- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- Konu Sahibi quantumkizi
Fiziğiniz gerçekten hoş ama bunu vurgulamak adına birkaç kilo alsanız hiç fena olmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu yorumlara çok şaşırdım. fotolarda mı düzgün çıkmışım da böyle diyosunuz diye düşünücem. fiziğim hakkında o kadar çok iğnelendim ki.. onca erkek kilo al dedi ki bana anlatamam. teşekkür ederim yorum için.Şaka mı yapıyorsunuz kendinizi onaylatma derdinde misiniz anlamadım...??
duymak istiyorsanız söyleyelim, zayıf çirkin çarpık ince vs bir yeriniz yok gayet düzgün normal hoş güzel bir fiziğiniz var manken gibisiniz...
bu yorumlara çok şaşırdım. fotolarda mı düzgün çıkmışım da böyle diyosunuz diye düşünücem. fiziğim hakkında o kadar çok iğnelendim ki.. onca erkek kilo al dedi ki bana anlatamam. teşekkür ederim yorum için.
Bence bi 5 kilo alsan daha hoş durursun. Bacakların çok zayıf.merhaba. bugün buraya bikaç arkadaş fizikleri hakkında eleştiri almak için başlıklar açmışlar. benim de ömrüm boyunca sıkıntı ettiğim bi sorunum var.
bana vericeğiniz samimi ve içten yanıtlarınız, hayatımın bundan sonrası için büyük bi yön vericek.
kiloma takıntılı olduğum onca gelgitli dönemim sırasında, ideal kilo denen şeyin büyük bi zırvalama olduğuna karar kıldım. bir insanın 5 kilo fazlası ya da eksiği olması çok doğal. önemli olan kişinin sağlıklı hissetmesi ve güzel göründüğüne inanması.
ben kilo alamıycam. daha doğrusu artık kilo alma çabama son verip özgüvenli bi kadın olarak yaşamak istiyorum.
kendimi bildim bileli zayıf bir kızdım.
ailem de öyle.
fotomu paylaştım.
bacaklarım çarpık ve görüldüğü gibi ince, kollarım da ince. belirgin bi kalçam var. göğüslerim pek büyük sayılmazlar.
sadece şunu öğrenmek istiyorum
hastalıklı gibi mi görünüyorum?
gerçekten insanların dediği gibi zayıflıktan ölücek gibi mi duruyorum. görüntüm bahsedildiği kadar kötüyse kilo almaya çalışıcam. ama eğer öyle görünmüyosam, huzurlu şekilde yaşamak istiyorum bundan sonrası için. duyarlı yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
1.70 boyla 42 kiloydumöyle mi çok sevindim çok. o zamanlar, evlenmeden önce kaç kiloydun ki:?
Erkekler genelde zayıf kadın sevmezbu yorumlara çok şaşırdım. fotolarda mı düzgün çıkmışım da böyle diyosunuz diye düşünücem. fiziğim hakkında o kadar çok iğnelendim ki.. onca erkek kilo al dedi ki bana anlatamam. teşekkür ederim yorum için.
ah umut doldu içime. iyi ki varsınız1.70 boyla 42 kiloydum
167, 42175 den uzun 50 kg duruyorsun eğer bu sensen
167, 42
öyle fotom yok. ama evet bacak aralarım açık zaten. 2. fotoda yan durmuşum biraz kamufle olmuş. ama ilk fotoda belirgin.kolların ve bacakların gayet hoş görünüyo. Ancak zaten çok zayıfların genelde kalça ve uyluk bölümleri güzel durmaz, bacak arası çok açık durur. Ve pantolon yakışmaz. Pantolonlu bi fotoğraf koyarsan daha gerçekçi olabilir yorumlar.
öyle fotom yok. ama evet bacak aralarım açık zaten. 2. fotoda yan durmuşum biraz kamufle olmuş. ama ilk fotoda belirgin.