Fiziksel/ Ruhsal Bakım/Sağlıklı Beslenme

merhabalar topiginiz hayırlı olsun
saçlarınıza kınayı nasıl hazırlıyorsunuz.1 gece bekletiyor musunuz

Teşekkür ederim.

Çok uzman değilim, kendi kafama göre hazırlıyorum. Normal kinanın miktarini saçlarıma göre ayarlıyorum. Icine bir ya da iki paket siyah hint kinasi katiyorum.Karanfili kaynatıp ilimaya bırakıyorum. Ilidıktan sonra kınaya ekleyip karıştırıyorum.Icine biraz da bakım yağları ekliyorum.Sacima sürüp bir saat kadar bekletip yıkıyorum.Hint kinasi saçları biraz sertleştiriyor ama henüz saça koyu renk verecek yöntemi ogrenemedim:)

Y yasenya0638 Mühim olan mutlu musunuz? Mutlusunuz,o zaman başka hiç bir şey önemli degil:) Allah eşinize daha çok versin de hızla bütün borçlarınizi odeyebilesiniz.
Kelebeklerin icinizden hiç gitmemesi dilegiyle:)

Teşekkür ederim.

Çok uzman değilim, kendi kafama göre hazırlıyorum. Normal kinanın miktarini saçlarıma göre ayarlıyorum. Icine bir ya da iki paket siyah hint kinasi katiyorum.Karanfili kaynatıp ilimaya bırakıyorum. Ilidıktan sonra kınaya ekleyip karıştırıyorum.Icine biraz da bakım yağları ekliyorum.Sacima sürüp bir saat kadar bekletip yıkıyorum.Hint kinasi saçları biraz sertleştiriyor ama henüz saça koyu renk verecek yöntemi ogrenemedim:)
Kına nerede geçiyordu ki?:KK64:
Koyu kahve için :
İÇİNDEKİLER: Lawsonia İnermis (Kına), Hibiscus Sabdariffa (Hibiskus Bitkisi), Juglans (Ceviz Yaprağı), Laurus Nobilis (Defne Yaprağı), Punica Granatum (Nar Kabuğu), Thuja (Mazı), Alkanna Tinctoria (Havaciva Otu), Tilia (Ihlamur Yaprağı), Asteraceae (Papatya Yaprağı).

Kızıl için :
İÇİNDEKİLER: Lawsonia İnermis (Kına), Hibiscus Sabdariffa (Hibiskus Bitkisi), Juglans (Ceviz Yaprağı), Laurus Nobilis (Defne Yaprağı), Punica Granatum (Nar Kabuğu), Thuja (Mazı), Alkanna Tinctoria (Havaciva Otu), Tilia (Ihlamur Yaprağı), Asteraceae (Papatya Yaprağı).

Naturalive'in doğal saç boyasını hamileyken kullanmıştım. Sürekli boya işlemini kendim yapan biri olmadığım için , uçlarda boya olduğu için tam istediğim gibi olmamıştı. Bu iki senidir ombre modası aldı gidiyor, o sene de o moda olsaydı, devam ederdim ürünü kullanmaya.:-) Fiyatı da uygun düşünen için. Ben iki defa boyaamıştım, beyazlarımı kapatmıştı.

Geçen bir kuaföre beğendiğim bir işlemin fiyatını sordum, 400tl dedi. :KK57:

gulhilal gulhilal ne güzel yazmışsın maşallah, hep böyle devam etmen ümidiyle.. pofu pofu ve @buttrfly ı da zaman zaman okuyorum... inanın sizi okurken içime ümit doluyo..

birkaç sorum olacak izninle,
-sabah uyandığınızda yaptığınız dua ve olumlamalarınız nedir acaba?
-enerjim çok düşük çok tembelim tavsiyeleriniz var mıdır?
-bi de üzerimde nazar veya ağırlık hissediyorum ne yapabilirim korunmak veya arınmak için
-bi de gıybet etmek istemiyorum, sinirlenmek istemiyorum, ağzımdan hep güzel şeyler çıksın istiyorum, nasıl yapabilirim nasıl başlayabilirim..

