FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

flormar cok güzel bi marka ama benim anlamadigim bisey var yerli olan bi ürün neden yurt disinda daha uygun fiyata satiliyor cok sinir edici bi durum bence bu

pudrası ve ruju gerçekten iyi. ozellikle pudrasına bayıldım. max faktörün, lorealin, maybellinenin, pastelin uzun süre kullandım ama tam olarak tatmin etmediler. arkadaşımın tavsiyesiyle aldım. ogünden beri sadece flormarın pudrasını kullanıyorum. tavsiye ederim

Ojeleri güzel. Mesela Golden Rose ile kıyaslarsak harika hatta. O nasıl bir ojedir ya. Kat kat sür yine olmuyor. Flormar bu konuda iyi.
Rujları da güzel.
Maskaraları bana göre müthiş. Maybelline, Max Factor bile benim kirpiklerimi güzel yapmıyor. Bu konuda çok memnunum.
Cilt makyajları hakkında bir fikrim yok çünkü yapmıyorum.

maskaraları güzel suya dayanıklı olanları cidden çok dayanıklı çıkmıyo:)
ojeleri güzel ama ben pudra ve fondötenlerini beğenmiyorum benim yüzümde sivilce yapıyo flormar..

Merhaba kızlar :) ya ben flormar terracota pudra ve allık aldım ama eve gedliğimde içinden puf, fırça tarzı birşey çıkmadı??? Sizde aynı sorunla karşılaştınız mı?

Merhaba kızlar :) ya ben flormar terracota pudra ve allık aldım ama eve gedliğimde içinden puf, fırça tarzı birşey çıkmadı??? Sizde aynı sorunla karşılaştınız mı?

merhaba canım flormarın terracota allık serisinde fırça tarzı bişey yok normal allıklarında ufak fırçası oluyor ,bendekinde de yok ayrıca aldım :)

Süngerli göz kalemlerini çok beğendim .Beyu ve Emily den sonra süngerli göz kalemleri favorim oldu .Başarılı.

gulciney canım sayfaya bak lütfen görmedin sanırım özel msj yazamıyorum kusura bakma dün cevap verdim yoksa

Cnm çok pardon şimdi beğeniyi görünce farkettim. Çok teşekkür ederim ben koyu pembe olan allığı aldım terrocotada çok güzel ve kalıcı ama keşke açık pembeyi alsaydım diyorum şimdi:) sen memnun musun?bide flormarın yeni bi ruju çıkmış parlatıcı ruj die siyah dışı var. tavsiye ederim açık pembe

olsun canım bende görmen için begeniyim dedim bendeki 41 numara bi koyusu mu seninki ? ben çok memnunum.. aa yeni rujunu görmedim parlatıcıymış bide bakmam lazımm

olsun canım bende görmen için begeniyim dedim bendeki 41 numara bi koyusu mu seninki ? ben çok memnunum.. aa yeni rujunu görmedim parlatıcıymış bide bakmam lazımm

Cnm 40 numara aldım ben pişmanım ama 41 daha güzel neyse artık. Cnm o ruj çok güzel yumuşacık:) ruj ama dudakta parıl parıl duruyo tavsiye ederim

Flormar bir Fransız kozmetik firmasına satılmış (hisselerinin bir kısmı). Okuduğum haber sayfasını da kaybettim. Bakalım fiyatlar yükselecek mi, kalitesi ne olacak? Gerçi zaten fiyatlar yavaştan yavaştan artıyordu...

fransızlar mııııııııııı
uff flormarı da mı kaybettık yav ama vazgecemıcem napıyım sevdıgım bı marka

flormarın allığını ve pudrasını kullanıyorum çokta iyi onun dışında siyah göz kalemini aldım yağlı olması sürülmesi açısından rahat ama bende çok akıyor

flormarın allığını ve pudrasını kullanıyorum çokta iyi onun dışında siyah göz kalemini aldım yağlı olması sürülmesi açısından rahat ama bende çok akıyor

klasik allıklarını kaç senedir kullanıyorum ben de çok memnunum. ilk defa terracota allığını aldım değişiklik olsun diye. göz kalemi demişsiniz, ultra black ve smokey eyes almıştım akmaz diye şimdi korktum açıkçası deneyip bakmam lazım akıcılığına ben sık kullanmam özel bir gün için almıştım rezil olmayayım o gün:S

Nasıl cnm beğendin mi terracota allığı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…