Flörtüm beni otelde bırakıp gitti

Bu adam seni cinsel ilişki için kullanıyor. Anne nin dizinin dibinden ayrılmamalısın. Karşılıksız bir Allah sever kullarını birde annen bunu sakın unutma..

Evine dönebiliyorsan dönmelisin kesinlikle iletişime geçmemelisin yalanlar dolanlar uydurup seni kandırabilir. Hiç bir erkek sevdiği kadını bir başına bırakıp gitmez sevgi başka bir duygudur.

Ama şakaydı zaten yasak vardı ciddi olamazdım evet dediğiniz gibi 7 senelik tanıdık yeni flört bu arada ben şimdi parasını bırakıp gitmeyi düşünüyorum sizce?
Aranızdaki ilişkiyi tam olarak bilemiyorum ama okuduğumdan anladığım kadarıyla ben sizin yerinizde olsam direk çıkar giderdim. Parayı nasıl bırakacaksınız görevli vs oda temizlemeye girerse oda nasılsa boşaltıldı der alır belki parayı ben güvenemezdim. Türlü türlü insan var sonuçta.

Anladım ama evi boşalttığımı söylemicem işim var erkek arkadaşım gelirse anahtarı verin dicem geri göbderemigorum ya ibanı çıkmıyor ki nasıl olacak

Hanfendi şaka olduğunu biliyordu evin parasını o vermiş kimin evinden kimi kovuyorum hesabı
Eğer böyleyse gerçekten çok çirkin.
Ayrıca siz şaka yapmayı bilmiyorsunuz. İnsan ilk şokla gülebiliyor evet ama yapılan şaka olmuyor.
Eğer ki burayı ben ödedim sen beni nasıl kovarsın diye size ders vermek istediyse çok ergence bir davranış. Ergenler bile daha olgun davranıyor.
Tencere kapak olmuşsunuz bence.
Ama bu ilişki ilişki değil. Saygı yok. Sevgi yok.
En güzeli geri dönün. Bir daha bu kişiyle görüşmeyin. Bundan sonrakine de şaka yapmayın.

Öyle bir durum yok cinselliğe aç biri değil birlikte olmayı isteyen benim

Para bırakmadan çıkıp gidin sessizce bence yaptığı şey çok çirkin tavrinizi koyun kullandirtmayin kendizi sevmiyorsa yaninda durmanin ne anlamı var sizi yıpratır sadece yaşananlar sizi sevenle birlikte olun emin olun o asla böyle seyler yapmaz

Öyle bir durum yok cinselliğe aç biri değil birlikte olmayı isteyen benim

Doğru

F*** bady?

Peki ne yapmam lazım
Iliskinin sınırları ve türü birlikte belirlenir. Önce ne oldugunuza emin olun derim. Flört bu degil çünkü. flört 7 sene sürmez. Flörtte sevişmeler yoktur. Aşk iliskisi öncesi karşımızdaki kisiye senden etkileniyorum, seninle ilgileniyorum hissiyatini vererek yakinlik kurmaktir. Bu 7 sene surmez. Bu süreçte sevişme de olmaz bence. Şahsen ben flörtüm dediğim adamla sevişmem.

flörtünle aynı otel odasında kalmaya bu kadar yanıp tutuşuyorsan blöf yapmayacaktın ablacım.
ne yasışıyor bu kızlar hangi kafada anlamıyorum anlamakta istmiyorum.

arkadaşlık ilşkilri çok bariz değil mi?

Bence hemen şimdi otobüs bileti al.
Merak etme,otobüs biletini gösterene yasak falan yok.
Otobüse binmis ve biraz uzaklaşmişken de ibanina, ibani bilmiyorsan cep şubeden cep telefonuna parasını yolla, telefonları da açma.
seni çok seviyorsa zaten kirdigina üzülüp bir şekilde gönlünü almaya ugrasacaktir, uğraşmıyorsa da cektirsin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…