• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FLORMAR ürünleri Kullanıcı Tecrübeleri

fizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
61
0
96
Ankara
flormanı nasıl buluyorsunuz ankarada her avmde satış yeri var insanlar dolup taşıyor sebebi ne gerçekten ürünleri güzelmi merak ettim

Flormar ürünleri hakkında ne söyleyebilirimki :) türk markaları içinde en iyi olanı bence...Göz kalemleri,rujları,ojeleri,rimelleri ve geçen gün aldığım oje kurutucu spreyine bayıldım :)

Son düzenleme:
oje kurutucusunu duydum ama denemedim hemen kurutuyor mu? evde çocuk olunca herşey çabuk olmalı

bende siyah göz kalemini kullanıyorum çok da memnunum.Flormar hem kalıtelı hemde fiyatları uygun

oje kurutucusunu duydum ama denemedim hemen kurutuyor mu? evde çocuk olunca herşey çabuk olmalı

evt ama ojeyi sürdükten sonra 1 dk.beklemek gerekio yoksa bozuluo oje..Fiyatıda 8.90 ve 500 ml.lik bi ürün için bence gayet uygun...İndirimde şuan normal fiyatı 13.90

Son düzenleme:
Bende flormarin alligini aldim yeni hem fiyati uygun hemde cok dogal duruyor vucudum yuzume gore koyu renk yuzum cok beyaz kalio o yuzden bronz tercih ediorum ona ragmen cok dogal duruo kizlar kesinlikle tavsiye ederim. Benin annem estetisyen genelde krylon kullanirim tum urunlerimi ilk kez bunu denemek istedim rengi hosuma gitti tavsiye ederim.

allığını denemedim bronzlaştırıcı pdrasını allık yerine kullanıyorum tenime çok uyuyor

flormarın ojelerini seviyorum bide allığını farları pek kalıcı deil ama hafif suya batırılmış fırçayla uygulanınca kalıcı ve daha renkli oluyo far bazınız yoksa fondoteninizden göz kapağınızın üstüne sürüp yedirip ondn sonra farı uygularsanız dağılmıyo en azından bende öle oluo:1:

Son düzenleme:
bence güzel ürünleri var ben farlarını kapatıcısını bi de kalemlerini kullandım gayet memnun kaldım tavsiye ederim..

di-IQ4U.jpg

di-UXJU.jpg

Flormar pretty Cream & Glaze lipstick P304...Nude dedikleri tonlardan çok şeker mat bir pastel pembe ten rengiyle karışık herkese yakışır :54:Yalnız dudağın derisini biraz soyuyor...belirtiim..

ruj oje neyse ama fondoten pudra gibi ürünleri asla tercih etmeyeceğim marka hele ki kozmetik sektöründe yeralan birisi olarak..

ben flormarın pudrasını allığını farını ojesini rujunu kullanıyorum hepside çok güzel kaliteli fiyatıda uygun

Back