Flash tv

Ya bide boyle bisey var.. Eger flash tv izlenmese kac yildir boyle devam eder mi? Demek ki izleniyor yani fazla da yargilamamak gerekiyor.. Ama dalga gecmeden duramazdim o ayri bi konu:KK70:
Bir an şöyle okudum ki onun da doğruluk payı var: Eğer flash tv izlenmese ekonomi-siyaset böyle devam eder mi? Demek ki ihtiyacımız var gündemi göz görmeyince gönül katlanıyor.

Benim max kanal değiştirmeden dayanma direnç sürem 5 sn.
Diyorum acaba şarkılar güzel mi.ben halk muziginden anlamadigim için iyi mi kötü mü onu da bilemiyorum ki.

Yok canım evliyim ben. Böyle kişisel yercihlere saygı eleştirmeyen bakış açısı olmam gerekiyor ama bu konuda acaba diyorum yani.
Saygı duyulması mi lazım yoksa hey allahim tipe gel mi demek lazım.
Hem saygı duyulup hem hey allahım tipe gel demek lazım merak için bakanlar normal de ki zaten normal olan bir süre sonra değiştirmek ihtiyacı duyar ama benim tanıdığım insanlar var merakla ge zevkle izliyorlar acınacak durum gerçekten

ha birde şu var ben her gün cnbc e dizilerine bakıyorum türk dizisiyle hiç uğraşmıyorum diyen
sadece belgesel izliyorum tvye çok bakmıyorum diyenlerin evlerinde 7 - 24 survivorun açık olduğunu sırlar dünyası falan izlediğini çok gördüm o yüzden kimseye kefil olamıyorum
ayrıca survivor iğrenç bir program bence flash tvden bile daha kötü bir dakika katlanamıyorum

ortamlarda bir gün heralde televizyon izleyen sadece benim diye düşündüm herkes televizyon izlemiyor ya sinema ya tiyatro ya çoğu belgesel
evlerine bir gittim ya viki bir susar mısın kurtlar vadisinde ne dedikleri anlaşılmıyor :KK1:

Oyle bir yazmissiniz ki sanki Turk halkinin hepsi Oxford mezunu??? Kanada'da yasamiyoruz ki, egitim seviyesi uber bir toplum degiliz.

Herkesin egitim duzeyi kendine, insanlar ona gore giyim, kitap, tv programi secimi yapiyor. Toplummuzda cesitli egitim , sosyo-kulturel duzey gruplari var. Bahsettiginiz programlarin hitap ettigi insanlar var demek ki, ben ezmelik dalga gecmelik ya da konu acmalik bir materyal gormedim bunda. Bana hitap etmiyor ama belli ki hitap ettigi insanlar var ki yayinda.

Halayli programa gelinceye kadar Flash tv hakkinda sosyoloji tezi yazilabilir bence. Sisler arasindan beliren aksakalli dedesi, surrealist senaryolari, bu halayli cosmali programlariyla bu tv kanali basli basina bir bomba. Baslik bence Flash tvyi kim izliyor arkadas olmali.

Hah şimdi izleyen arkadaşıma soruyorum. Bu kanalda hoşuna giden sana bu kanalı tercih ettiren neler arkadaşım.

bence adamlar troll

ve ben de trolüm özümü buluyorum orada

bence saçma sapan türk dizilerini ağzı açık izleyenlerin de bu kanalı izleyenleri eleştirmesi ironik sadece

yoarlamam bu kadar

35cq4j4.jpg-464x315.png
ne niyetle izlediğine baglı .. mesela flash tv nın ibretlik kısa hikayelerını ara sıra gülmek için izleriz biz:KK53:

valla ben izlerim eğleniyorum flash tv böyle geyiklere konu olmazken bile keşfetmiştim

eğlenceli bi insan diye düşünürüm

burda salak boş diyenler de kendine baksın derim
ha yani öyle diyenler eminim düğünler de hiç halay çekip göbek atmıyordur her düğünde köşe de prensesler gibi süzülüyorlardır

X