- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
- Konu Sahibi yorgunqueen
Sal çocuuuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki yolda bulunan sizdiniz, nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?Geçen gün konu açmıştım. Bilenler bilir maddi durumum yüzünden konuşmayı bırakmıştı beyefendi.Ben engelledikten sonra yine aradı düzeltmek için uğraştı ben de normal konuşuyordum yüz vermeden.
Aslında olay pek de maddi durum yüzünden değilmiş. Hatta cinsellik yüzünden de değilmiş.
Annesi bir hafta öncesine kadar bunu biriyle tanıştırmak istiyordu bana da yok hayatım yok o işler yok diyip konuyu kapatmıştık.
Bu sabah da bir mesaj ile uyandım.
Keşke duygularımla oynamasaydı :)
Bir kere daha onaylıyorum internet üzerinden kimse ile tanışılmayacağını tabii ki kendim için onaylıyorum bunu. Bazen iyi insanlar da çıkabilir o ayrı ama.
Çok üzüldüm :) Yola çıktığını yolda bulduğuyla değişen bir insanmış. Allah’a havale ediyorum.
Konumun başında aslında yazmıştım önce o aradı diyeYorumları okumadım ama bir şekilde iletişime geçmişsiniz ki yazma demiş. Niye durduk yere ilişkisini bitiren adam eski flörtüne bana mesaj atma desin ki? Rahatsızlık derecesinde yazdınız gibi geliyor bana.
haklısınız bilemem tabii kiBelki yolda bulunan sizdiniz, nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
evleniyorsa da ne diyeyim nasip değilmiş. Mutlu olsun kalbimden zerre kötülük geçirmiyorum Allah mesut etsin vardır Rabbimin bir bildiğiSevseydi begenseydi ailesinin bulduğu kız falan bahane...
Sevmemiş beğenmemiş istememiş olay bundan ibaret
Sanki hayatınızda hiç öyle uzun mesaj atmadınızAy hatırlatma o manas destanını dur.
Vive'yi bilmem ama ben hiç atmadım ya üşenirim şahsen. Zaten yarısını bile okumadı emin olun . O kadar mesajı görünce "Öffff yine başladı tatavaya " diyorlar, oturup okumuyorlar bile . En iyi ihtimal gözleriyle S yapmıştır mesajın üstünde.Sanki hayatınızda hiç öyle uzun mesaj atmadınız
Uzunu bilmiyorum genelde üşenirim ama yazmışımdır belki. Ancak o kadar arabesk bir mesaj yazmadım ömrümdeSanki hayatınızda hiç öyle uzun mesaj atmadınız
Fakirim sana layık değilim mi ? Iyyy. Niye geldin o zaman deli?Sen zengin değil miydin yahhuuu, bu nasıl zenginlik sen burnunu havada tutacaksın onlar senin peşinde koşacak . hele ki ben fakirim sana layık değilim diyen bir eziğin peşinde koşuyorsan düş de öl
Adam ilk sen babadan zenginsin ben kendim zengin oldum biz ayrı dünyaların insanlarıyız bebem deyip ayrıldı. Sonra kız üstüne gidince o bahaneydi sen benimle sevişmedin diye ayrıldım dedi. Şimdi başkası var dedi. Konu sahibi devam ederse yukarda birinin yazdığı gibi hamileyim diyecek muhtemelen. Bütün kozları oynadıFakirim sana layık değilim mi ? Iyyy. Niye geldin o zaman deli?
O ne demek yav sen babadan zenginsin ben kendim zengin oldum ahahahahAdam ilk sen babadan zenginsin ben kendim zengin oldum biz ayrı dünyaların insanlarıyız bebem deyip ayrıldı. Sonra kız üstüne gidince o bahaneydi sen benimle sevişmedin diye ayrıldım dedi. Şimdi başkası var dedi. Konu sahibi devam ederse yukarda birinin yazdığı gibi hamileyim diyecek muhtemelen. Bütün kozları oynadı
Fakirim sana layık değilim mi ? Iyyy. Niye geldin o zaman deli?
önce o aradı diye kaç kere demem gerekiyor :)Ay şu adama çok acıyorum yazık ya yapışan sizsiniz salın artık adam daha ne desin ya istemiyor sizi, basmıyor mu?
Niye açtınız?önce o aradı diye kaç kere demem gerekiyor :)
Önce o aradı da niye aradı? Hakkını helal et, peşime düşme, ah etme demek için değil mi? Sanki adam çok yanlış karar vermişim lütfen bana geri dön demiş gibi davranmasan mı acaba? Darlamışsın işte adamı.önce o aradı diye kaç kere demem gerekiyor :)