• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flörtüm evleniyormuş ( ekran görüntüsü koydum)

ilk konuyu da okumuştum. Bence ailenin tanıştırmak istediği kişi ile siz ile beraberken tanışmıştı. Beğendi aklına yattı. Sizden kurtulmaya çalışıyor. İlk maddi durumu öne sürerek sizi kötü hissettirdi. Yaşınızda küçük olduğu için manipüle etmeye çalıştı gider ayak bir şey yaşarız diye düşündü cinsellik dedi. engellemelerden bir kaç gün sonra yine şansını denedi. Olmayacağını anlayınca da önüne baktı.
Yaşınız küçük ve daha önemlisi çok tecrübesizsiniz. Hemen evlilik hayali kuruyorsunuz. Evcilik oynadı sizinle. İstediği olmayınca da oyun bitti.
aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? ve sosyal medyada sizi paylaşıyor muydu?

Nee ya ahahahhahah. Karı koca geliri toplam 20k çift yeni eve geçti kirası 7 bin TL diye ağlıyordu demin. Cebi yeni para gören erkek tribi bunlar , çalıştııığm didindimmm sıfırdan imparatorluk kurduğğm yedirmem kolay kolağğyy ya yürü git:KK70:
Ben de zenginlik deyince gözümde Koçlar falan canlanıyor aşağısı no kabul asgahajja. Çalıştım didindim deyince banker bilo oldu sandım. 18k imiş😂

Sen zengin değil miydin yahhuuu, bu nasıl zenginlik sen burnunu havada tutacaksın onlar senin peşinde koşacak .:sampiyon: hele ki ben fakirim sana layık değilim diyen bir eziğin peşinde koşuyorsan düş de öl :bicak:
para var gurur yok

sanırım fakirlik paketinde geliyor gurur olayı

Onu engelledikten sonra beni aradı üstümde ağırlık var konuşalım dedi.Ahın tuttu falan dedi hatta. Sonrasında iyi geceler dedik çok konuşmadık. 2 gün sonra böyle bir mesaj attı
Adam seninle kedinin ciğerle oynadığı gibi oynamış. Yazıktır. Kendine bunu layık görme. Bırak yazmayı ben senin yerinde olsam numaramı değiştiririm . Engelledikten sonra bakmaman için. Değiştir kurtul böyle amiplerden . Terliksi hayvan ya .

Adam seninle kedinin ciğerle oynadığı gibi oynamış. Yazıktır. Kendine bunu layık görme. Bırak yazmayı ben senin yerinde olsam numaramı değiştiririm . Engelledikten sonra bakmaman için. Değiştir kurtul böyle amiplerden . Terliksi hayvan ya .
Doğru dediniz evet oynadı.Ama bazı insanlar benim onun peşimden koştuğumu falan düşünmüş.Yazdıklarımdan yola çıkarak haklılar bir noktada peşinden koştum ama peşinden koştuğum konu maddiyat konusuydu. Gerçekten sevdiğimi düşündüğüm için maddiyat önemli değil,iki gönül bir olunca samanlık seyran olur kendi standartlarımı düşürecektim. Bunun için peşinde olmuştum o zamanlar. Ama daha sonra engellemek durumunda kaldım çünkü cinsellik konuları aramıza girdi ve sonrasında o bana döndü. Seni denemek için öyle şeyler yazdım dedi evet bu noktada da aşığın gözü kör olurmuş saf gibi aptal gibi davrandım bakın kabul ediyorum. Açmamalıydım telefonu evet çok haklısınız. Sonrasında engelimi kaldırmamı rica etti ve aramızda yine anlaşmazlıklar çıktı. Sonrasında zaten kendisi evleneceğinden bahsetti ve gitti.
Tüm samimiyetimle anlattım kimseye inandırmak zorunda değilim ama bi okuyun ben mi peşinden koşmuşum hanımefendi KudrAlobar KudrAlobar ???
her ne kadar da inandıramasam da sizlere işin özeti bu. Engeli açmamalıydım evet aptal gibi davrandım bakın her şeyi kabul ediyorum. Ama lütfen bilip bilmeden de konuşmayalım

