Canım Freely 6 gun once olanı yaptım 2 gün önce pozitif çıkardı sabahına kan verdim kocaman 0,8 çıktı bu kadar hayal kırıklığı olur yani asla almam freely falan artık hala sinirliyimMerhaba hanımlar bu ay adete 4 gün Kala iliski oldu sonra adet günüm 4 gün gecikti 4. Gün kahverengi leke geldi sonra pembe sonrada 2 gün adet gördüm ama değişikti.
Sonrasında yine sarı akıntılar başladı bende test yaptim 3 kaset test çok silik çıktı bugün de erken gebelik yaptım net çıktı pozitif gibi kan verdim referans 4
Beta 0.200 çıktı neden böyle oldu başına gelen varmı
Selam sonucunuz nedirMerhaba hanımlar bu ay adete 4 gün Kala iliski oldu sonra adet günüm 4 gün gecikti 4. Gün kahverengi leke geldi sonra pembe sonrada 2 gün adet gördüm ama değişikti.
Sonrasında yine sarı akıntılar başladı bende test yaptim 3 kaset test çok silik çıktı bugün de erken gebelik yaptım net çıktı pozitif gibi kan verdim referans 4
Beta 0.200 çıktı neden böyle oldu başına gelen varmı
Kuzum böyle miydi seninki de kan verdim bekliyorumCanım Freely 6 gun once olanı yaptım 2 gün önce pozitif çıkardı sabahına kan verdim kocaman 0,8 çıktı bu kadar hayal kırıklığı olur yani asla almam freely falan artık hala sinirliyim
Başka test yaptınız mıKuzum böyle miydi seninki de kan verdim bekliyorumama başka testte cıkmadı
Freely olanlar çizgi çıkarıyor (6 gün önce yazıyor üzerinde )Başka test yaptınız mı
Awox marka kullanıyorum ben 2 kimyasalım oldu ikisinde de çok düşük hcg lerde doğru sonuç verdi. Negatifken de hep doğruydu kullanmadıysanız awox öneririm kesinlikleFreely olanlar çizgi çıkarıyor (6 gün önce yazıyor üzerinde )
Diğer kaset ve erken testler negatif ..
adete 4 gün var .
Kaset test mi o ?Awox marka kullanıyorum ben 2 kimyasalım oldu ikisinde de çok düşük hcg lerde doğru sonuç verdi. Negatifken de hep doğruydu kullanmadıysanız awox öneririm kesinlikle
Erken gebelik testi canım gösteriyor benim 5 6 gün önce çok silik çıkmıştı ama kan verdiysen zaten gerek yokKaset test mi o ?
Acaba 3/4 gün öncesini gösterir mi ? Gerçi kan verdim ama
Evet canım awox ta oyle yapmıştı bende.ama senin var bence tüm güzel dualarım seninle İnşallah güzel haberini bekliyorum kan verKuzum böyle miydi seninki de kan verdim bekliyorumama başka testte cıkmadı