rujunu, ojesini ve eyelinerını kullanıyorum ve cok da kaliteliler özellikle mat rujları çok kalıcı diğerleri hakkında yorum yapamayacağım. Eyelinerı ise bir harika
hem fiyat uygun hem de kaliteli daha ne olsun...
catrine arley pudra kullanıyordum ancak içinde az da olsa sim var. Güneşte parlıyorsun. Flormarın pretty kompakt pudrasında ise hiç sim yok. kullandım memnunum
Flormarın kendini çok geliştirdiğini düşünüyorum.
Ultra black göz kalemi bir harika,
Ojelerini de severek kullanıyorum,
Terracota farları da çok hoşuma gidiyor ama bir süre sonra renkleri uçup sadece simi kalıyor, baz kullanmak sorunu çözebilir,
Rujlarında renk seçenekleri çok fazla ama çok çok kalıcı değiller.
Benim gibi ufak bir şehirdeyseniz ve fazla bir marka tercihiniz yoksa kurtarıcınız olabiliyor.
Makyaj ürünlerime flormar'ı ekleyeli yaklaşık 7 ay oldu.Kullandığım ürünleri; likit fondöten, compact pudra, terracota allık, eyeliner-dipliner,rimel ve dudak kalemi. Hepsinden de son derece memnunum.Elbette bir mac'la, naked2yle kıyaslamak yanlış olacaktır fakat fiyat kalite oranına bakılırsa memnuniyeti üst düzeyde olabilecek ürünlere sahip.
kullandığım ürünleri;
terracotta allık no:46
terracotta pudra no:20
pretty compact allık no112
long wearing ruj no:22
selection ruj no:47
nude rujunu
ultra black eyeliner göz kalemi
art liner
bu ürünlerini kullanıyorum memnunum ürünlerinden özellikle terracotta ürünlerinden çok memnunum
ve birsürür ojesini kullanıyorum(ojelerinden fazla memnun değilim
ben de flormar kullanıcısıyım ve çok memnunum. cildinize uygun ürün secerseniz kusursuz görünüm yakalayabilirsiniz. yalnız göz kalemleri çok akma yapıyor. göz kaleminde Deborah'ı tavsiye ederm ne akma ne bulaşma yapıyor. sabahtan aksama kadar hiç bir şekilde bozulmuyor :)
Flormar 'ın bir türk markası olması güvenilir olması en önemliside hayvanlar üzerinde deney yapmaması benim için yeterli sebeplerdir. Yıllardır kullanırım kullandırırım. Kime tavsiye ettyisem memnun kaldılar ürünlerinden. Flormar parfümdede çok başarılı bir marka ayrıca hem kokuları hem kalıcıkları benim için bir numara flormar dishy passion​ favorimdir :112:
ben pudrasını rimelini kullanıyorum pudrasını çok begeniyorum
güzel kapatıyor bence çok fazla makyaj yapan biri degilimdir pudrasını
aldıgımdan beri her zaman kullanıyorum alışkanlık yaptı
artık watsons flormarda hiç kampanya yapmıyor neden ki? ilk defa fondöten alıcam bekliyorum bekliyorum ne watsons ne gratis kataloglarında indirim çıkmıyor.
flormar yves rocher'in olalı artist oldu öyle kampanyalara izin vermiyor galiba