Merhaba,güzel dilekleriniz için ben teşekkür ederim.
İlk sayfalarda yazmıştım yine yazayım,benim kendimi farketmemde sevgili
pofu nun topiğinin çok çok etkisi vardır.O yüzden siz pofu'yu da,buttrfly'i de okumaya hiç durmadan devam edin.
Sorularınıza gelecek olursak; Sabah uyandığımda daha yataktan kalkmadan yani ilk eylem olarak dualarımı,olumlamalarımı yapıyorum.Size kısaca yaptığım duaları yazayım.
"Ya Rabbi,bugünü senin rızana uygun şekilde geçirebilmeyi nasip eyle bana. Zamanımı bereketlendir,işimi gücümü rast getir.Enerjimi yükselt.Aileme ve bana yer yüzünü güvenli eyle.Ayak bastığımız her yeri emin eyle.Benim,anne -babamın ve geçmişteki atalarımın günahlarını affeyle.(Bu şekilde tövbe etmek,atalarımızdan bize geçen negatif genleri temizliyor,dini temalı bir kitapta okumuştum.) Paramı bereketlendir,rızkımı gönder."
Bu dualar bencilce algılanmasın,gün için kendime ve aileme yapmış olduğum özel dualardır:) Olumlamalarım da dualarıma paralel nitelikte genelde; "Bugün Rabbimin rızasına uygun şekilde yaşamayı seçiyorum.
Enerjim çok yüksek,işim gücüm rast gidiyor.
Zamanım çok bereketli.
Bol parayı seçiyor ve hayatıma çekiyorum."
Olumlamalarım bu ve buna benzer şeyler.Niyet olarak da,o gün bir şey yapmaya niyet ediyorum.Onu da zaten günlük niyet olarak buraya yazıyorum.
Düşük enerji ve tembellik için size ilk tavsiyem vitamin değerlerinize bir baktırmanızdır.Çünkü özellikle B12 vitamini düşüklüğü enerjimizin de düşmesine sebep oluyor.Onun dışında Ya Rauf esmasını çekebilirsiniz,enerjiniz yükselecektir.Üzerinizde nazar ve benzeri şeyler olduğunu düşünüyorsanız eğer, size, kesin çare olan Ayetel Kürsi'yi okumanızı tavsiye edeceğim tabii ki:)Ben de tembeldim ama artık bu tembelliği bırakmaya karar verdim.Çünkü hayat geçip gidiyor ve biz sadece hayal ettiklerimizle kalıyoruz.Buna bir "dur" dedim,zaten bu topiği de onun için açtım:)
Gıybetini,dedikodusunu yaptığımız kişilerin bütün negatif enerjilerini üzerimize çekip o insanları hafifletiyoruz.Kendimiz ağırlaşıyoruz.Peygamberimiz boşuna demiyor, "Mümin kardeşinizin gıybetini yapmak ölü eti yemek gibidir"diye.Aslında tembelliğe de,düşük enerjiye de en güzel çare insanlar hakkında olumsuz konuşmayı bırakmak bana göre.Hatta ben artık şöyle diyorum, herkes dilediği gibi arkamdan konuşup dedikodumu yapabilir.Herkese hakkım helaldir,yeter ki iftira gibi bir durum olmasın.Hem ne güzel bendeki bütün kötü enerji dedikodumu yapana gidiyor:)
İnşallah yardımcı olabilmişimdir:)