şimdiden teşekkürler :KK200:

gulhilal gulhilal ne güzel yazmışsın maşallah, hep böyle devam etmen ümidiyle.. pofu pofu ve @buttrfly ı da zaman zaman okuyorum... inanın sizi okurken içime ümit doluyo..

birkaç sorum olacak izninle,
-sabah uyandığınızda yaptığınız dua ve olumlamalarınız nedir acaba?
-enerjim çok düşük çok tembelim tavsiyeleriniz var mıdır?
-bi de üzerimde nazar veya ağırlık hissediyorum ne yapabilirim korunmak veya arınmak için
-bi de gıybet etmek istemiyorum, sinirlenmek istemiyorum, ağzımdan hep güzel şeyler çıksın istiyorum, nasıl yapabilirim nasıl başlayabilirim..

şimdiden teşekkürler :KK200:

Merhaba,güzel dilekleriniz için ben teşekkür ederim.

İlk sayfalarda yazmıştım yine yazayım,benim kendimi farketmemde sevgili pofu pofu nun topiğinin çok çok etkisi vardır.O yüzden siz pofu'yu da,buttrfly'i de okumaya hiç durmadan devam edin.

Sorularınıza gelecek olursak;

Sabah uyandığımda daha yataktan kalkmadan yani ilk eylem olarak dualarımı,olumlamalarımı yapıyorum.Size kısaca yaptığım duaları yazayım.

"Ya Rabbi,bugünü senin rızana uygun şekilde geçirebilmeyi nasip eyle bana. Zamanımı bereketlendir,işimi gücümü rast getir.Enerjimi yükselt.Aileme ve bana yer yüzünü güvenli eyle.Ayak bastığımız her yeri emin eyle.Benim,anne -babamın ve geçmişteki atalarımın günahlarını affeyle.(Bu şekilde tövbe etmek,atalarımızdan bize geçen negatif genleri temizliyor,dini temalı bir kitapta okumuştum.) Paramı bereketlendir,rızkımı gönder."

Bu dualar bencilce algılanmasın,gün için kendime ve aileme yapmış olduğum özel dualardır:)

Olumlamalarım da dualarıma paralel nitelikte genelde;

"Bugün Rabbimin rızasına uygun şekilde yaşamayı seçiyorum.
Enerjim çok yüksek,işim gücüm rast gidiyor.
Zamanım çok bereketli.
Bol parayı seçiyor ve hayatıma çekiyorum."

Olumlamalarım bu ve buna benzer şeyler.Niyet olarak da,o gün bir şey yapmaya niyet ediyorum.Onu da zaten günlük niyet olarak buraya yazıyorum.

Düşük enerji ve tembellik için size ilk tavsiyem vitamin değerlerinize bir baktırmanızdır.Çünkü özellikle B12 vitamini düşüklüğü enerjimizin de düşmesine sebep oluyor.Onun dışında Ya Rauf esmasını çekebilirsiniz,enerjiniz yükselecektir.Üzerinizde nazar ve benzeri şeyler olduğunu düşünüyorsanız eğer, size, kesin çare olan Ayetel Kürsi'yi okumanızı tavsiye edeceğim tabii ki:)Ben de tembeldim ama artık bu tembelliği bırakmaya karar verdim.Çünkü hayat geçip gidiyor ve biz sadece hayal ettiklerimizle kalıyoruz.Buna bir "dur" dedim,zaten bu topiği de onun için açtım:)

Gıybetini,dedikodusunu yaptığımız kişilerin bütün negatif enerjilerini üzerimize çekip o insanları hafifletiyoruz.Kendimiz ağırlaşıyoruz.Peygamberimiz boşuna demiyor, "Mümin kardeşinizin gıybetini yapmak ölü eti yemek gibidir"diye.Aslında tembelliğe de,düşük enerjiye de en güzel çare insanlar hakkında olumsuz konuşmayı bırakmak bana göre.Hatta ben artık şöyle diyorum, herkes dilediği gibi arkamdan konuşup dedikodumu yapabilir.Herkese hakkım helaldir,yeter ki iftira gibi bir durum olmasın.Hem ne güzel bendeki bütün kötü enerji dedikodumu yapana gidiyor:)

İnşallah yardımcı olabilmişimdir:)

Günün yorumu;

Soğuk bir bahar gününe merhaba derken tabii ki yataktan kalkmadan dualarımı,olumlamalarımı ve niyetimi yaptım:dua: (Yahu şu dua smile'in Müslüman usulü dua edeninden yok mu:KK70:)

