fiziğim hakkında? kritik mi?

Fiziğiniz gerçekten hoş ama bunu vurgulamak adına birkaç kilo alsanız hiç fena olmaz.

bu yorumlara çok şaşırdım. fotolarda mı düzgün çıkmışım da böyle diyosunuz diye düşünücem. fiziğim hakkında o kadar çok iğnelendim ki.. onca erkek kilo al dedi ki bana anlatamam. teşekkür ederim yorum için.

Bu fiziği gören erkeklerin dibi düşüyordur bence, kilo al diyen mi varmış ilginç...

Bence bi 5 kilo alsan daha hoş durursun. Bacakların çok zayıf.

Erkekler genelde zayıf kadın sevmez
zayıflığı seven kadınlar
hiç dert etme bence rahat rahat ye iç
illa kilo almak istiyorsan tahin pekmezi simitle ye özellikle akşamları

canm ben zayıf severım evet zayıfsın ama kotu durmuyor bence .. Hele kafana takma bılee ..

hiiiç kilo falan almanıza gerek yok. fiziğiniz gayet düzgün. hastalıklı durmuyor. zayıflığın tadını çıkarın derim. ben kilo verme sürecindeyim, sizin gibi olmak isterdim yani.

yoo öyle hastalıktan ölecek kadar değilsin bence, o kadar da abartıldığı gibi değilsin bence,normal zayıfsın

kolların ve bacakların gayet hoş görünüyo. Ancak zaten çok zayıfların genelde kalça ve uyluk bölümleri güzel durmaz, bacak arası çok açık durur. Ve pantolon yakışmaz. Pantolonlu bi fotoğraf koyarsan daha gerçekçi olabilir yorumlar.

öyle fotom yok. ama evet bacak aralarım açık zaten. 2. fotoda yan durmuşum biraz kamufle olmuş. ama ilk fotoda belirgin.

Fotoğraflarda zayıf duruyosun ama vücut kitle indeksini bi ölçmeni tavsiye ederim ideal kilonun altindamısın üstündemisin bi bak ona göre yapılması gerekeni yaparsın

bence bunu bu kadar kafana takma, insan vucudu allah vergisi birsey . tamam fazla yiyerek , bakmayarak vucudumuzu deforme edebıılyor ya da guzellestirebiliyoruz ama sonucta bellı baslı ozellıklerı ve karakterıstıgı olan bir vucudun var, ekstra birsey yapmana gerek yok bence, aynen devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…