- Konu Sahibi YAXGXMURCN
Aminn cnm hikayeni biliyorum
Rabbim tekrar nasip etsin anne olmayı sağlıcakla tabi
beni en iyi anlayanlardansın
Rabbim tekrar nasip etsin anne olmayı sağlıcakla tabi
beni en iyi anlayanlardansın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bi bebek isteyen anne adayı olaraktan okurken gözyaşlarımı tutamadım allahım yalvarıyorum artık bende bu mutluluğu tatmak istiyorum ve tahmin edebiliyorum emininm bu duygu gerçekten çok güsel ve herkesin yaşaması geretiğini düşünüyorum rabbim yalvarıyorum hiç umudumu kesmedim uzun ve sağlıklı ömürler küçük bora beye
O kadar güzel bir hikaye ki..
Inan icim, bogazim , yüregim acidi resmen o kadar güzel ki, inan kifaiyetsiz hersey suan..
Allah'im yuvana huzur, bereket ve saglik nasip eylesin bir ömür boyunca..
Inan bu yaziyi yazarken bile, yutkunamiyor ve gözlerimden bir bir damlayan yaslara mani olamiyorum...
Bizimde zaman yaklasti ya, ondan herhalde..
Allah'a emanetsiniz....
yağmurum yeni okudum nan ben mafoldumben
hakim olamıyorum gözlerime durun diyorum ama yok akıyolarrr canımsınn rabbim ne büyükki senin çektiğin sıkıntıları son buldurdu inşallah rabbim uzun ömürlü sağlıklı sıhhatli bir evlat olmasını nasip eder
inşallah rabbim ailesine anasına babasına bağışlarrr
mutlu yuvanız daim olsun inşallahhh çok öpüyorum minik boramı mujukaaaaaaaaaaaa
Bu sefer mutluluk gözyaşı cnm .. bizde sizi seviyossYağmurcinim Nasıl sevindim bilemezsin Allahım gece gece ağlattın beni..Bukadarmı duygu katılır yazıya..
Sağlıkla büyüt bitanem..
Seni seviyoruz..
Canım benım sözler bogazımda tıkandı kaldı en guzel dıleklerimi siizn için gönderiyorum :)
Mutlu sonla biten aslında daha yeni başlayan bir hikaye.. Bu sefer bebeğinizle beraber.. Gözünüz aydı olsun. Sağlıklı hayırlı bir avlat olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün.
İnşallah cnm Rabbim yaşatmasın kimseye ... Ve olmayan herkese nasip etsinGecenin bu saatinde salya sümük ağlattın kızz benii hayırlı olsun cnm beebgin Allahım bundan sonra güldürsün yüzünü a.s.
Allahım olmayan herkese nasip etsin işallah :Saruboceq: