flormanı nasıl buluyorsunuz ankarada her avmde satış yeri var insanlar dolup taşıyor sebebi ne gerçekten ürünleri güzelmi merak ettim
Kizlar ben de Flormara cok korkuyla yaklasiyodum oje haric hicbir urununu kullanmiyordum gecenlerde bir eyeliner aldim ve gercekten diger pahali markalari sollar yani oyle bir performans hic beklemiyordum. Inanilmaz bir rengi var ve inanilmaz kalici. Ayni zamanda Smoky eyes kalemini de kesinlikle tavsiye ediyorum. Eyelineri da blogumda fotografladim bakabilirsiniz
Flormar Eyeliner (Precious Curve) Siyah
ayrica oje kurutucusu ve dudak kalemlerinden de cok cok memnunum bu fiyatlara bu performans kusursuz.
Ouvvv bunu hiç görmemiştim ben....
Rengi tam istediğim gibi.. Hemen almalıyım. Merak ettim, fiyatı ne kadar?
canım 8 tl verdim ben gayet uygun üstelikgerçekten çok memnun kalıcaksın mutlaka dene. ben alırken bir kadın 3-4 tane almıştı bir daha bulamam diye
canım 8 tl verdim ben gayet uygun üstelikgerçekten çok memnun kalıcaksın mutlaka dene. ben alırken bir kadın 3-4 tane almıştı bir daha bulamam diye
yeni bir sürü oje çeşidi çıkardılar. bence gayet de iyi oldu.
bacak fondöteni sanırım stokta yok ya da kaldırılmış, bence yine olsa iyi olur. uygun fiyatlı iyi bir seçenekti.
bronzer pudrasına bayılıyorum. hem mat, hem de gramajı oldukça fazla, kullan kullan bitmiyor. hem kontürlemede hem de bronz görüntü elde etmede kullanıyorum.
tekli klasik allığından var bende bir tane, oldukça pigmentli ve kalıcı bir ürün. gayet kaliteli.
bb krem pudra çıkarmışlar. denemeyi düşünüyorum, değişik bir ürün, yağlı ve karma ciltlere uygundur herhalde.
ultra eyeliner denilen göz kalemleri çok iyi, yapısı yumuşak, kolayca sürülüyor ve rengini de iyi veriyor. ama biraz akma sorunu var.
terracotta farları çok güzel.
twist up kalem rujları da çok çok güzel, kesinlikle kaldırılmamalı bu ürün, hep olmalı. turuncusu var bende, ne çok parlak ne de çok mat, kalıcı bir ruj sayılır.
göz makyajı temizleyicisini ben pek beğenmedim.
makyaj fırçalarını denemedim, ama fondöten fırçasını denemeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?