Bakım ritüelciklerimi yapmak için lavabonun yolunu tuttum tabii ki:super::super:Gece yatmadan önce kirpiklerime hint yağı sürüp,toz sürme çekmiştim.İlk işim yüzümü,özellikle kirpiklerimi lavanta sabunuyla yıkamak oldu.Yüzümü yıkadıktan sonra kirpiklerim ışıl ışıl oldu vallahi:KK71: Arkadaşlar,gece yatmadan gözlerinize toz sürme yani hakiki sürme çekmenin hem göz hastalıklarına çok faydası var hem de vücudun çinko ihtiyacını karşılayıp saça ve cilde çok iyi geliyor.Yalnız dikkat edin,sürme diye aldığımız pek çok sürme hakiki değil.Umreye,hacca giden yakınlarınızdan toz sürme isteyebilirsiniz.Gerçekten çok faydalı.Ne zaman gözlerim kaşınsa sürme çekerim,hemen kaşıntısı kesilir.Bunu da bir dip not olarak düşeyim.Neyse sonra lavanta suyundan olan buz kalıbını yüzümde gezdirdim.Ya Hayy esmasını çekerek güneş kremini sürdüm.Dün saçlarımı bakım yağlarıyla yağlamıştım.Yıkadıktan sonra bir karışa yakın uzadığını farkettiğimde ben aynen bu :KK57::KK57: durumdaydım:KK70:Arkadaşlar,her bir zerremiz canlı gerçekten... Yine Ya Bedii esmasını okuyarak saçlarımı tarayıp, onlarla konuşup öptüm.:KK74:

Kahvaltıda peynir,tereyağı,bal,kaymak,yumurta,yeşil çay vardı.Akşam ise,şehriye çorbası ve ıspanak yedim.Suyumu içip sporumu da yapıverdim:KK6::spor:

Bugünkü ruhsal niyetim,bir kaç gündür olan niyetimle aynıydı malum.Bilincimi uyanık tutmaya çalışıyorum.Çok mükemmel değilim ama artık sokakta yürürken eskisi gibi dalgın değilim:) Attığım ufak adımlar hep meyve veriyor çok şükür.Yine aklımda oldukça hareketlerimi dua ve şükre dönüştürdüm.Ayna terapimi,değerlilik olumlamalarımı,hayalimi deftere yazarak imajine etme fiilini ve konsatrasyon çalışmalarımı bugün de gerçekleştirdim bin şükür.Şu bir kaç gündür ayna terapisi yaparken kendimi çok daha güzel hissediyorum ve yüzümün her detayını çok beğeniyorum:)Halbuki önceden aynaya baktığımda kimsenin farketmediği ama (bana göre) benim farkettiğim kusurlarımı görürdüm.Şimdi ise güzel bir yüz dışında hiç bir şey görmüyorum:KK70::KK71: "An" ı hissetme hususunda bugün daha bereketli bir günümdeydim.Bir kitap okuyorum,orada sanki özellikle araştırma yapıyormuşum gibi "An"ı yaşamakla ilgili güzel bilgilerle karşılaştım."An" ı yaşayacağım diye ne kadar kendimi kastığımı ve bunu kendime ciddi bir mesele ettiğimi anladım.Bugün kendimi bir güzel rahat bıraktım.Ok atmaya gitmiştim,yayı,yayın lastiğini ve okları her şeyi hissettim.Sonra yediğim çikolatanın,içtiğim kahvenin,her şeyin zevkine vardım.Şu an bile yazdığım bu yazıyı,aynı zamanda dinlemekte olduğum müziği... "Şimdi" var,başka zaman yok...

Mutlu geceler....:halay:

Günaydın. ..:)

Fiziksel aktivitelerime devam ediyorum. Ruhsal niyetim yine bilincimi uyanık tutmaya çalışmak olacak...

Merhaba kızlar;

Gülnihal hanım mükemmelsiniz tek kelimeyle :) çok sevdim ve ne mutlu size ki bunları düşünüp uygulayabiliyorsunuz . bende isterdim ama en uzun 1 hafta sürüyor nedense ... İradem zayıf sanırım

Merhaba kızlar;

Gülnihal hanım mükemmelsiniz tek kelimeyle :) çok sevdim ve ne mutlu size ki bunları düşünüp uygulayabiliyorsunuz . bende isterdim ama en uzun 1 hafta sürüyor nedense ... İradem zayıf sanırım
Merhaba :)

Estağfurullah o sizin güzel bakışınız:) Sizin yine iyi bir hafta sürüyormuş. Ben de hep plan yapınca en fazla iki gün uygulayabiliyordum.:)) Yani sizden daha beter durumdaydım.:)) Ama şimdi çok şükür istikrarlı bir biçimde devam ediyorum. Bu kadar istikrarlı oluşumda bu topiğin gerçekten çok etkisi var.Her gün gelip buraya bir şeyler yazma isteği beni fazlasıyla mutlu ediyor.

Merhaba :)

Estağfurullah o sizin güzel bakışınız:) Sizin yine iyi bir hafta sürüyormuş. Ben de hep plan yapınca en fazla iki gün uygulayabiliyordum.:)) Yani sizden daha beter durumdaydım.:)) Ama şimdi çok şükür istikrarlı bir biçimde devam ediyorum. Bu kadar istikrarlı oluşumda bu topiğin gerçekten çok etkisi var.Her gün gelip buraya bir şeyler yazma isteği beni fazlasıyla mutlu ediyor.

Benim is yogumlugum gun sonunda brni bitik halr koyuyor. O yuzden bazen yazmaya bile firsat bulamiyorum o zamanda tembellige alisiyrm :KK43:

Benim is yogumlugum gun sonunda brni bitik halr koyuyor. O yuzden bazen yazmaya bile firsat bulamiyorum o zamanda tembellige alisiyrm :KK43:
Aslında biliyor musunuz her şeyin başı içten istemek.Gercekten istediğiniz taktirde o yogunluklar içinde bile fırsatlar bulabiliyorsunuz.Mesela ben bir şey yapmayi gerçekten kafama koymussam, ne yapar eder o işi yaparım,kesinlikle engel tanımam. Sorun şu ki, her zaman her şeye karşı çok istekli olmuyorum:))

İlk sayfalarda yazmıştım yine yazayım,benim kendimi farketmemde sevgili pofu pofu nun topiğinin çok çok etkisi vardır.O yüzden siz pofu'yu da,buttrfly'i de okumaya hiç durmadan devam edin.

Sabah uyandığımda daha yataktan kalkmadan yani ilk eylem olarak dualarımı,olumlamalarımı yapıyorum.Size kısaca yaptığım duaları yazayım.

"Ya Rabbi,bugünü senin rızana uygun şekilde geçirebilmeyi nasip eyle bana. Zamanımı bereketlendir,işimi gücümü rast getir.Enerjimi yükselt.Aileme ve bana yer yüzünü güvenli eyle.Ayak bastığımız her yeri emin eyle.Benim,anne -babamın ve geçmişteki atalarımın günahlarını affeyle.(Bu şekilde tövbe etmek,atalarımızdan bize geçen negatif genleri temizliyor,dini temalı bir kitapta okumuştum.) Paramı bereketlendir,rızkımı gönder."

Bu dualar bencilce algılanmasın,gün için kendime ve aileme yapmış olduğum özel dualardır:)

Zamanım çok bereketli.

Olumlamalarım bu ve buna benzer şeyler.Niyet olarak da,o gün bir şey yapmaya niyet ediyorum.Onu da zaten günlük niyet olarak buraya yazıyorum.

Düşük enerji ve tembellik için size ilk tavsiyem vitamin değerlerinize bir baktırmanızdır.Çünkü özellikle B12 vitamini düşüklüğü enerjimizin de düşmesine sebep oluyor.Onun dışında Ya Rauf esmasını çekebilirsiniz,enerjiniz yükselecektir.Üzerinizde nazar ve benzeri şeyler olduğunu düşünüyorsanız eğer, size, kesin çare olan Ayetel Kürsi'yi okumanızı tavsiye edeceğim tabii ki:)Ben de tembeldim ama artık bu tembelliği bırakmaya karar verdim.Çünkü hayat geçip gidiyor ve biz sadece hayal ettiklerimizle kalıyoruz.Buna bir "dur" dedim,zaten bu topiği de onun için açtım:)

Gıybetini,dedikodusunu yaptığımız kişilerin bütün negatif enerjilerini üzerimize çekip o insanları hafifletiyoruz.Kendimiz ağırlaşıyoruz.Peygamberimiz boşuna demiyor, "Mümin kardeşinizin gıybetini yapmak ölü eti yemek gibidir"diye.Aslında tembelliğe de,düşük enerjiye de en güzel çare insanlar hakkında olumsuz konuşmayı bırakmak bana göre.Hatta ben artık şöyle diyorum, herkes dilediği gibi arkamdan konuşup dedikodumu yapabilir.Herkese hakkım helaldir,yeter ki iftira gibi bir durum olmasın.Hem ne güzel bendeki bütün kötü enerji dedikodumu yapana gidiyor:)

tek kelimeyle süpersiniz, elinize emeğinize yüreğinize sağlık, cevabınız için çok teşekkür ederim :)
umarım dediklerinizi yapabilirim, takipteyim :KK66:

Yazdiklarin icim nasıl tesekkur etsem az,Allah razi olsun yuz kere...oyle sevaba giriyorsun ki...hergun bakiyorum.ne yazdin.diye sevgiler

Aslında biliyor musunuz her şeyin başı içten istemek.Gercekten istediğiniz taktirde o yogunluklar içinde bile fırsatlar bulabiliyorsunuz.Mesela ben bir şey yapmayi gerçekten kafama koymussam, ne yapar eder o işi yaparım,kesinlikle engel tanımam. Sorun şu ki, her zaman her şeye karşı çok istekli olmuyorum:))

Katiliyorum.istemek cok onemli ama bir turlu gercekten isteyemiyorum tembelligim agir basiyor

Katiliyorum.istemek cok onemli ama bir turlu gercekten isteyemiyorum tembelligim agir basiyor
Bir gün gerçekten isteyeceksiniz.O gün de,değiştiğiniz gün olacak insallah:) Isterseniz küçük şeylerle değişime başlayabilirsiniz. Hayat çok kısa ve geçip gidiyor...

Günün yorumu;

Soğuk arkadaşlar çok soğuk...:KK43: Ama tabii ki soğuklar ritüellerimi gerçekleştirmeme engel değil:super: Güne yataktan kalkmadan dualarımı,olumlamalarımı ve niyetimi yaparak başladım malum.Bugün sabah sporu niyetine Tibetin beş hareketini yapmaya başladım.Daha evvel deneyimlemiştim bu hareketleri.Gerçekten çok faydalı,tavsiye ederim.

Sabah sporumu yaptıktan sonra lavaboya gidip bakım ritüellerimi gerçekleştirdim.Ah lavanta... aşkım lavanta...:KK200: Kurban olduğum Ya Hayy esması,hayatımın keşfi..:) Gençlik iksirim:KK70:Ya Bedii!Sen nelere kadirsin...bir ayda saçlarımın inanılmaz şekilde uzamasına sebepsin:KK71: Yine saçlarımı tararken aşkla tarayıp bir güzel konuştum onlarla:)

Kahvaltıda tost yiyip yeşil çay içtim.Öğlen domates çorbası,mantar sote,bulgur pilavı ve yoğurt vardı.Akşam ise,tarhana çorbası ve domatesli soğan mıhlası vardı nasipte:) Suyumu içtim ama henüz sporumu yapmadım.Günün yorumundan sonra inşallah:spor:

Bugünkü ruhsal niyetim yine bilincimi uyanık tutmaktı.Arkadaşlar,bilincimi uyanık tutmaya çalıştığımdan mı yoksa konsantrasyon çalışmalarımdan mı bilmiyorum ama çok hoş bir şey yaşadım bugün. Öğlen saatleriydi, iş yerindeydim.O an işim yoktu,başımı masaya koydum.Koyduğum gibi de uykuya daldım:KK70:Aslında tam uyku gibi de değil.Hani bazen uyursunuz ama tam uykuya dalmazsınız.Hem rüya görürsünüz hem de o an etrafınızda olan sesleri duyup rüyada duyduğunuzu zannedersiniz ya öyle bir şeydi benimkisi de.Aslında tam da bilinçaltının en berrak olduğu ve çok güzel çalıştığı anlardır o anlar.Neyse,bir arkadaşım var,onunla beraber her öğlen mutlaka kahve içeriz.Rüyamda arkadaşım geliyor ve beni uyandırıp " Hadi gel kahve yapıp içelim" diyor. Ben de "Tamam" diyip kalkıyorum.Sonra gerçekten de uyandım.Başımı bir kaldırdım ki,arkadaşım elinde kahve fincanıyla içeri girdi.Bana kahve yapıp getirmiş:KK70::KK70:Tabii ben tam da bu :KK57: moddayım:) Arkadaşıma "Gelip beni kahve yapmak için çağırdın mı ya da içeriden seslendin mi ?" diye sordum. O da "Yooo çağırmadım" dedi.Ben acaba gelip bana söyledi de ben rüya mı zannettim diye düşündüm.Ama öyle olmamış.Ona da rüyamı anlatınca çok şaşırdı:))) Bilmiyorum ya o bana telepati yaptı ya da ben ona :KK70:Çok hoştu yaa:)

Diğer ritüellerim olan dua ve şükür eylemimi,ayna terapisini,konsantrasyon çalışmalarımı,Hayalimi yazarak imajine etmeyi gerçekleştirdim tabii ki:) Bol bol "An" ı yaşadım çok şükür...

