• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiziğim ve cinsellikten çekinmem

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.515
7.444
83
Merhaba hanımlar biraz kilom var boyumda var ama göğüsler sarkık ve cinsellikten soğuğum üstümü çıkarmaya çekiniyorum erkekler sizce buna önem veriyor mu temiz olduktan sonra siz çekiniyor musunuz yada sizin çevrenizde önem veren varmı sex esnasında cinselliğe?

Erkeklerden önce bu kadar kendi vücudunuzdan rahatsız oluyorsanız, kilo verip spor yapın. Sizin ne düşünüp , hissettiğiniz daha önemli.
Yapıyorum zaten bir anda olmuyor. Ne kolay geliyor size. Sinir oluyorum sizin gibi zayıfla o zaman diyenlerden

Diğer konunuz da kilo ile alakalı, çok takıyorsanız dış görüşünüzü bunun için diyet yapabilirsiniz, ha yok ya ben takmıyorum ama işte karşıda ki ne der diyorsanız bunu biz bilemeyiz, standartı yok bunun kimi önem verir kimi vermez

Biz kadınların nasıl ki bazıları erkekte yakışıklığa önem veriyorsak erkeklerde de dış görünüşe önem verenleri var elbet.
Benim tanıdıklarım akıllı ve vijdanlı kadınlara önem veriyor, dış görünüşe değil. Ya da bana ağız yapıyor :D
Ya erkek milleti herşeyleri ağızda😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Diğer konunuz da kilo ile alakalı, çok takıyorsanız dış görüşünüzü bunun için diyet yapabilirsiniz, ha yok ya ben takmıyorum ama işte karşıda ki ne der diyorsanız bunu biz bilemeyiz, standartı yok bunun kimi önem verir kimi vermez
Ben 120 kiloydum şuan 78 verdim zaten :)) ama hedef 60

Belli bir seviyenin altında olmasın yeter. Bu seviyeyi nasıl ifade edeceğimi de bilmiyorum :D ama aşırı derece önemli degil benim için fe eşim için de. Önemli olan temiz olmak, beklentilerimize ve sınırlarımıza saygılı olmak, fizik de önemli ama dedigim gibi beklenti çok yüksek degil. Yüksek olup olmaması da bizlere dayatılan o " mükemmel " fizik (!) algısı yani

Yapıyorum zaten bir anda olmuyor. Ne kolay geliyor size. Sinir oluyorum sizin gibi zayıfla o zaman diyenlerden
Neden sinir oluyorsunuz?

Bir anda olmadığını biliyorum bizzat, kendimde kolay kilo alan biriyim her daim dikkat ediyorum. Doğruları söylemek de suç olmuş. Peki.

Ya bak tanidigim binkadin var kilolu memeler sarkik boy kisa bacaklar carpik.ama bir guler carp8lmayan adam yoktur.isve cilve her sey var kadinda.herkesler asik hem de korkutuk.simdi bu kadinin memesi sarkiksa da adam memesi sarkik kadin seviyo neden cunku onu seviyo.zugurt tesellisi vermedim bunlar gercek

Neden sinir oluyorsunuz?

Bir anda olmadığını biliyorum bizzat, kendimde kolay kilo alan biriyim her daim dikkat ediyorum. Doğruları söylemek de suç olmuş. Peki.
Size cinsellik ile soru sordum bana akıl vermek haddin değil ki. Dikkat etmek zorundada değilim sen vermiyorsun para mı? Sadece merak ettiğim ve sorduğum farklıydı ha cinsellikten uzaksan yazma konuma

Tatlım rahat ol bende zayifim ama goguslerim genetik olarak sarkik inan bana cinsellik aninda erkekler gogusler sarkık mi dik mi onemsemiyorlar.En fazla niye bu kadar sarkık derler sende genetik de geç takma

Size cinsellik ile soru sordum bana akıl vermek haddin değil ki. Dikkat etmek zorundada değilim sen vermiyorsun para mı? Sadece merak ettiğim ve sorduğum farklıydı ha cinsellikten uzaksan yazma konuma
Haddimin ne olup olmadığını siz mi öğreteceksiniz?

Soyunmaya utanıyorum diyen sizsiniz, ben değilim zaten. Gayet normal bir cevabı bu kadar çirkin cevap veren sizsiniz, komplekslerinizle mutluluklar dilerim size.

Merhaba hanımlar biraz kilom var boyumda var ama göğüsler sarkık ve cinsellikten soğuğum üstümü çıkarmaya çekiniyorum erkekler sizce buna önem veriyor mu temiz olduktan sonra siz çekiniyor musunuz yada sizin çevrenizde önem veren varmı sex esnasında cinselliğe?
Sex değil seks.

Back