• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin Bora' m su gibi ömrün olsun.. Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun..

Allah uzun ömür versin bebişine hamilelik haberini okudugum gün çok sevinmiştim belkide kk da ilk kez bu kadar sevindim Allah sizi hiç bir zaman ayırmasın

Ağlattın beni Yusuf yüzlü mucize bebeğin annesi , Rabbim bir daha acı yaşatmasın sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah Bora'cık.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin ve isteyen herkeze böyle mucizeler nasip etsin inşallah.
Öpüyorum ikinizide sevgiyle......

Çok söyledim içimden ama yazmayı unutmuyalım ;

Maşallah , Maşallah subhanallah

Ağlattın beni Yusuf yüzlü mucize bebeğin annesi , Rabbim bir daha acı yaşatmasın sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah Bora'cık.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin ve isteyen herkeze böyle mucizeler nasip etsin inşallah.
Öpüyorum ikinizide sevgiyle......

Çok söyledim içimden ama yazmayı unutmuyalım ;

Maşallah , Maşallah subhanallah

canım ablam Allah razı olsun .. Rabbim herkese nasip etsin böyle güzel mucizler...
Bizde seni ve miniğini öptkk

ay benim güzel arkadasimin bebisi dogmus....ne mutlu canim sana...cok sevindim senin adina...artik yüzün gülsün...hic aglamasin...bebisin ilk önce Allaha sonra sana emanet...öptüm ikinizi canim

aglattin beni,cok duygulandim.ama sevindim de...
Allahim ogluna saglik,uzun omur versin...
dedigin gibi,mutluluk hep sizin olsun....

hayırlı uğurlu olsun su gibi ömrü olsun allahım size bağışlasın yavrunu darısı bizlerin başına

teşekkürler Zümminim sende yavrunun kardeşini sağlıkla kucağına al cnm çokkk sağol

Aminn Leyla Rabbim herkesin yavrusuna sağlıklı uzun ömürler versin............

sultan teşekkürerlerr.. Su gibi ömrü olsun yavrumunn ve darısı tabik isteyen herkesin başına

harika canim ya daha once okumamisim ben agladim resmen
hissettigin seyleri hissettim
ne kadar guzel bir uygudur kimbilir
masallah subhannallah ogluna canim
allahim anali babali saglikli buyutsun
bi daha okusam yine aglarim galiba
duygularini cok guzel yazmisin

harika canim ya daha once okumamisim ben agladim resmen
hissettigin seyleri hissettim
ne kadar guzel bir uygudur kimbilir
masallah subhannallah ogluna canim
allahim anali babali saglikli buyutsun
bi daha okusam yine aglarim galiba
duygularini cok guzel yazmisin
evt cnm tarifi imkansız zor buldum ya inan şimdi şimdi başladım gerçk olduğunu anlamaya hayal gibiydi yani 10 gündür diyorum bu benim Şmdi dualarımda tüm isteyen arkaşlarım güzel dualarına Aminn Aminn...
Rabbim sana ve evlat hasreti çeken tüm arkşlarıma nasip etsin bu duyguyu

analı babalı büyüsün bora bebek
ne güzel yazmıssın cok duyguulandım
darısı bizlere

Benimde aklımda sezeryan var ama gözünüzü açar açmaz ağrıdan off çekmeniz korkuttu yinede.Ne kadar süre bu acıya dayandınız?Ağrı kesici verdimi doktorlar?Kaç saat sonra acınız azaldı ve ayağa kalktınız?Bu arada hayırla sağlıkla büyütün bebişinizi....

odaya çıkınca ağrı kesici yaptılar cnm hemen geçti onun haricinde çok rahattım ilk kalktığpım destekle sonrasında tutmayın kendim kalkıcam dedim normal doğumda yaptım bu daha kolaydı sağlık açısından tabi normal doğum ama .. 4 saat sonra ayağa kalktım ağrımda yoktu sadece oturup kalkarken biraz sorun oldu biraz da bünye meselesi ben naslı biri değilim pek :)

odaya çıkınca ağrı kesici yaptılar cnm hemen geçti onun haricinde çok rahattım ilk kalktığpım destekle sonrasında tutmayın kendim kalkıcam dedim normal doğumda yaptım bu daha kolaydı sağlık açısından tabi normal doğum ama .. 4 saat sonra ayağa kalktım ağrımda yoktu sadece oturup kalkarken biraz sorun oldu biraz da bünye meselesi ben naslı biri değilim pek :)

Bende yatmayı pek sevmem.İnş. hemencecik kalkarım doüğumdan sonra.Zaman azaldıkça bir an önce doğursamda şu telaştan sıkıntıdan kurtulsam diyorum....

bende öyle diyordum sorunluda bir hamilelik geçirdiğim birde onun üzerine kaybetme korkusu sorma ama şimdi yorgunluktan öldükçe hamileliğim güzelmiş diyorum :))
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin yavrularımıza

Back