Gün bitti...Rabbime bin şükür...

Günaydın. ..:)

Fiziksel aktivitelerim devam ediyor. Ruhsal niyetim yine bilincimi uyanık tutmak olacak :)

Zamanım çok bereketli.

Belli kalıplar sanki benim ihtiyaçlarıma göre yazılmış gibi. Sanırsam benim önce değersizlik duygumu temizlemem gerekiyor.:110:
Dün Berna Özcan Demir adlı hoş bayanın yazı ve videolarına denk geldim. Yaratıcının her şeyi nasip etmesi minvalini vurgulayarak, İslama yakın olarak yazmış sanki yazılarını, tüm kaynaklarını netten paylaşmış. Yaşayıp, deneyimleyerek yazmış, ilk sayfalardan anladığım. Dili gayet akıcı. Olumlama, imgeleme, enerjili taşlar, çeşitli rahatsızların sebebi, bir niyetin çeşitli şartlara bağlanması konularını çok güzel anlatıyor.
Satır satır okumak istiyorum zaman ayarlayıp. Merak ettiğim tüm soruların cevabını vermiş.
Hatunlar sizde araştırın diye bu kadar reklamını yaptım. Ben dün çok heyacan yaptım, yeni bilgiler öğreneceğim diye.:KK58:
Gülhilalın esma ile fiziksel işlerini yapmasını beğeniyorum.:KK200:
Bende yürüyüş yaparken çeşitli esmaları söylemeyi seviyorum. Bir taşla iki kuş vurma misali.

Günün yorumu;

Bol yağmurlu ve güzel bir gündü.Bilin bakalım güne nasıl başladım? Doğru,bildiniz.Tabii ki yataktan kalkmadan dualarımı,olumlamalarımı ve niyetlerimi yaparak başladım:KK70:Sonracığıma lavabonun yolunu tuttum ve lavanta bakımımı yaptım.Acep başka bitkiler de denesem mi diye düşünüyorum aradao_O Sevgili saçlarımı aşkla taradım yine.Şu an saçlarımda bakım yağlarından oluşan bir karışım var.Saçlarıma sürüp diplerine masaj yaparken Ya Bedii esmasını çektim.Mucize gibi ama bir tek tel bile dökülmedi:dua: Yatmadan evvel cilt maskesi yapıp,kirpiklerime hint yağı süreceğim inşallah.Hint yağını çok sık kullanmıyorum çünkü kirpiklerimden memnunum.Sadece var olanı korumak için arada sürüyorum:KK70:

Kahvaltıda peynir çeşitleri,menemen,bal,kaymak ve yeşil çay vardı. Akşam ise,tarhana çorbası ve bezelye vardı menümde. Suyumu içip sporumu da yaptım.:KK6:Yani şu an tam tekmil yazıyorum:super::super:

Ruhsal niyetlerim de tam tekmil yapılmıştır.Dünkü gibi bilincimi uyanık tutmak için dışarı çıktığımda herkese ve her şeye dikkat etmeye çalıştım.Ama şu var ki arkadaşlar,bilincin tam olarak açılması üçüncü göz çakranın açık olmasıyla alakalı galiba.Şu an için herhangi bir çakra çalışmam yok, o yüzden şimdilik etrafıma karşı daha uyanık gözlerle bakmakla yetiniyorum.Diğer niyetlerim olan değerlilik olumlamalarına,dua ve şükür eylemine,ayna terapisine,hayalimi yazarak imajine etmeye,konsantrasyon için yapacağım şeyi yapmadan evvel hayal etmeye ve "An" ı hissetmek için nefes egzersizlerine bugün de hayatımda yer verdim. Mutluyum çok şükür arkadaşlar..:)

Herkese hayırlı geceler.:halay:
cnm çok merak ettim çalışıyomusun

X