- 25 Ekim 2015
- 1.235
- 2.817
Evet:)cnm çok merak ettim çalışıyomusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet:)cnm çok merak ettim çalışıyomusun
Temel problemi farketmişsiniz, "Degersizlik" bu problemi çözdügünüzde zaten hayatinizda pek cok sey değişecektir.Belli kalıplar sanki benim ihtiyaçlarıma göre yazılmış gibi. Sanırsam benim önce değersizlik duygumu temizlemem gerekiyor.
Dün Berna Özcan Demir adlı hoş bayanın yazı ve videolarına denk geldim. Yaratıcının her şeyi nasip etmesi minvalini vurgulayarak, İslama yakın olarak yazmış sanki yazılarını, tüm kaynaklarını netten paylaşmış. Yaşayıp, deneyimleyerek yazmış, ilk sayfalardan anladığım. Dili gayet akıcı. Olumlama, imgeleme, enerjili taşlar, çeşitli rahatsızların sebebi, bir niyetin çeşitli şartlara bağlanması konularını çok güzel anlatıyor.
Satır satır okumak istiyorum zaman ayarlayıp. Merak ettiğim tüm soruların cevabını vermiş.
Hatunlar sizde araştırın diye bu kadar reklamını yaptım. Ben dün çok heyacan yaptım, yeni bilgiler öğreneceğim diye.
Gülhilalın esma ile fiziksel işlerini yapmasını beğeniyorum.
Bende yürüyüş yaparken çeşitli esmaları söylemeyi seviyorum. Bir taşla iki kuş vurma misali.
ne iş yapıyorsun cnm böyle güzel düşünceli insanlar ne iş yapar merak ettim valla anlış anlama sadece seni tanımak açısındna soruyorumEvet:)
Günün yorumu;
Sabah yine yataktan kalkmadan dualarımı,niyetlerimi ve olumlamalarımı yaptım.Güne limonlu maydanoz suyuyla başladım.Tadı nasıl mı?Yorum yok
Banyoya gidip yüzümü lavanta sabunuyla bir güzel sabunladım ve sıcak suyla duruladım.Sonra lavantalı buz kalıbını yüzümde gezdirdim Ya Hayy esmasını okuyarak.Güneş kremini de sürüverdim bir çırpıda:) Saçlarımı tararken yine onlarla konuştum,öptüm ve onları ne kadar çok sevdiğimi,Allah'a onları bana verdiği için ne kadar şükrettiğimi söyledim.Tabii bunları yaparken Ya Bedii esmasını çekmeyi unutmadım:) Saçlarım yine çok az döküldü:)
Bugün ne yediğimi kısaca özetleyeyim.Sabah tereyağ,peynir,reçel,yumurta ve yeşil çay kombinasyonundan oluşan kahvaltımı ettim.Öğlen iş yerinde çıkan patates çorbasından ve mantar yemeğinden yedim.Makarna da vardı ama yememeyi tercih ettim.Akşamı da ayranlı çorba ve ciğer kavurmasıyla kapattım.Finali tarçınlı sütle yaptım
Akşam dans/plates/squat üçlüsünden oluşan spor programımı da yaptığımı ekleyeyim hemencecik:))
Bugünkü ruhsal bakımım gün boyu olumlu düşünmek ve bolca dua etmekti.Aslında bugün tam anlamıyla niyetimle imtihan yaşadım.Bilinçaltım duaya,tevekküle ve şükre alışsın diye en basit hareketlerimi bile dua ve şükre dönüştürdüm.Mesela su içeceğim,suyu içmeden evvel "Ya Rabbi,bana bu suyu içmeyi nasip et" dedim. İçtikten sonra da "Ya Rabbi,duamı kabul ettiğin için sana şükürler olsun." diyerek şükrettim.Tabii haliyle olumlu düşüncelerim daha da yoğunluktaydı.Zaten gün boyu hep olumlu düşünmeye ve kimse hakkında negatif konuşmamaya çalıştım.Yeni öğrendiğim bir bilgiye göre,başkaları hakkında negatif yorum yaptığımızda onlardaki bütün negatif enerjiyi kendi üzerimize çekermişiz.O yüzden normal konuşurken bile olumlu kelimeler seçmeye özen gösterdim.Ama öğlen vakti kötü bir haber aldım.Normal şartlarda bütün günümün alt üst olması lazımdı ama gün boyu yaptığım duaların ve olumlu düşünmenin enerjisiyle olsa gerek bayağı rahat ve tevekkülüydüm.Ha ilk etapta biraz sendelemedim değil ama neticede olumlu halimden bir şey kaybetmedim.
