• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Kızlar bende mi tuhaflık var acaba?:KK64:Sizler gibi tatlıya düşkünlüğüm yok,keşke olsada yesem diye aklıma düşmez.Mesela hamurişi börek tarzı aklıma gelir de tatlı aklıma hiç gelmez.Tatlıdan çok acıyı severim ben.Pulbiber,isot,acılı ketçap,acı biber turşusu daha cazip gelir bana:kk77:.Bak yazarken bile canım acılı birşeyler istedi:confused:

Kızlar bende mi tuhaflık var acaba?:KK64:Sizler gibi tatlıya düşkünlüğüm yok,keşke olsada yesem diye aklıma düşmez.Mesela hamurişi börek tarzı aklıma gelir de tatlı aklıma hiç gelmez.Tatlıdan çok acıyı severim ben.Pulbiber,isot,acılı ketçap,acı biber turşusu daha cazip gelir bana:kk77:.Bak yazarken bile canım acılı birşeyler istedi:confused:
Sende acı biberden bi tatlı yap :KK53:

Cok tesekkur ederim nevosumm :KK60:

nuryolu nuryolu bırıncılıgını tebrık ederım cnm:KK9::KK9::KK200:
@nananais ucuncu olmana herkes gibi cok sevındım cnm:KK9:
:KK9::KK200:

Katılan herkesin emegıne saglık cok guzeldı hersey:KK200::KK200:

Bana oy veren begenen herkese cok cok tesekkurler:KK52::KK52:Tek tek kopyalamak ıstedım beceremedım:KK12: herzaman oluyodu...
Bir baska yarismada gorusmek yazismak yarismak dilegiyle:KK48: sevgiyle kalin:KK200::KK200::KK200:

Cok tesekkurler benicim :KK19: