bunları geçtim.böyle düşünüyor olsan bile sözlünün fikirlerine saygı duyman gerekli.oda hayatında bir kere evleniyor ve ununla ilgili hayalleri vardır.. kendi dediğini yaptırarak onun hayatında bir kere yaşadığı duyguyla ilgili hayallerine saygısızlık edersin. aşk fedakarlık gerektirir . seninde bu duygularını bastırıp onun düşüncelerine de saygı göstermen gerek. ne sırf onun dedikleri olsun,ne de sırf senin.. orta yolu bulun..şimdiden mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?