para var gurur yok

sanırım fakirlik paketinde geliyor gurur olayı
Gurursuzluk yapmadım. Aramıza maddiyatın girmesini istemedim. Zaten maddiyattan sonra cinsellik konusu aramızı bozdu. Engelledim ve gittim. Sonrasında vicdan yapıp dönen o oldu ben değil

ilk konuyu da okumuştum. Bence ailenin tanıştırmak istediği kişi ile siz ile beraberken tanışmıştı. Beğendi aklına yattı. Sizden kurtulmaya çalışıyor. İlk maddi durumu öne sürerek sizi kötü hissettirdi. Yaşınızda küçük olduğu için manipüle etmeye çalıştı gider ayak bir şey yaşarız diye düşündü cinsellik dedi. engellemelerden bir kaç gün sonra yine şansını denedi. Olmayacağını anlayınca da önüne baktı.
Yaşınız küçük ve daha önemlisi çok tecrübesizsiniz. Hemen evlilik hayali kuruyorsunuz. Evcilik oynadı sizinle. İstediği olmayınca da oyun bitti.
aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? ve sosyal medyada sizi paylaşıyor mu
Valla bilemiyorum artık gerçekten dediğiniz gibiyse güzel kandım 😂 Aynı şehirdeydik ama görüşmemiştik daha bir kere bile oturmadık.

Geçen gün konu açmıştım. Bilenler bilir maddi durumum yüzünden konuşmayı bırakmıştı beyefendi.Ben engelledikten sonra yine aradı düzeltmek için uğraştı ben de normal konuşuyordum yüz vermeden. Israrla yazmadım yani buna açıklık getireyim
Aslında olay pek de maddi durum yüzünden değilmiş. Hatta cinsellik yüzünden de değilmiş.
Annesi bir hafta öncesine kadar bunu biriyle tanıştırmak istiyordu bana da yok hayatım yok o işler yok diyip konuyu kapatmıştık.
Bu sabah da bir mesaj ile uyandım.
Keşke duygularımla oynamasaydı :)
Bir kere daha onaylıyorum internet üzerinden kimse ile tanışılmayacağını tabii ki kendim için onaylıyorum bunu. Bazen iyi insanlar da çıkabilir o ayrı ama.
Çok üzüldüm :) Yola çıktığını yolda bulduğuyla değişen bir insanmış. Allah’a havale ediyorum.
Sizinle yola çıkmamış ki yolda bulduğu ile değişsin. Annesinin bulduğu ile niye evlenmek istiyor biliyor musunuz? Bazı erkekler internetten her haltı yer ama internette tanıştıkları kadına iyi gözle bakmaz asla. Nerden mi biliyorum? Eski eşim beni aldatırken onlarla sen bir değilsin, asla öyle biriyle evlenmem ciddi düşünmem demişti. Arkadaşı da hem eşini aldatıyormuş hem de onlar senin tırnağın olamaz diyormuş. Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın kimseyi. Kurtulmuşsunuz işte ne güzel

Ay şu adama çok acıyorum yazık ya yapışan sizsiniz salın artık adam daha ne desin ya istemiyor sizi, basmıyor mu?
anlattıklarımdan benim yapıştığımı nereden çıkardınız? Evet maddiyat için bitirmesin diye ben peşindeydim ama sonrasında engelledim ve o beni aradı o yazdı burada yapışan taraf ben mi oluyorum?

