• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşgeldin Bora' m su gibi ömrün olsun.. Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun..

Cicegi burnunda anne adayina hayirli olsun allah anali babali buyutsun omru bol gulucukler yuzunden eksik olmasin hosgeldin kucuk melek bizim gibi tedavide olanlarada bir umut olsun allah yar ve yardimcimiz olsun.

hikayeni gözlerim dolu dolu okudum çok duygulandım çok güzel yazmışsın bebeginde çok tatlı MAŞALLAH ALLAH analı babalı büyütsün sen mucizeni kollarına aldın ne güzel hikayen bana bir umut oldu inş bizlerde birgün anne oluruz...

Anılım bitanem :asigim:
biliyoruzki senle yaşadık bizde bu sıkıntılı korkulu zamanları ama çok şükürki
rabbim sağlıcakla gönderdi oğlumuzu
Tebrikler bitanem rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin evladına hayırlı evlat etsin :Saruboceq:
nasıl ağladım okurkensenağlama
çirkinimize maşallah suphanallah:nazar:
Allah isteyen herkese nasip etsin erkek infertilitesindeki arkadaşlarımızada inşallah bir an önce:Saruboceq:
bizlerde sağlıcakla evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin Allahım :Saruboceq:
bizimde sağlıcakla doğum hikayemizi yazdığımız günleri göstersin inşallah:Saruboceq:

çok mutlu sağlıklı ve güzel bir hayatı beraber paylaşmanız dileğiyle tebrikler...çok zor günlerin ardından aramıza annenin kucağına hoşgeldin BORA cım...hep bizimle kalman dileğiyle..çok maşallah sana bebeğim...

yağmurcum ,,, Rabbim nazarlardan saklasın canımm ,:nazar:,, hayırlı sağlıklı uzunnn ömürlü olsun inş.....Rabbim anne ve babasına bağışlasın Yusuf Bora mızı :Saruboceq:,,,Hoşgeldin Yusuf bora ,hoşgeldin a.s.

smshm inan hep dua ediyorum arkaşlarıma çünkü yaşadığımız şçin bu sıkntıyı bizi bizden kimse anlamaz...

Neslim unutur dedi şerife ama unutmadım sizi salya sümükte olsa aklımaydınız dualrımda

canim benim cok tatli yaa masallahhhhhhhh gozyaslarimi tutamadim rabbim yavrunuzu size bagislasin rabbim bahtini acik etsin yavrunun . Rabbim bizlerede bu mutlulugu yasatsin insallah

maşallah annesi adı güzel oğluna kırkbirkere maşallah Rabbim ne güzel mükafatlandırmış sizi ne mutlu sağlıklı mutlu huzurlu sevdikleri ve sevenleri ile bereketli bir ömrü olsun oğluşunuzun benim yavrumla adaşlar bu arada yusuf kaan benim mucizemin ismide :)

mrb yazınız gerçekten çok duygulu gözlerime hakim olamadım ne kadar güzel anlatmışsınız maşallah allah nazarlardan korusun gözünüz aydın

yagmurum ne yaptin sen ya, bi yazi bu kadarmi guzel olur, herkes gibi benide aglattin...
allah ogluna uzun omur saglik, ve hayirli kismetler versin canim, insallah bundan sonra hersey gonlunuzce olur

maşallah süphanallah nazar değmesin çok tatlı rabbim analı babalı büyütsün inşallah doğğum hikayenide zevkle okuum sayfaları açarken önce bakıyorum uzunmu diye uzunsa daha bi hoşuma gidiyor tebrik ederim

canım nasıl sevindim anlatamam..maşallah yakışıklı prense..:ecrin_bebek:
ALLAHIM ESİRGESİN HEP KORUSUN SİZİ BİRBİRİNİZE BAĞIŞLASIN İNŞALLAHH...:Saruboceq::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım arkadaşım yüreğinin güzelliğiyle hikayeni öyle güzel anlatmışsınki..Rabbim yusuf boranında bahtını güzel yazsın..

Aminn... inşallahh bahtıda güzel olur dediğiniz gibi ... Yarenim Özlemim ve diğen isteyen arkaşlarım kardeşlerimziide bekliyoruz

aglayarak okudum hıkayenı senı anca senın gıbı zor gunlerden gecenler anlar dıye dusunuyorum cok kotuydu o gunler hatırlıyorum ama allahım oglunu sana bagıslasın canım bır omur yanında olsun meleklerının duası kardesını sana gonderdı allahım hepımıze bu guzel duyguyu nasıp etsın canımmafoldumben

Back