FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

flormarın pudrasını,allığını,rimelini,kalemlerini ve ojelerini denedim.rimel hariç hepsinden memnunum.özellikle pudrasını çok beğeniyorum.açık tenliyim o nedenle bir türlü istediğim rengi bulamamıştım.pek çok markadan aldım hepsi ziyan oldu,iki kez kullanıp bıraktım.ama flormardan aldığımı çok seviyorummm:)geçen gün elimden kayıp düştü kırıldı.çok üzüldüm.hemen gidip yenisini aldım:)

flormanı nasıl buluyorsunuz ankarada her avmde satış yeri var insanlar dolup taşıyor sebebi ne gerçekten ürünleri güzelmi merak ettim

flormar eskiden önünden geçip göz bile gezdirmeyeceğimiz bir markaydı. Fakat artık yves roch ile olan ortaklığıyla gönlümüzde taht kurmaya başladı. sadece ürün tasarımları ambalajı değil , içeriği ve misyonu değişti. profosyonel makyajı esas alan bir marka oldu. ben 1 hafta önce cashmire serisinden 3 ruj , flowers serisinden 2 allık, 1 kaş farı, allık fırçası ve kaş fırçası aldım... sonuç gayet tatmin edici:) tavsiye ediiyooorummmm :)

flormarın fondotönünden memnun olan pek çok kişi tanıyorum ama henüz kullanmadım yorumlara bakarak net bi karar vericem sanırım alıp almamakla ilgili

Kizlar ben de Flormara cok korkuyla yaklasiyodum oje haric hicbir urununu kullanmiyordum gecenlerde bir eyeliner aldim ve gercekten diger pahali markalari sollar yani oyle bir performans hic beklemiyordum. Inanilmaz bir rengi var ve inanilmaz kalici. Ayni zamanda Smoky eyes kalemini de kesinlikle tavsiye ediyorum. Eyelineri da blogumda fotografladim bakabilirsiniz
Flormar Eyeliner (Precious Curve) Siyah

ayrica oje kurutucusu ve dudak kalemlerinden de cok cok memnunum bu fiyatlara bu performans kusursuz.

Ben sadece flormar'ın göz alemini kullanabiliyorum. Diğerleri gözümü yaşartıyor...
Eyelinerlarını beğenmiyorum...
Rujları da idare eder. Pek iyi değil..
Yani her ürününü beğenmiyorum...

Ouvvv bunu hiç görmemiştim ben....
Rengi tam istediğim gibi.. Hemen almalıyım. Merak ettim, fiyatı ne kadar?

Ouvvv bunu hiç görmemiştim ben....
Rengi tam istediğim gibi.. Hemen almalıyım. Merak ettim, fiyatı ne kadar?

canım 8 tl verdim ben gayet uygun üstelik gerçekten çok memnun kalıcaksın mutlaka dene. ben alırken bir kadın 3-4 tane almıştı bir daha bulamam diye

canım 8 tl verdim ben gayet uygun üstelik gerçekten çok memnun kalıcaksın mutlaka dene. ben alırken bir kadın 3-4 tane almıştı bir daha bulamam diye

Bu kadar siyah bu kadar uygun.. Süper.. :)
Hemen alacağım..

Hemen alacağım..

Yanlışlıkla birkaç defa gönderildi...

Son düzenleme:
Birkaç defa gönderildi...

Son düzenleme:

Hemen alacağım..

Flormar kesiflerim bitmek bilmedi bu ay resmen ama gercekten her denedigim urun beni sasirtti her denedigim urun makyaj cantamda vazgecilmezim oldu.
Bu sefer denedigimi de arkadasimin tavsiyesi uzerine aldim. Aynen bunu da aydinlik goz altlarini seviyorsaniz (Bulent Ersoy gibi olmadan ama ) mutlaka denemenizi oneririm Fiyati 22tl sanirim (bu biraz tuzlu oldu diger uygun goz kalemine gore )
Fotograflar ve nasil kullanmisim gormek icin yine bloguma bakabilirsinizz
Flormar Terracotta Far - Flormar Terracotta Eyeshadow

Son düzenleme:
Sadece allığını kullanıyorum, memnunum. ama diğer ürünlerini bilemem. fiyatları diğer markalara göre biraz uygun belki ondandır bu dolup taşma.

yeni bir sürü oje çeşidi çıkardılar. bence gayet de iyi oldu.

bacak fondöteni sanırım stokta yok ya da kaldırılmış, bence yine olsa iyi olur. uygun fiyatlı iyi bir seçenekti.

bronzer pudrasına bayılıyorum. hem mat, hem de gramajı oldukça fazla, kullan kullan bitmiyor. hem kontürlemede hem de bronz görüntü elde etmede kullanıyorum.

tekli klasik allığından var bende bir tane, oldukça pigmentli ve kalıcı bir ürün. gayet kaliteli.

bb krem pudra çıkarmışlar. denemeyi düşünüyorum, değişik bir ürün, yağlı ve karma ciltlere uygundur herhalde.

ultra eyeliner denilen göz kalemleri çok iyi, yapısı yumuşak, kolayca sürülüyor ve rengini de iyi veriyor. ama biraz akma sorunu var.

terracotta farları çok güzel.

twist up kalem rujları da çok çok güzel, kesinlikle kaldırılmamalı bu ürün, hep olmalı. turuncusu var bende, ne çok parlak ne de çok mat, kalıcı bir ruj sayılır.

göz makyajı temizleyicisini ben pek beğenmedim.

makyaj fırçalarını denemedim, ama fondöten fırçasını denemeyi düşünüyorum.

fondöten fırçası guzel..bende var

Eyeliner guzel waterproof siyah olani kullaniyorum bayadir her gordugum yerde aliyorum evde bi suru var :) ojeleri cok hArika hem bi cok seri cikardi hemde cok guzel canli renkleri var her rengin tonlarini bulabilirsiniz fari bir cok urun cikardi. Ben oje sadece flormar aliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar ten rengim bugday esmer arası ne çok açık nede koyu flormar teracotta pudra düşünüyorum 20 no bana uyarmı ve yaglı ciltli olup kullanan varsa parlama sivilce sorunu yaşadınızmı bu pudra paraben içeriyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…