Evvelden beri ne zaman kendimle ilgili değişiklikler yapsam ve bundan büyük bir haz duysam,mutlaka beni sıkıntıya düşürecek ve bütün enerjimi yok edecek şeyler yaşadım.Neden hep böyle oluyor çok düşündüm.Acaba Allah benim değişmemi istemiyor mu?Hep aynı mı kalayım istiyor? Bu soruları çok sormuşluğum var.Ama şimdi anlıyorum ki,Rabbim sadece benim niyetimle alakalı samimiyetimi ölçüyormuş.Yıllardır yaşadığım aynı şeyi bugün yine yaşadım,ama bir farkla,bugün bütün günüm mahvolmadı ve ben hevesimi yitirmedim:) Yarın ne yaşarım, ne olur bilmem.Zaten ne olacağıyla da ilgilenmiyorum.Benim için sadece bugün var.Bana bugün lazım,yarına Allah kerim...:)
Niyetlerim konusunda herhangi bir araştırmam yok.Sadece artık kendime döndüm ve ruhumu tanıyorum, ruhumun ihtiyaclarini biliyorum.Simdilik konuyu bırakmayı düşünmüyorum. Inşallah siz de her geçen gün daha iyi olursunuz:)nerden buluyorsun bu niyetleri nerden araştırıyorsun, gülhilal bu konuyu hiç bırakma enerjimi yukseltıyosun yaptıklarını yapamasamda okudugumda ustume gelen enerji müthiişşş iyiki varsın :))
Hoş geldiniz:)Canım saydığin herşeye az çok hepimizin ihtiyacı var. Saglikli beslenmeyi pek beceremesem de elimden geldiğince bende katılacağını sana inşallah . En azından topigini takip edeceğim. İnşallah güzel alışkanlıkları hayatımıza kalıcı olarak dahil edebiliriz.
İnşallah canım yani sen buraya yazıyosun ama emin ol bu yazılar bırılerının hayatında ufakta olsa değişiklik yaratıyor. şahsen her akşam bakım rutinimi yaparken aklıma geliyosun :))Niyetlerim konusunda herhangi bir araştırmam yok.Sadece artık kendime döndüm ve ruhumu tanıyorum, ruhumun ihtiyaclarini biliyorum.Simdilik konuyu bırakmayı düşünmüyorum. Inşallah siz de her geçen gün daha iyi olursunuz:)
Insallah birilerine faydam oluyordur:)) Her bakım yaptığınızda beni anmayi birakmayin hic olur mu:)))İnşallah canım yani sen buraya yazıyosun ama emin ol bu yazılar bırılerının hayatında ufakta olsa değişiklik yaratıyor. şahsen her akşam bakım rutinimi yaparken aklıma geliyosun :))
bırakmam canım öyle güzelsinki nasıl bri olduğunu bilmiyorum ama gözümdeki profilin çok güzel :)Insallah birilerine faydam oluyordur:)) Her bakım yaptığınızda beni anmayi birakmayin hic olur mu:)))
Çok teşekkür ederimbırakmam canım öyle güzelsinki nasıl bri olduğunu bilmiyorum ama gözümdeki profilin çok güzel :)
günaydın bal yüzlü kız :) canım lavanta sabunu yüzünü kurutmuyormu benimde cildim karma hergün düzenli bioderma jel ile yıkıyorum ama kurudu şimdi ıkı uc yıkamadım bu sefer tam 4 tane sivilce pırtladı. yıkasammı yıkamasammı bılemedim nemlendiricimide suruyorum ama cildim kuru olunca pul pul oluyor. birde guneş kremının markası nedır acaba yağsızmıGünün yorumu;
Düne göre bugün bayağı enerjik durumdayım:)) Arkadaşlar,her şey güzel de şu havaların soğukluğu bazen düşüncelerimi de üşütüyor gibiBir ben mi bu kadar üşüyorum bilmiyorum ama hayatımda bu sene üşüdüğüm kadar hiç üşümedim İnşallah bundan sonra havalar ısınır diye ümit ediyorum
Güne dua,olumlamalarla ve niyetle başladım.Ne zaman yaptım dersiniz? Tabii ki daha yataktan kalkmadan yaptımSabah sporu olarak Tibet'in beş hareketini yaptım.Lavaboya gidip bir güzel yüzümü lavanta sabunuyla yıkayıp sıcak suyla duruladım.Yine lavanta suyundan yaptığım buz kalıbını yüzümde gezdirerek erittim.Buz,cildimde ahenkle dans etti adeta Güneş kremini de sürdüm bir güzel...ohh miss:) Saçlarımı da taradım ama konuşma,Ya Bedii esmasını çekerek tarama işini, akşamki saç bakımına bıraktımAkşam saçlarımı tararken Ya Bedii esmasını çektim.Saçlarımla bir güzel konuştum,öptümSaçlarım sanki biraz kalınlaşmış gibi...:) Ya Hayy esmasını da akşam krem sürerken okudum.Yeni bir güzellik reçetesi uygulamaya koydum bu akşam arkadaşlar:) Hemen tarif vereyim; önce güzel bir abdest alınır.Sabah namazından ya da yatsı namazından (sabah namazı daha makbul) sonra 4 defa Ya Musavvir,4 defa Ya Rafi,4 defa Ya Vedud,6 defa Ya Nafi,6 defa Ya Mecid okunur.Esmaların ardından bir defa da Fatiha okunur.Bu duayı bir blogta görmüştüm,güzellik duası olarak geçiyor.Hatta hamile kadınlar okuduğu taktirde çocukları hem çok güzel,hem sağlıklı hem de hayırlı olurmuş.Tabii bunun kesin bir kaynağı var mı bilmiyorum ama neticede Allah'ın isimleri değil mi? Okumaktan hiç bir zarar gelmez
Sabah yine limonlu maydanoz suyu içerek başladım yeme - içme faslına.Kahvaltıda tereyağında pişmiş yumurta ve kaşar peyniri yiyip yeşil çayımı içtim.Öğlen,çorba,mantar sote ve lahana sarması vardı.Akşam ise,çorba ve tavuktu menüm.Suyumu içtim ama henüz spor yapmadım.Günün yorumundan sonra inşallah.