Sizinle yola çıkmamış ki yolda bulduğu ile değişsin. Annesinin bulduğu ile niye evlenmek istiyor biliyor musunuz? Bazı erkekler internetten her haltı yer ama internette tanıştıkları kadına iyi gözle bakmaz asla. Nerden mi biliyorum? Eski eşim beni aldatırken onlarla sen bir değilsin, asla öyle biriyle evlenmem ciddi düşünmem demişti. Arkadaşı da hem eşini aldatıyormuş hem de onlar senin tırnağın olamaz diyormuş. Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın kimseyi. Kurtulmuşsunuz işte ne güzel
Allah iyi ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesi âmin 🙏🏻

Doğru dediniz evet oynadı.Ama bazı insanlar benim onun peşimden koştuğumu falan düşünmüş.Yazdıklarımdan yola çıkarak haklılar bir noktada peşinden koştum ama peşinden koştuğum konu maddiyat konusuydu. Gerçekten sevdiğimi düşündüğüm için maddiyat önemli değil,iki gönül bir olunca samanlık seyran olur kendi standartlarımı düşürecektim. Bunun için peşinde olmuştum o zamanlar. Ama daha sonra engellemek durumunda kaldım çünkü cinsellik konuları aramıza girdi ve sonrasında o bana döndü. Seni denemek için öyle şeyler yazdım dedi evet bu noktada da aşığın gözü kör olurmuş saf gibi aptal gibi davrandım bakın kabul ediyorum. Açmamalıydım telefonu evet çok haklısınız. Sonrasında engelimi kaldırmamı rica etti ve aramızda yine anlaşmazlıklar çıktı. Sonrasında zaten kendisi evleneceğinden bahsetti ve gitti.
Tüm samimiyetimle anlattım kimseye inandırmak zorunda değilim ama bi okuyun ben mi peşinden koşmuşum hanımefendi KudrAlobar KudrAlobar ???
her ne kadar da inandıramasam da sizlere işin özeti bu. Engeli açmamalıydım evet aptal gibi davrandım bakın her şeyi kabul ediyorum. Ama lütfen bilip bilmeden de konuşmayalım
Amannn boşver buradakileri . Kimseyi de inandirma zaten herkes kendi bildiğine inaniyor😅 bu platform biraz garip ama doğruları da var . Neyse demem o ki sen sen ol bir daha o amipe dönme 😍 kız deli misin hayatını yaşa . Ye iç gez eğlen . Annenle babanla kardeşlerinle doyasıya gezmeye bak . Evlilik için asla ve asla önceliklerinden vazgecme.

Zengjnsen bence zengin biri ile evlen . İlerde sorun olur bence. Sevgi aşk bitiyor ama maddiyat bazen güzel oluyor. Ha yanlış anlaşılmasın çok fazla zengin kız fakir oğlan hikayeleri var ama bence dizilerde. (İstisnalar kaideyi bozmaz ) . Neyse hiç bir erkek için kriterleri düşürmeye değmez. Neysen osun sen . Vazgecme kendinden . Bence hiç bir erkek buna değmez.

Haa evlendin baktın adam sana harbiden değer veriyor . Anladın ki gerçekten iyi bir adam . O zaman seni göreyim. Tüm herseyini feda et. Sevgini de saygını da paranı da ...

18k maaş için mi zenginim diyormuş.... :KK43:

inş sana karşı uzaklaştırma talebinde bulunur suç duyurusu yapar
Çocuk bunun karsisina dikilip : "18 bin maaş benim mazotuma yetmez.Bakimliyim,susume düşkünüm, gezip tozmayi seviyorum" dese ne tatlı olur 🤗

Valla bilemiyorum artık gerçekten dediğiniz gibiyse güzel kandım 😂 Aynı şehirdeydik ama görüşmemiştik daha bir kere bile oturmadık.
eeee siz neye takılıyorsunuz. sanal sevgili yapmış birazda duygularınızla oynamış. görüşmemişsiniz bile. tecrübesizliğinizden yararlanmış. biraz telle konuşma biraz flört biraz foto atmadan öteye geçmemiş. geçememiş. aynı şehirde görüşmemişsiniz bile. ne evlenmesi... tavsiyem önünüze bakın gerçek şeyler yaşayın

Back