- 13 Mart 2022
- 59
- 34
- 26
-
- Konu Sahibi Ananascayi
Herkes etkilenmediğini söyle yazmış da bence çok kırıcı.biri bana senden etkilenmedim dese çok üzülürüm yani.yapılacak şey: şu an hayatıma birini alabilecek konumda değilim, sana hakettiğin ilgiyi, alakayı gösteremeyeceğimi düşünüyorum, seni oyalamak istemiyorum, benimle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim demek.Merhabalar bir şey danışmak için yazıyorum. Şimdi yakın arkadaşımin ama çok yakınım ilkokul birinci sınıftan beri dostum onun erkek arkadaşının kuzeni var çok efendi iyi biri olduğunu söyledi bana. Bir konuş istersen dedi benim de şu an kötü bir dönemdeyim ama normalde de şu ana kadar sevgilim olmadı sevdim diyebileceğim biri de olmadı. Konuştuğum tanıştığım kişiler oldu ama ilerletmek istemedim hiç hep konuşmaları bitirdim.
Şimdi konuştuğum kişi çok efendi iyi biri gerçekten konuşması da sohbeti de iyi tipi ortalama hayatı da düzenli düzenli bir işi yok ama çalışkan.
Daha ne istiyorsun diye düşünen olabilir ama bende bilmiyorum
Bir gün çok iyi konuştuk sohbet güzeldi komikti saha sonra ben çok yazmadım. Hatta ben hiç konuşmayı başlamadım hep o yazdi.
Cevaplarım genelde kibarca ve arkadaşça gibi ama tam emin de olamıyorum bazen. Neyse şimdi arkadaşımın erkek arkadaşının kuzeni olduğu için yakın da bir kuzeni mecbur bir gün bir ortamda buluşacaz.
Ben kırmadan ne bileyim sert olmadan Instagram üzerinden konuşuyoruz bu arada bitirmek istiyorum ama şimdi direkt cevap falan vermesem ya da ters bir şey söylersem arada karışıklık olmasın. Ne yapabilirim çünkü bana çok ilgili davranıyor hak ettiğimden de fazla hatta. Ama ben doğru hissetmiyorum bilmiyorum belki de çok hoşlanmadım ya da başka birini bekliyorum.
Ne yapmalıyım nasıl uzaklaştırabilir im nasıl flörtü hasarsız kesebilirim . Tavsiyesi olan var sa dinlemek isterim.
Tipi ortalama dediğine göre çirkindir.yoksa yakışıklı derdin.ortalama tip çirkin demek oluyor bizim ülkenin literatüründeMerhabalar bir şey danışmak için yazıyorum. Şimdi yakın arkadaşımin ama çok yakınım ilkokul birinci sınıftan beri dostum onun erkek arkadaşının kuzeni var çok efendi iyi biri olduğunu söyledi bana. Bir konuş istersen dedi benim de şu an kötü bir dönemdeyim ama normalde de şu ana kadar sevgilim olmadı sevdim diyebileceğim biri de olmadı. Konuştuğum tanıştığım kişiler oldu ama ilerletmek istemedim hiç hep konuşmaları bitirdim.
Şimdi konuştuğum kişi çok efendi iyi biri gerçekten konuşması da sohbeti de iyi tipi ortalama hayatı da düzenli düzenli bir işi yok ama çalışkan.
Bir gün çok iyi konuştuk sohbet güzeldi komikti saha sonra ben çok yazmadım. Hatta ben hiç konuşmayı başlamadım hep o yazdi.
Cevaplarım genelde kibarca ve arkadaşça gibi ama tam emin de olamıyorum bazen. Neyse şimdi arkadaşımın erkek arkadaşının kuzeni olduğu için yakın da bir kuzeni mecbur bir gün bir ortamda buluşacaz.
Ben kırmadan ne bileyim sert olmadan Instagram üzerinden konuşuyoruz bu arada bitirmek istiyorum ama şimdi direkt cevap falan vermesem ya da ters bir şey söylersem arada karışıklık olmasın. Ne yapabilirim çünkü bana çok ilgili davranıyor hak ettiğimden de fazla hatta. Ama ben doğru hissetmiyorum bilmiyorum belki de çok hoşlanmadım ya da başka birini bekliyorum.