Bugünkü ruhsal niyetim kendimi her konuda serbest bırakmaktı.Çok şükür kendimi öyle bire serbest bıraktım ki,oh kebap...Kendimi hiç bir şey için sıkmadım."Aman işe geç kalacağım" düşüncesi olmadı mesela.Her şeyimi rahatça hallettim.Rahatça işe ulaşımım sağlandı ve ben vaktinde işimin başındaydım.Gün boyunca da hiç bir şey için panik yapmadım.Diğer aktivitelerim olan hareketlerimi dua ve şükre dönüştürmek,bilincimi uyanık tutmak,"An" ı yaşamak,hayalimi defterime yazarak imajine etmek,konsantrasyon için yapacağım eylemin evvela hayalini kurup sonra o hayali yaşamak,ayna terapisi ve değerlilik olumlamaları yapmak,hepsi tamamlanmıştır çok şükür:)
Bir günün daha sonuna geldik çok şükür.Bakalım yarın nasipte neler var.Herkese iyi geceler
Merhaba:)günaydın bal yüzlü kız :) canım lavanta sabunu yüzünü kurutmuyormu benimde cildim karma hergün düzenli bioderma jel ile yıkıyorum ama kurudu şimdi ıkı uc yıkamadım bu sefer tam 4 tane sivilce pırtladı. yıkasammı yıkamasammı bılemedim nemlendiricimide suruyorum ama cildim kuru olunca pul pul oluyor. birde guneş kremının markası nedır acaba yağsızmı
Oooo harika gidiyorsunuz:))) Insan kendine odaklanınca hem fiziksel hem de ruhsal ne kadar hızlı bir değişim gösteriyor değil mi:)Günaydınlar,
dün kil maskesi eşliğinde sporumu yaptım. Bakım yağım geldi, içinde kuşburnu, nar çiçeği ve argan yağı var. Bu yağı gece uyuya kalınca sabah yüzüme sürdüm. Bu gün yine dışarı çıkmayacağım (iş yerimdeyim ) diye peeling niyetine başka kremler sürdüm. üstüne de birazdan güneş kremimi sürersem, ne bulursam sürüp sürüştürmüş olacağım ama olsun. İyi olur zaar.
İki hafta oluyor benim korse takalı zayıflamak için, 1,5 cm kadar belim de incelme var.
Göbek şişkinliği indi gibi ama göbek ölçüm daha fazla gösteriyor nedense.
Yediğime dikkat ettim, haftanın 5 günü spor yapıyorum. Kilo kaybım yok,enterasan olan.
Hatta dün akşama çok açtım, tartıldım," oh ohh ne güssel 800 gr gitmiş" dedim. Sonra çıkardığım korsemi takıp yemeğimi yedim, maksat çok yemeyeyim.
Yemekten sonra tartıldım, Allah iki kilo fazla gösteriyor.
Korse felan dinlemeyip gözüm mü döndü nedir?
Ben inanıyoruum, ,iki haftaya hedeflediğim kiloma ve bel oranına ineceğime.
Dünkü sadece bir ilüzyon, bir yanılsama, başka bir şey olamaz bu kadar emeğe.
Ha birde hafta içi uzun süre beni görmeyen arkadaşım, bel iyice gitmiş ne güzel zayıflamışsın dedi. Uslanmaz bir geveze olarak, "aha olay bu , işte bu korsenin marifeti anacım" deyip sırrımı açık ettim.
Kendimle igilendikçe kusurlarımı da bulmaya başladım,iyi mi!, lakin bir yandan da kendime sevgim de artıyor. Doğru orantı var aralarında ilginç bir şekilde.
Artık , içimde tutmayıp küt diye doğru bildiklerimi söylemeye başladım. Etrafım biraz şaşkınca, bu da bir dönem, ama ben daha rahatladım var ya hak edene hak ettiğini söylüyorum.
Değiştiğimi söylüyorlar, beklenmedik davranışlar sergiliyorum ama bana da hak vermeye de başladılar olayların sonunda.
....
Olumlama ve niyet oluşturmaya başladım. Bazı inanç kalıplarımdaki sorunları farkettim. Aşama aşama tedavimi olacağım.