- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapıyorum zaten bir anda olmuyor. Ne kolay geliyor size. Sinir oluyorum sizin gibi zayıfla o zaman diyenlerdenErkeklerden önce bu kadar kendi vücudunuzdan rahatsız oluyorsanız, kilo verip spor yapın. Sizin ne düşünüp , hissettiğiniz daha önemli.
Ya erkek milleti herşeyleri ağızdaBiz kadınların nasıl ki bazıları erkekte yakışıklığa önem veriyorsak erkeklerde de dış görünüşe önem verenleri var elbet.
Benim tanıdıklarım akıllı ve vijdanlı kadınlara önem veriyor, dış görünüşe değil. Ya da bana ağız yapıyor
Ben 120 kiloydum şuan 78 verdim zaten :)) ama hedef 60Diğer konunuz da kilo ile alakalı, çok takıyorsanız dış görüşünüzü bunun için diyet yapabilirsiniz, ha yok ya ben takmıyorum ama işte karşıda ki ne der diyorsanız bunu biz bilemeyiz, standartı yok bunun kimi önem verir kimi vermez
Mesele verip vermemeniz değil zaten, yazdığım şeyi anlamamışsınız.Ben 120 kiloydum şuan 78 verdim zaten :)) ama hedef 60
Ben 120 kiloydum şuan 78 verdim zaten :)) ama hedef 60
Neden sinir oluyorsunuz?Yapıyorum zaten bir anda olmuyor. Ne kolay geliyor size. Sinir oluyorum sizin gibi zayıfla o zaman diyenlerden
Yok ya her yerim sarkık ne özgüveniYahu ben 3 kilo veriyorum kendimi küçücük fıstık gibi hissetmeye başlıyorum. Senin şuan özgüveninin tavan yapmış olması lazım
Size cinsellik ile soru sordum bana akıl vermek haddin değil ki. Dikkat etmek zorundada değilim sen vermiyorsun para mı? Sadece merak ettiğim ve sorduğum farklıydı ha cinsellikten uzaksan yazma konumaNeden sinir oluyorsunuz?
Bir anda olmadığını biliyorum bizzat, kendimde kolay kilo alan biriyim her daim dikkat ediyorum. Doğruları söylemek de suç olmuş. Peki.
Haddimin ne olup olmadığını siz mi öğreteceksiniz?Size cinsellik ile soru sordum bana akıl vermek haddin değil ki. Dikkat etmek zorundada değilim sen vermiyorsun para mı? Sadece merak ettiğim ve sorduğum farklıydı ha cinsellikten uzaksan yazma konuma
Sex değil seks.Merhaba hanımlar biraz kilom var boyumda var ama göğüsler sarkık ve cinsellikten soğuğum üstümü çıkarmaya çekiniyorum erkekler sizce buna önem veriyor mu temiz olduktan sonra siz çekiniyor musunuz yada sizin çevrenizde önem veren varmı sex esnasında cinselliğe?