- Konu Sahibi YAXGXMURCN
Allah uzun ömür versin bebişine hamilelik haberini okudugum gün çok sevinmiştim belkide kk da ilk kez bu kadar sevindim Allah sizi hiç bir zaman ayırmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağlattın beni Yusuf yüzlü mucize bebeğin annesi , Rabbim bir daha acı yaşatmasın sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah Bora'cık.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin ve isteyen herkeze böyle mucizeler nasip etsin inşallah.
Öpüyorum ikinizide sevgiyle......
Çok söyledim içimden ama yazmayı unutmuyalım ;
Maşallah , Maşallah subhanallah
allahım analı babalı buyutsun uzun omurler guzel yazılar yazsın oglusuna masallah
evt cnm tarifi imkansız zor buldum ya inan şimdi şimdi başladım gerçk olduğunu anlamaya hayal gibiydi yani 10 gündür diyorum bu benim Şmdi dualarımda tüm isteyen arkaşlarım güzel dualarına Aminn Aminn...harika canim ya daha once okumamisim ben agladim resmen
hissettigin seyleri hissettim
ne kadar guzel bir uygudur kimbilir
masallah subhannallah ogluna canim
allahim anali babali saglikli buyutsun
bi daha okusam yine aglarim galiba
duygularini cok guzel yazmisin
odaya çıkınca ağrı kesici yaptılar cnm hemen geçti onun haricinde çok rahattım ilk kalktığpım destekle sonrasında tutmayın kendim kalkıcam dedim normal doğumda yaptım bu daha kolaydı sağlık açısından tabi normal doğum ama .. 4 saat sonra ayağa kalktım ağrımda yoktu sadece oturup kalkarken biraz sorun oldu biraz da bünye meselesi ben naslı biri değilim pek :)