Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sandviç - KanepelerFiyonk Böreklerim,Salam Güllerim ile Kahvaltı Sofram- Nutella Sponsorluğunda
Çok güzel bir sofra.Milföyden gülleri ben de denemiştim.Ama sizinkiler daha güzel olmuşDiğer sunumlar da öyle.Elinize sağlık.Oylama ne durumda bilmiyorum ama başarılar dilerim.
Çok güzel bir sofra.Milföyden gülleri ben de denemiştim.Ama sizinkiler daha güzel olmuşDiğer sunumlar da öyle.Elinize sağlık.Oylama ne durumda bilmiyorum ama başarılar dilerim.
cok tesekkur ederim:) ben yaparken gulleri kurdan batırdım yanlara dagılmasın diye ..oylama benim acımdan iyi degil pek ama katılmakta guzeldi eglenceli oldu
cok tesekkur ederim:) ben yaparken gulleri kurdan batırdım yanlara dagılmasın diye ..oylama benim acımdan iyi degil pek ama katılmakta guzeldi eglenceli oldu