Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri
- Konu Sahibi fizi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?oje kurutucusunu duydum ama denemedim hemen kurutuyor mu? evde çocuk olunca herşey çabuk olmalı
evt ama ojeyi sürdükten sonra 1 dk.beklemek gerekio yoksa bozuluo oje..Fiyatıda 8.90 ve 500 ml.lik bi ürün için bence gayet uygun...İndirimde şuan normal fiyatı 13.90
Son düzenleme:
- 25 Ekim 2011
- 381
- 3
- 68
Bende flormarin alligini aldim yeni hem fiyati uygun hemde cok dogal duruyor vucudum yuzume gore koyu renk yuzum cok beyaz kalio o yuzden bronz tercih ediorum ona ragmen cok dogal duruo kizlar kesinlikle tavsiye ederim. Benin annem estetisyen genelde krylon kullanirim tum urunlerimi ilk kez bunu denemek istedim rengi hosuma gitti tavsiye ederim.
- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
flormarın ojelerini seviyorum bide allığını farları pek kalıcı deil ama hafif suya batırılmış fırçayla uygulanınca kalıcı ve daha renkli oluyo far bazınız yoksa fondoteninizden göz kapağınızın üstüne sürüp yedirip ondn sonra farı uygularsanız dağılmıyo en azından bende öle oluo
Son düzenleme:
- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
Eki Görüntüle 313452
bugün bu rimelini aldım çok memnun kaldım arkadşlar tek tek ayırıp dolgunlaştırıyor.
bugün bu rimelini aldım çok memnun kaldım arkadşlar tek tek ayırıp dolgunlaştırıyor.
ruj oje neyse ama fondoten pudra gibi ürünleri asla tercih etmeyeceğim marka hele ki kozmetik sektöründe yeralan birisi olarak..
neden öyle bizi bi aydınlatsana