Ne yapmalıyım nasıl uzaklaştırabilir im nasıl flörtü hasarsız kesebilirim . Tavsiyesi olan var sa dinlemek isterim.
Bana da biraz öyle geliyor bir de arada yakın arkadaş olduğu için çekiniyorum yoksa yabancı biri olsa bu kadar umursamam ama kimseyi gücendirmek de istemediğim için dikkatli bitirmek istiyorumHerkes etkilenmediğini söyle yazmış da bence çok kırıcı.biri bana senden etkilenmedim dese çok üzülürüm yani.yapılacak şey: şu an hayatıma birini alabilecek konumda değilim, sana hakettiğin ilgiyi, alakayı gösteremeyeceğimi düşünüyorum, seni oyalamak istemiyorum, benimle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim demek.
Evet başta da kararsızdim biraz da yanliz hissettiğim bir dönem arkadaşım ısrar etti biriyle konuşmak kafanı dağıtabilir belki iyi olur senin için gibisinden. Ama çocuk gerçekten iyi biri ama bilmiyorum benim için doğru kişi değil ya da ben onun için değilim. Bakalım bence de överek olabilir.Bence kendisini överek bitir. Böylece kırılmaz diye düşünüyorum. Çok uyumlu çok nazik kibar ve yakışıklısın hatta doğru bir insansın ama ben şu dönemde ilişki için birine kalbimi vermek için hazır değilim filan diyip tekrar birkaç olumlu şey ile bitirebilirsin böylece özgüveni de kırılmaz. Sandviç metodu gibi düşün. Aksi halde gerçekten reddedilmek istenmemek çok kötü hisler. Keşke konuşmaya başlamadan önce iyi karar verseydin.
Birisi aklı basında bı yorum yapmıs.Hiç plan programa gerek yok direk teşekkür edip etkilenmediğini söyle.Yapacagin yanlış taktikler karşıdakini hiç ummadığın kadar çok kırıp rencide edebilir.
Yok ya çirkin değil gerçekten ama hani çok yakışıklı da demezsinTipi ortalama dediğine göre çirkindir.yoksa yakışıklı derdin.ortalama tip çirkin demek oluyor bizim ülkenin literatüründe
Seni tanıdığıma memmun oldum, zamanını almak istemiyorum ben seninle bu görüşmeyi sürdürmek istemiyorum. TeşekkürlerMerhabalar bir şey danışmak için yazıyorum. Şimdi yakın arkadaşımin ama çok yakınım ilkokul birinci sınıftan beri dostum onun erkek arkadaşının kuzeni var çok efendi iyi biri olduğunu söyledi bana. Bir konuş istersen dedi benim de şu an kötü bir dönemdeyim ama normalde de şu ana kadar sevgilim olmadı sevdim diyebileceğim biri de olmadı. Konuştuğum tanıştığım kişiler oldu ama ilerletmek istemedim hiç hep konuşmaları bitirdim.
Birisi aklı basında bı yorum yapmıs.
Iste gercek hayat! Gercek yorum!
Kimseyi kandırmaya gerek yok gerçeği söyle geçBence kendisini överek bitir. Böylece kırılmaz diye düşünüyorum. Çok uyumlu çok nazik kibar ve yakışıklısın hatta doğru bir insansın ama ben şu dönemde ilişki için birine kalbimi vermek için hazır değilim filan diyip tekrar birkaç olumlu şey ile bitirebilirsin böylece özgüveni de kırılmaz. Sandviç metodu gibi düşün. Aksi halde gerçekten reddedilmek istenmemek çok kötü hisler. Keşke konuşmaya başlamadan önce iyi karar verseydin.
Merhabalar bir şey danışmak için yazıyorum. Şimdi yakın arkadaşımin ama çok yakınım ilkokul birinci sınıftan beri dostum onun erkek arkadaşının kuzeni var çok efendi iyi biri olduğunu söyledi bana. Bir konuş istersen dedi benim de şu an kötü bir dönemdeyim ama normalde de şu ana kadar sevgilim olmadı sevdim diyebileceğim biri de olmadı. Konuştuğum tanıştığım kişiler oldu ama ilerletmek istemedim hiç hep konuşmaları bitirdim.