- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
-
- Konu Sahibi quantumkizi
merhaba açıkcası 167 boyda 42-43 kilo biri gibi durmuyorsun çok daha zayıf bekliyordum ama doğrusu evet zayıfsın. ben 168 im ve normal kilon 53-58 arası. kişinin vücut yapısına göre farklılıklar olabilir mesela ince kemik yağısına sahip kişiler daha balıketli dururlar sizdev öylesiniz bence bu yüzden 42 kilo gibi durmuyorsunuz fakat bence 50 kilo olsanız daha iyi görünürsünüzmerhaba. bugün buraya bikaç arkadaş fizikleri hakkında eleştiri almak için başlıklar açmışlar. benim de ömrüm boyunca sıkıntı ettiğim bi sorunum var.
bana vericeğiniz samimi ve içten yanıtlarınız, hayatımın bundan sonrası için büyük bi yön vericek.
kiloma takıntılı olduğum onca gelgitli dönemim sırasında, ideal kilo denen şeyin büyük bi zırvalama olduğuna karar kıldım. bir insanın 5 kilo fazlası ya da eksiği olması çok doğal. önemli olan kişinin sağlıklı hissetmesi ve güzel göründüğüne inanması.
ben kilo alamıycam. daha doğrusu artık kilo alma çabama son verip özgüvenli bi kadın olarak yaşamak istiyorum.
kendimi bildim bileli zayıf bir kızdım.
ailem de öyle.
fotomu paylaştım.
bacaklarım çarpık ve görüldüğü gibi ince, kollarım da ince. belirgin bi kalçam var. göğüslerim pek büyük sayılmazlar.
sadece şunu öğrenmek istiyorum
hastalıklı gibi mi görünüyorum?
gerçekten insanların dediği gibi zayıflıktan ölücek gibi mi duruyorum. görüntüm bahsedildiği kadar kötüyse kilo almaya çalışıcam. ama eğer öyle görünmüyosam, huzurlu şekilde yaşamak istiyorum bundan sonrası için. duyarlı yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
koydum yeni bi foto dahaCanım bence başka bir fotoda daha çok belli olur,elbisede kilon fiziğin pek anlaşılmıyor.
ağlıycam mutluluktan. bi yoruma bu kadar seviniceğimi sanmazdım. ihtiyacım vardı sağol :)millet zayiflamak icin deli olur ac geciyor midesini bozuyor
diyenler kiskancliktan demis ever bi 5 kilon olsa daha iyi gorunursun canim ama boylede supersin
hiiiic abarttiklari gibi birsey yok ortada, bir daha derlerse kasaba et borcum yok benim, fit ve saglikliyim millet zayiflamak icin kendini paraliyor, ben kendimi cok sansli hissediyorum bu konuda cok sukur de
suursuz insanlara deli oluyorum
Cok zayifsin olecek gibisin, cok kilolusun inek gibisin yaranmak mumkun deilllll
öyle mi çok sevindim çok. o zamanlar, evlenmeden önce kaç kiloydun ki:?Amaann salla gitsin. 25 sene ideal kilo denen şeyin 12 kilo altında kaldım. Milyonlarca kere 'ayyy çok zayıfsın' lafları duydum. Artık gına geldi. Hamile kaldım30 kilo aldım. 10 ay oldu büyük bir hızla eski halime dönmekteyim. Şuan doğumdan sonra 25 kilo verdim. Ve şunu farkettim birazcık kilo bana yakışıyormuş. Ama yemek yemeyi sevmediğimden büyük ihtimalle o kalan beş kiloyuda veririm ben. Tamam kilo yakışıyo ama napıyım zorl mı yiyim?
Sağlığım yerinde çok şükür ben görüntümden memnunum kompleksli değilim. Eşim için sorun değil. Varsın bende böylw olayım...
yok çarpıklar baya yürürken falan.. fotoda belli olmuyo muhtemelen o haldene zayıfı ya biz senin gibi olmak için yırtınıyoruz
bana göre bacaklarında çarpık değil