Fiziğim ve cinsellikten çekinmem

Evet uzunsun dogru tahmin ettim.

Ben 155-56 filanim eşim 1.85.
Kendi boyumuz kısa diye uzun erkek isteme durumu oluyor galiba
Aslına bakarsanız sevdim sadece ya, hiçbir zaman kriterlerim olmadı şöyle olsun böyle olmalı, en az şu kiloda olmalı vs... azıcık daha uzun da olsaydı gene severdim sanırım farketmezdi.☺☺

Aslına bakarsanız sevdim sadece ya, hiçbir zaman kriterlerim olmadı şöyle olsun böyle olmalı, en az şu kiloda olmalı vs... azıcık daha uzun da olsaydı gene severdim sanırım farketmezdi.☺☺

Benim de çok detayli olarak saci şu renk, gozu bu renk agzi şoyle gibi kriterlerim olmadi ama kisa olmasindi ve normal kiloda olsun yoksa icime sinmiyordu bir turlu. Birazcik cekici de bulmam lazimdi.

Benim de çok detayli olarak saci şu renk, gozu bu renk agzi şoyle gibi kriterlerim olmadi ama kisa olmasindi ve normal kiloda olsun yoksa icime sinmiyordu bir turlu. Birazcik cekici de bulmam lazimdi.
Onlar zaten olmazsa olmaz çekici bulunmazsa hiç olmaz ama uzun olmama rağmen boya vs bakanlardan olmadım hiç açıkçası, hatta bir süre sonra karşımdaki insanda sadece karakter arar olmuştum, ki bu da eşimde fazlasıyla vardı. Çok ilginç gelecek ama belki çok uzun olsa bu kadar sevemezdim hatta

Karakter illa ki, adamin sirf boyuyla da evlenilmez ama ben sadece karaktere odaklanamadim öyle, gözüme gelmesi lazimdi.
Cekici gelen seyler de kişiye gore fazlasiyla degisir zaten.

Çok rahatsızsanız yaptırabilirsiniz paranızı toplayın artık çirkin kadın yok az estetik var

hangi siteymiş o ya?

Seks yerine sex yazan tum hesaplar icin acaba liseli bir Berkecan mi diye dusunmeden edemiyorum

Göğüs için bi arkadaş toparlayıcı südyen önerdi bana ama alıp denemedim. Ay bende 2. Bebeğimi emziriyorum ve çok sarktı benimkilerde. Bide nası desem soluk, yumuş yumuş bişy oldu. Azcık dolulaşsa ona bile raziyim :/ emzirme bitince bide buz kompresi filan deniycem

zevk almak kadar görüntüde önemli.
Nasil ki iliskiye girmeden temizlenmek dinen de uygun gorulmustur, goruntude bir okadar onemli ama kilo verdikten sonra fiziginiz de düzeldikten sonra daha iyi olacak tabi ki.

Size cinsellik ile soru sordum bana akıl vermek haddin değil ki. Dikkat etmek zorundada değilim sen vermiyorsun para mı? Sadece merak ettiğim ve sorduğum farklıydı ha cinsellikten uzaksan yazma konuma
Ne uyuz bir tipsin sen ya kadın fikrini söylemiş ne var bunda . Açlık sen de sinir yapıyor belli ki sen boşver ye gitsin. Bu tavırlarla 90 60 90 olsan da iticisin önce ruh güzelliği bebişim ha bir de akıl vermek haddimiz değilse buraya yazmayacaksın

Göbek var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…