Merhaba kızlar :) ya ben flormar terracota pudra ve allık aldım ama eve gedliğimde içinden puf, fırça tarzı birşey çıkmadı??? Sizde aynı sorunla karşılaştınız mı?
gulciney canım sayfaya bak lütfen görmedin sanırım özel msj yazamıyorumkusura bakma dün cevap verdim yoksa
Cnm çok pardon şimdi beğeniyi görünce farkettim. Çok teşekkür ederim ben koyu pembe olan allığı aldım terrocotada çok güzel ve kalıcı ama keşke açık pembeyi alsaydım diyorum şimdi:) sen memnun musun?bide flormarın yeni bi ruju çıkmış parlatıcı ruj die siyah dışı var. tavsiye ederim açık pembe
olsun canım bende görmen için begeniyim dedimbendeki 41 numara bi koyusu mu seninki ? ben çok memnunum.. aa yeni rujunu görmedim parlatıcıymış bide bakmam lazımm
Flormar bir Fransız kozmetik firmasına satılmış (hisselerinin bir kısmı). Okuduğum haber sayfasını da kaybettim. Bakalım fiyatlar yükselecek mi, kalitesi ne olacak? Gerçi zaten fiyatlar yavaştan yavaştan artıyordu...
flormarın allığını ve pudrasını kullanıyorum çokta iyi onun dışında siyah göz kalemini aldım yağlı olması sürülmesi açısından rahat ama bende çok akıyor
klasik allıklarını kaç senedir kullanıyorum ben de çok memnunum. ilk defa terracota allığını aldım değişiklik olsun diye. göz kalemi demişsiniz, ultra black ve smokey eyes almıştım akmaz diye şimdi korktum açıkçası deneyip bakmam lazım akıcılığına ben sık kullanmam özel bir gün için almıştım rezil olmayayım o gün:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?