- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Senin konunu ben mi göremiyorum yoksa hala açmadın mıVay be.Ağzım açık kaldı.Herşey çok güzel görünüyor.Çok başarılı cıvıl cıvıl bir sunum olmuş ,tebrikler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin konunu ben mi göremiyorum yoksa hala açmadın mıVay be.Ağzım açık kaldı.Herşey çok güzel görünüyor.Çok başarılı cıvıl cıvıl bir sunum olmuş ,tebrikler.
Aaaa.Açmaz olur muyum .Konumu elbirliğiyle kapattırdılar,çekemediler beniSenin konunu ben mi göremiyorum yoksa hala açmadın mı
Bilmem mi önce nuryolu kıskanmıştır masanıAaaa.Açmaz olur muyum .Konumu elbirliğiyle kapattırdılar,çekemediler beni
Cok tesekkur ederim cok mutlu oldum begenmeneEllerine saglik canim ,cook begendim, bayildim Hersey cok hos ,lezzetli gorunuyor Ellerine saglik ,basarilar
Cok tesekkur ederim:))KK Hanımları ne kadar hamaratMuhteşem sofralar teker teker geliyor
Ellerinize,emeğinize sağlık herşey harika görünüyor
Yarışmada bol şans diliyorum
Valla senin masanda cicek gibiydi annem bayildiCok pis kiskandim canim ,sorma gitsin
Tesekkur ederim:) tabi canim buyur gel hazirlarim sanadaYa harika duruyor ama kahvaltıya sana gelebilirmiyim lütfen hersey çok güzel duruyor rengarenk eline sağlık yarışmada basarilar
Aaaa.Açmaz olur muyum .Konumu elbirliğiyle kapattırdılar,çekemediler beni
Bilmem mi komplo kurdunuz demi deynepnaz aCok pis kiskandim canim ,sorma gitsin
Cok tesekkur ederimmYumurtalarr ne tatlii
Gul modelide cok basarili tebrikler
Tesekkur ederim:)Sofranız harika görünüyor:)
Ellerinize sağlık, başarılar dilerim:)
tesekkur ederimÇok güzel olmuş gerçekten.. Ellerinize sağlık..