• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin Bora' m su gibi ömrün olsun.. Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun..

Aminn cnm hikayeni biliyorum :(
Rabbim tekrar nasip etsin anne olmayı sağlıcakla tabi
beni en iyi anlayanlardansın

senağlamasenağlamasenağlama
ne diyim ben size,gözlerim dolu dolusenağlama
Allah bir ömür boyu yavrunuzu size bağışlasın inşallah,siz çok iyi bir annesiniz,Allah gönlünüze göre versin,tebrikleralkisalkisalkis

bende bi bebek isteyen anne adayı olaraktan okurken gözyaşlarımı tutamadım allahım yalvarıyorum artık bende bu mutluluğu tatmak istiyorum ve tahmin edebiliyorum emininm bu duygu gerçekten çok güsel ve herkesin yaşaması geretiğini düşünüyorum rabbim yalvarıyorum hiç umudumu kesmedim uzun ve sağlıklı ömürler küçük bora beye

O kadar güzel bir hikaye ki..
Inan icim, bogazim , yüregim acidi resmen o kadar güzel ki, inan kifaiyetsiz hersey suan..
Allah'im yuvana huzur, bereket ve saglik nasip eylesin bir ömür boyunca..
Inan bu yaziyi yazarken bile, yutkunamiyor ve gözlerimden bir bir damlayan yaslara mani olamiyorum...
Bizimde zaman yaklasti ya, ondan herhalde..
Allah'a emanetsiniz....

bende bi bebek isteyen anne adayı olaraktan okurken gözyaşlarımı tutamadım allahım yalvarıyorum artık bende bu mutluluğu tatmak istiyorum ve tahmin edebiliyorum emininm bu duygu gerçekten çok güsel ve herkesin yaşaması geretiğini düşünüyorum rabbim yalvarıyorum hiç umudumu kesmedim uzun ve sağlıklı ömürler küçük bora beye

İnşallah canım bende çok meşakali yollardan geçtim inan bu yazdıklarım sadece bir kaç bölümden ibaret ...
İsyan etme hep şükret inşallah senin de miniğin gelecek

O kadar güzel bir hikaye ki..
Inan icim, bogazim , yüregim acidi resmen o kadar güzel ki, inan kifaiyetsiz hersey suan..
Allah'im yuvana huzur, bereket ve saglik nasip eylesin bir ömür boyunca..
Inan bu yaziyi yazarken bile, yutkunamiyor ve gözlerimden bir bir damlayan yaslara mani olamiyorum...
Bizimde zaman yaklasti ya, ondan herhalde..
Allah'a emanetsiniz....

canım çok sağol güzel dileklerin güzel yorumun için .. Amin Aminn
binlerce kez Amin

canım benım gozunaydın hıkayenı bılıyodum sukurku guzel gunlere kavusmussun okurken gozyaslarımı tutamadım rabbım herkese nasıp etsın bu duyguyu guzel gunlerde buyut canımmm

opuyorumnanaktanalllah saglikli huzurluu mutluu gunler gecirtsinn sizlere:Saruboceq:
duygularini o kadar guzel yansittinkii bana inan tuylerim diken diken olduu ...
insallahh boyle bir hikaye banada nasip olur ve isteyen tum arkadaslaradaaŞeniz
hos geldin Bora bebek :lepi:

yağmurum yeni okudum nan ben mafoldumben

hakim olamıyorum gözlerime durun diyorum ama yok akıyolarrr canımsınn rabbim ne büyükki senin çektiğin sıkıntıları son buldurdu inşallah rabbim uzun ömürlü sağlıklı sıhhatli bir evlat olmasını nasip eder
inşallah rabbim ailesine anasına babasına bağışlarrr

mutlu yuvanız daim olsun inşallahhh çok öpüyorum minik boramı mujukaaaaaaaaaaaa

Yağmurcinim Nasıl sevindim bilemezsin Allahım gece gece ağlattın beni..Bukadarmı duygu katılır yazıya.. :nazar:
Sağlıkla büyüt bitanem..
Seni seviyoruz..

Canım benım sözler bogazımda tıkandı kaldı en guzel dıleklerimi siizn için gönderiyorum :)

Mutlu sonla biten aslında daha yeni başlayan bir hikaye.. Bu sefer bebeğinizle beraber.. Gözünüz aydı olsun. Sağlıklı hayırlı bir avlat olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün.

Gecenin bu saatinde salya sümük ağlattın kızz benii hayırlı olsun cnm beebgin Allahım bundan sonra güldürsün yüzünü a.s.

Allahım olmayan herkese nasip etsin işallah :Saruboceq:

yağmurum yeni okudum nan ben mafoldumben

hakim olamıyorum gözlerime durun diyorum ama yok akıyolarrr canımsınn rabbim ne büyükki senin çektiğin sıkıntıları son buldurdu inşallah rabbim uzun ömürlü sağlıklı sıhhatli bir evlat olmasını nasip eder
inşallah rabbim ailesine anasına babasına bağışlarrr

mutlu yuvanız daim olsun inşallahhh çok öpüyorum minik boramı mujukaaaaaaaaaaaa

Amin Elchinim sağol cnm Darısı başınıza sağlıkla bizde seni öpyüruz teyzesi mujkk

Yağmurcinim Nasıl sevindim bilemezsin Allahım gece gece ağlattın beni..Bukadarmı duygu katılır yazıya.. :nazar:
Sağlıkla büyüt bitanem..
Seni seviyoruz..
Bu sefer mutluluk gözyaşı cnm .. bizde sizi seviyoss

Canım benım sözler bogazımda tıkandı kaldı en guzel dıleklerimi siizn için gönderiyorum :)

:) ne mutlu bize bu kadar güzel dilekler ve dualar aldık tşklr

Mutlu sonla biten aslında daha yeni başlayan bir hikaye.. Bu sefer bebeğinizle beraber.. Gözünüz aydı olsun. Sağlıklı hayırlı bir avlat olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün.

evt cnm aslında yeni başladı .. Amin
Gecenin bu saatinde salya sümük ağlattın kızz benii hayırlı olsun cnm beebgin Allahım bundan sonra güldürsün yüzünü a.s.

Allahım olmayan herkese nasip etsin işallah :Saruboceq:
İnşallah cnm Rabbim yaşatmasın kimseye ... Ve olmayan herkese nasip etsin

hosgeldin yusuf bebek annene .. hosgeldin seni sevenlere ..
annenin bitti dedigi yerden basladin hayata ..
hayat bitmedikce umut bitmez dedin
Allah var imkan var dedin gelisinle .. hos geldin kücük mucize ..

Back