Flörtle ne konuşulur?

Gelişine konuş işte neyden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyor musun kendinin. Herkesin fikri ve hayatı bambaşka. Havadan sudan kişisel bilgilerden konuşun yani.

Bunları konuşuyoruz ben daha özel hani neyi öğrenmeliyim diye sordum. Daha böyle spesifik bi şeyler var mı sormam gereken
Flört ederken yeni tanışılıyorsa çok özele de inilemiyor ki. Şu sorular da önemli şimdi baktım da baya kafa da bir taslak oluşuyor.
Hobilerin neler?
Akşamları dışarı çıkmayı sever misin?
Arkadaşlarınla ilişkilerinin boyutu nasıldır?
Ciddi bir ilişki hakkında düşüncelerin neler?
Çocuklarla aran nasıldır?
Evde hayvan sever misin? (Opsiyonel)
Ailene bağlı mısın yoksa bağımlı mısın?
Sevdiğin insanı kıskanır mısın 10 üzerinden kaç? 😀😀

Flört ederken yeni tanışılıyorsa çok özele de inilemiyor ki. Şu sorular da önemli şimdi baktım da baya kafa da bir taslak oluşuyor.
Hobilerin neler?
Akşamları dışarı çıkmayı sever misin?
Arkadaşlarınla ilişkilerinin boyutu nasıldır?
Ciddi bir ilişki hakkında düşüncelerin neler?
Çocuklarla aran nasıldır?
Evde hayvan sever misin? (Opsiyonel)
Ailene bağlı mısın yoksa bağımlı mısın?
Sevdiğin insanı kıskanır mısın 10 üzerinden kaç? 😀😀
Kıskançlık muhabbetini soracağım o aklımda diğerlerini de muhabbet açılırsa bakalım 😂

Benim tek flörtüm eşim olduğu için biz KPSS , yaz okulu , ders notları vs olmuştu sohbetlerimiz . Benim anlamadığım soruları çözerdi . Geometri anlatırdı . Sonra bir bakmışız sevgili olmuşuz filan derken 20. Yıl bitti .
Bence içgüdülerine güven ve ailenle en kısa sürede tanıştır . Onlar daha aklı başında yorum yaparlar

valla bazılarıyla hiçbir şey konuşamıyor
bazılarının sohbeti çok kısır
ben elesem mi diye düşündüğüm birine yazdım mesela bugün ve hakikaten elemem gerektiğine emin oldum
yok yani buluştuğumuzda da böyleydi söyleyecek hiçbir şeyi yok bazı insanların
yoksa ben çok konuşkanımdır ama herkeste sohbet etme yeteneği olmuyor

Benim tek flörtüm eşim olduğu için biz KPSS , yaz okulu , ders notları vs olmuştu sohbetlerimiz . Benim anlamadığım soruları çözerdi . Geometri anlatırdı . Sonra bir bakmışız sevgili olmuşuz filan derken 20. Yıl bitti .
Bence içgüdülerine güven ve ailenle en kısa sürede tanıştır . Onlar daha aklı başında yorum yaparlar
Ya bizde şöyle bi sorun var görüştüğümüz günden sonra her gün görüştük 4 gün boyunca. Sonra ben işim gereği şehir değiştirdim. Şuan mesajlaşıyoruz ama iki gün oldu beni aramadı sadece mesaj atıyor. O da işte napiyosun neler yaptın vs gibi. Biraz bu duruma üzülüyorum açıkçası. İlk ben aramak da istemiyorum. Mecbur da olsam giden ben olduğum için. Ama başından beri biliyordu zaten gideceğimi. Zor olacak ama napalım diyordu. Mesajlarda soğukluk yok ama sadece mesaj işte

X