- 16 Mart 2015
- 1.111
- 1.250
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
Ne kadar da halayci bi kiz diye dusunurum Bos insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zap yaparken miii hadi hadiiiiio kanalın dünya yansa umurunda olmaz gibi
örneğin tüm kanallar seçim günü seçim sonuçlarını açıklıyor bunlar halay çekiyordu
zap yaparken gördüm
Bir an şöyle okudum ki onun da doğruluk payı var: Eğer flash tv izlenmese ekonomi-siyaset böyle devam eder mi? Demek ki ihtiyacımız var gündemi göz görmeyince gönül katlanıyor.Ya bide boyle bisey var.. Eger flash tv izlenmese kac yildir boyle devam eder mi? Demek ki izleniyor yani fazla da yargilamamak gerekiyor.. Ama dalga gecmeden duramazdim o ayri bi konu
ya evet aynen otavukları pişirmişem hacıyı da kahveye göndermişem
kız gerçek seçim sonuçlarını öğreneyim diye zap yapıyım dedim daha arka sıralardaki kanallara kadar gelmişimZap yaparken miii hadi hadiiiii
Dalga geçmek için izliyordur, kafa dağıtmak için izliyordur, canı izlemek istiyordur. Anlamadım olay ne?
Hem saygı duyulup hem hey allahım tipe gel demek lazım merak için bakanlar normal de ki zaten normal olan bir süre sonra değiştirmek ihtiyacı duyar ama benim tanıdığım insanlar var merakla ge zevkle izliyorlar acınacak durum gerçektenYok canım evliyim ben. Böyle kişisel yercihlere saygı eleştirmeyen bakış açısı olmam gerekiyor ama bu konuda acaba diyorum yani.
Saygı duyulması mi lazım yoksa hey allahim tipe gel mi demek lazım.
ajdar neyse flash tv de o bence
Hah şimdi izleyen arkadaşıma soruyorum. Bu kanalda hoşuna giden sana bu kanalı tercih ettiren neler arkadaşım.valla ben izlerim eğleniyorum flash tv böyle geyiklere konu olmazken bile keşfetmiştim
eğlenceli bi insan diye düşünürüm
burda salak boş diyenler de kendine baksın derim
ama ben ajdari cok izliyorum valla cok hosuma gidiyor acayip stres atiyorum bi ara youtube'dan katildigi programlarin tekrarini falan izliyordum baya bildigin ama flash tv onunla kiyaslanamaz bence o kendi dalinda apayri bisey :)ajdar neyse flash tv de o bence
Hah şimdi izleyen arkadaşıma soruyorum. Bu kanalda hoşuna giden sana bu kanalı tercih ettiren neler arkadaşım.
ha yani öyle diyenler eminim düğünler de hiç halay çekip göbek atmıyordur her düğünde köşe de prensesler gibi süzülüyorlardırvalla ben izlerim eğleniyorum flash tv böyle geyiklere konu olmazken bile keşfetmiştim
eğlenceli bi insan diye düşünürüm
burda salak boş diyenler de kendine baksın derim