• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flörtüm evleniyormuş ( ekran görüntüsü koydum)

Önceki konunuzun hemen ardından bunu okudum. Adam 2 günde bir başka bir bahane sunuyor, belki de hiçbiri gerçek değildir ama gerçek olan bir şey var ki o da 2 satır yazmaya bile değmeyecek bu adamdan bir cacık olmaz.😅 Ben de çok eskiden buna benzer biriyle görüşmüştüm tüylerim diken diken oldu okuyunca. Kendi “Ben sana iyi gelmem” havalarıyla terk eder, sonra mesaj atmadan duramaz, ardından “Pffff görüşmeyelim artık ltfn” tripleri yapar ıyyy aynısı resmen🤣

Her yerden engelleyin, numarasını silin, tamamen hayatınızdan çıkarın gitsin bu asalağı. Önce onun araması da bir şeyi değiştirmez, hiç cevap vermeye bile değmeyecek bir tip. 🤢

Bence senin sorunun çok safsin ve her şeye inanıyorsun.
Hadi adamı gözünde ilahlastirmistin, 'maddi olarak üstte olman rahatsız ediyor' dediğine inandın. Sonra güvenilmez olduğunu kanıtladi ve 'o yalandı,cinsellik istediğimden ayrıldım' dedi,ona da inandın. İki gün geçmiş bugün de 'evlenicem yazma' demiş, ona da inanmissin.
Adım gibi eminim yarın 'kanser oldum, ölürüm korkusuna seni soğutmak istedim,sen acı çekme diye' desin ona da inanırsın.
Bir insan bu kadar saf , bu kadar erkeğin her dediğini doğru kabul eden olabilir mi ya?
Bu kafayla gidersen başka erkekler de çok kandırır seni. Biraz 'hasss lan' demeyi, insanların sözüne inanmamayi öğrenmelisin

Önce o aradı da niye aradı? Hakkını helal et, peşime düşme, ah etme demek için değil mi? Sanki adam çok yanlış karar vermişim lütfen bana geri dön demiş gibi davranmasanız mı acaba? Darlamışsın işte adamı.
Düzeltmek için uğraştı yazmış konuda. E adam zaten evleniyormuş ki, 2 günde bulmadı anası buna gelini, hep varmıştır o. Ondan o sıra sıra bahaneler, düğün yaklaşmış yımırta kapıya dayandı . Bari gider ayak iki satır sevişiriz diye uğraşmış son kez .🙄

Düzeltmek için uğraştı yazmış konuda. E adam zaten evleniyormuş ki, 2 günde bulmadı anası buna gelini, hep varmıştır o. Ondan o sıra sıra bahaneler, düğün yaklaşmış yımırta kapıya dayandı . Bari gider ayak iki satır sevişiriz diye uğraşmış son kez .🙄
Onu engelledikten sonra beni aradı üstümde ağırlık var konuşalım dedi.Ahın tuttu falan dedi hatta. Sonrasında iyi geceler dedik çok konuşmadık. 2 gün sonra böyle bir mesaj attı
Yok ayol onu sonradan ekledi haklı çıkmak için. Klasik yorum beğenmeyen üye sendromu.

Maası 18 binmiş ve zenginmiş lütfen onun altını çizmek isterim.
Nee ya ahahahhahah. Karı koca geliri toplam 20k çift yeni eve geçti kirası 7 bin TL diye ağlıyordu demin. Cebi yeni para gören erkek tribi bunlar , çalıştııığm didindimmm sıfırdan imparatorluk kurduğğm yedirmem kolay kolağğyy ya yürü git:D

Yani sonuçta adam konti garanti evlenecekti be amaaan 🥴 Adam da farklı bir keko ya yalnız.
Yok ayol bence evlilik falan yok. Sıradan kızdan kurtulma bahanesi işte, evleniyom ben düş yakamdan diyo.

Ya adam çıtır buldum götürcem diye sevinmiş. Sonra bakmış bunda iş yok, evlilik hayalleri kuruyor nasıl ayrılacağını şaşırmış. Kıza söylediği şeylerde tek gerçeklik payı olan cinsellik meselesi bence. Onda da sevişirsem başıma kalır diye korkmuş.

Nee ya ahahahhahah. Karı koca geliri toplam 20k çift yeni eve geçti kirası 7 bin TL diye ağlıyordu demin. Cebi yeni para gören erkek tribi bunlar , çalıştııığm didindimmm sıfırdan imparatorluk kurduğğm yedirmem kolay kolağğyy ya yürü git:KK70:
Arkadaslarımız da dün ev alamıyoruz diye üzülüyorlardı, teselli ettik birbirimizi. Gelirleri 60k kskfkfkflf

O ilişkinin önceside varmış muhtemelen ve adam f.buddy arayışında gibi geldi bana. Önceki konularınızı bilmiyorum, ama bu kızla olmazsa size geri dönebilir asla geri dönmeyin o hatayı bir kere yaptım ve kendimi baya baya kullanılmış mendilden daha kötü hissettim.

Gelir yönetememek demeyelim de herkesin yaşam standartları farklıdır diyelim👍
Cıks gelir yönetememek, standardının üstünde yaşamaya çalışmak. Standardın 60k ise ve derdin ev almak ise gelirini yönetir, standardını gelirinin seviyesine çeker evini alırsın. Yok ben hem istediğim gibi yaşayayım hem istediğim şeylere sahip olayım diyorsan o zaman ya avucunu yalarsın ya başka gelir yolları bulup gelirini yükseltirsin.

60k ülke standartlarında bugün bile ev almaya imkan sağlayamayacak bir gelir düzeyi değil.

Cıks gelir yönetememek, standardının üstünde yaşamaya çalışmak. Standardın 60k ise ve derdin ev almak ise gelirini yönetir, standardını gelirinin seviyesine çeker evini alırsın. Yok ben hem istediğim gibi yaşayayım hem istediğim şeylere sahip olayım diyorsan o zaman ya avucunu yalarsın ya başka gelir yolları bulup gelirini yükseltirsin.

60k ülke standartlarında bugün bile ev almaya imkan sağlayamayacak bir gelir düzeyi değil.
Yani neden gelir yönetememek degil diye yazarım ama sen her zamanki gibi kendi bildiğim doğrudur mottosundan ayrılmayacağın için haklısın öyledir diyip geçiyorum 😄

Yani neden gelir yönetememek degil diye yazarım ama sen her zamanki gibi kendi bildiğim doğrudur mottosundan ayrılmayacağın için haklısın öyledir diyip geçiyorum 😄
Borcu harcı vardır, anlarım ama kusura bakma bebeğim 60k günümüz şartlarında bile kenara para atılabilecek, birikim yapılabilecek, kredi ödenebilecek miktar. Bu yaşam standardıyla açıklanabilir bişey değil. Yani açıklanır, istersen bir günde de harcarsın o parayı da o zaman ev alamıyorum diye ağlayacak zihniyette olmazsın.

Back