• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

florine78 meme estetiği

florine78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
224
1
26
İstanbul
anlatıyoruuummm, çarşamba saat 10 30 da girdiiimmm, 15 00 gibi çıktım, giderken bi iğne yaptılar sakinleştirici die, kendi yatağımla ameliyathaneye götürdüler, yataktan yatağa geçerken en son kikirdediğimi hatırlıyorum:) sonra çıktığımda zırladığımı, feci üşümüştüm bide saçımı toplamışlar diyorum kafam nie zonkluyo,,, neyse eşime çıkarttım hemen foto çek dedim bi baktım alnım burnuma değicek, göğüslerim minicik,,,, tabi abarttığımı eşim anladıda benimki biraz uzun sürdü,, neyse 2 saat sora ben ayakta dolaşıyodum falan ama yemek saati geldi bi kaşık çorba içemedim ama açım, neyse burunda tampon, memede silikon yani hertarafta var bişeyler boğazım kupkuru acıyo, boğulup ölücem die, çorba içemedim, uyuyamadım, sabaha kadar, cape town kapısı, venedik kapısı, istanbul , sharm el şeyk die dolaştım, ben bora bora daydım:) kim yapmışsa çok ii yapmış yerin altında bu odaların konseptini uygulamış ama ben uyuyamıyorum napcsam deniz üstüme üstüme geliyo, odalar dublex eşimde perişan olup yukarı çıksın, bnim uyuduğumu zannedip oda uymasınmı, kaldırsam napcak hiçbişey, ben ettiğim ezziyetle kalcam ( her zamanki gibi) neyse kıyamadım dolaştım durdum lkoridorda, sabah 8 30daki bi iğne hayatımın en güzel 2 saat uykusunu uyuttu neyse perşembe evdeydim ve cumaya güzel çıktım saat 2 de tamponları aldırttım göğsümdeki direnler çıktı eve döndüm, bi kanama başladı sol göğsümde ki diren yerinden böle bişey olammaz, neyse tekrar gittik dr aorda geçti sardılar falan ama benim ensemdeki kafama doğru giden bi damarın ağrısı en çok huzuzrsuzluk veren şeydi bi terslik olcak ya bende illede , yalnız burnun ucu kalkınca bi küçüldüm bi sevimli bişey oldum gibi inş böle kalmaz, çünkü diğeriyle çok karakteristik ve vahşi görünebiliyodum (istediğimde:) neyse kızlar biraz huzursuzluğum var ama tarına daha ii olurum herkese thanks, olanlara geçmiş, olmak isteyenlere Allah yardımcı olsun...... Allahım o tamponların çıkışı neydi ya öleee 2 yaratık beslemişim 2gün, bende fitil kadar bişey die hapşırmadım bile, kendimi zor tuttum,,,, 325cc bu arada işte bu kadaaaaarrrr::)))) yaa 15 gün sonra eski burun ucumu geri istiyorum die dr yeyip bitirmem inşallah;)

hadi çok geçmişler olsun, ikisi bir arada olunca biraz daha sıkıntılı olmuştur tabii ama bitmiş gitmiş işte. umarım tez zamanda mutlu mutlu kullanmaya başlarsın :34:

:))) Çık eğlenceli değişik bir anlatım olmuş.Tam sana göre :1::54:

Geçmiş olsun canım :16: Bazı sıkıntılar olacak tabikide,ameliyat sonuçta borumu ??:27:
Herşey çok güzel olacak,hep mutlu güzel haberlerle birlikte olmak dileğiyle.Konun hayırlı olsun canımss :29:

:))) Çık eğlenceli değişik bir anlatım olmuş.Tam sana göre :1::54:

Geçmiş olsun canım :16: Bazı sıkıntılar olacak tabikide,ameliyat sonuçta borumu ??:27:
Herşey çok güzel olacak,hep mutlu güzel haberlerle birlikte olmak dileğiyle.Konun hayırlı olsun canımss :29:

ah canm çok sağol, gerçekten herşey gönlümüzce, herşey istediğimiz gibi olsun bsayarım arasıra arızalanıyo, o yüzden geç girdim ı love you diyorum:)

cok geçmiş olsun ..yeni cicişlerin hayırlı olsun..bi sıkıntın olursa cümbür cömaat burdayız:) aramıza hoşgeldin

Back