• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört konusunda uzmanlari bekliyorum soruma

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Merhaba, ben yeni biriyle tanıştım. İnstagramdan tanıştık bir buçuk haftadır tanışıyoruz. Ama biraz hızlı ilerliyoruz sanırım. Her gun sesli konuşuyoruz fakat ben biraz cekimserim.
Pek fazla taniyacak sorular soramiyorum, neler sorabilirim?
Yakın zamanda bir araya gelme sansimiz yok çünkü baya uzak mesafelerdeyiz.
Açıkçası ben korkuyorum kötü biri çıkar vs diye.
Ne sormaliyim sizce?
Ve neleri yapip neleri yapmamaliyim?

Biz instagramdan tanışıp 4.gün buluşup ilk buluşmadan 2 gün sonra falan sevgili olmuştuk galiba😅 3 yıldır da birlikteyiz yaklaşık. Yani hızlı değil bence gayet normal. Öyle izdivac programında gibi soru sormak değil de sohbet arasında kendini anlatmak daha güzel oluyor. Bol bol konuşun elbet kendini anlatır. Yalnız bence bir an önce bir araya gelmeye çalışın. Ne kadar konuşursanız konuşun yüz yüze gelmeden sevgili olmayın.Sonra buluşunca pişman olabilirsiniz. Sadece tipi değil yani mimikleri, tavırları, aranızda bir çekim oluşup oluşmadığı hep buluşunca belli oluyor. Konuşarak olacak şey değil.

O denli uzak mesafe barsa ve yakın zamanda görüşme söz konusu değilse "kanka sahi ..o maç ne oldu?" dışında soru sormazdım.İlişki sosyal medyadan başlayabilir ..ama sosyal medyadan devam edemez..fiiliyatta yaşanan birşey yoksa sizin için sadece zaman kaybı olur.Birlikte gezip tozmaya yanında adam olmayacak..oturacaksın evinde mesaj bekleyeceksin ..sana ne katacak bu birliktelik hiçbirşey!

Soracağın şeyleri bize sorma,merak ettiklerini de çekinmeden sor.
Kötü çıkma ihtimaline göz önünde bulundurarak : Adres ,telefon vb gibi sana ulaşabileceği bilgileri verme.
Ayrıca bir süre sonra popo aç,meme aç deme ihtimalini de göz önünde bulundur.
Uzak mesafeyi bahane ederek isteme potansiyeli yüksek.

Yani şu soru illa sorulur diyemem çünkü konuşmanın seyrine göre zaten çekinmeden sor bişeyleri. Sadece geçmişi vs sorgulama, sorgulatma da kaç kişiyle görüştün vs gibi konular gerçekten saçma. Eğer konuşma seyri iyi gidiyorsa birlikte bi dizi seçip izleyebilirsiniz aynı anlarda olacak şekilde, daha sonra diziyi yorumlar konuşursunuz aktivite olur size

Şahsen oturmasından kalkmasından, ellerinden, yemek yemesinden, giyim kuşam tercihlerinden, gülüşünden ve dişlerinden emin olmadığım erkekle sevgili olamazdım. Uzaktan uzağa ilişki olmaz, başlayabilir ama yürümemeli bu şekilde. En kısa zamanda görüşmeye bak

Yani şu soru illa sorulur diyemem çünkü konuşmanın seyrine göre zaten çekinmeden sor bişeyleri. Sadece geçmişi vs sorgulama, sorgulatma da kaç kişiyle görüştün vs gibi konular gerçekten saçma. Eğer konuşma seyri iyi gidiyorsa birlikte bi dizi seçip izleyebilirsiniz aynı anlarda olacak şekilde, daha sonra diziyi yorumlar konuşursunuz aktivite olur size
Gecmis konusu beni baya düşündürüyor açıkçası. Gecmiste sanaldan konustugum oldu. Reelde flört vs oldu ama ciddi iliskim olmadi. Geçmiş konusu daha açılmadı ama açılırsa ne diyebilirim bilmiyorum. Her şey anlatilmali mi? Evlenince bir şeyler karşıma cikar mi acaba

Gecmis konusu beni baya düşündürüyor açıkçası. Gecmiste sanaldan konustugum oldu. Reelde flört vs oldu ama ciddi iliskim olmadi. Geçmiş konusu daha açılmadı ama açılırsa ne diyebilirim bilmiyorum. Her şey anlatilmali mi? Evlenince bir şeyler karşıma cikar mi acaba
Hiçbir şey anlatılmamalı olmadı yollarımızı ayırdık diyerek net tavırla hiçbir şekilde o konuları açmayın

Lütfen uzak mesafeden uzak dur ben bir kez buluştum 6 ay içinde ama olmuyor inan ki

Back