• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Fiyonk Böreklerim,Salam Güllerim ile Kahvaltı Sofram- Nutella Sponsorluğunda

memfis ne yaptın sen ya,bu nasıl bir masa böyle:KK37:salamlı güllerin,fiyonk böreğin,diğer masadaki kahvaltılıklar,sunumun,masa düzenin herşeyin harika gözüküyor çok beğendim.Emeğine sağlık canım.Bu arada sandalyelerin döşemesine ayrıca bayıldım,söylemeden geçemeyeceğim,keşke benimmmm olsaaaa:KK48:yarışmada başarılar dilerim.

memfis ne yaptın sen ya,bu nasıl bir masa böyle:KK37:salamlı güllerin,fiyonk böreğin,diğer masadaki kahvaltılıklar,sunumun,masa düzenin herşeyin harika gözüküyor çok beğendim.Emeğine sağlık canım.Bu arada sandalyelerin döşemesine ayrıca bayıldım,söylemeden geçemeyeceğim,keşke benimmmm olsaaaa:KK48:yarışmada başarılar dilerim.
Saol canim benim:KK68: ayyy sandalyelerime bakiyim hemen bisey olmusmu:-)

Saol canim benim:KK68: ayyy sandalyelerime bakiyim hemen bisey olmusmu:-)
Bak bakalım başına ne gelmiş:KK53:Ayy çok güzeller cidden:KK37:korkma korkma başlarına birşey gelmez,benim daha bu yaşıma kadar kimseye nazarım değmemiştir:nazar:Ama yine de ççokkk güzelleerrr keşkeee benniiimmm olsaaaa:KK53:

bu sofrada cok güzel, ne hamarat hatunlarsiniz böyle :KK9:
yumurtaya ne güzel civciv sekil vermeler güllü sosisli kurdaleli börekler :KK9:
elleriize saglik mükemmel olmus kahvalti sofraniz :kk77:
yarismada basarilar dilerim :KK68:

bu sofrada cok güzel, ne hamarat hatunlarsiniz böyle :KK9:
yumurtaya ne güzel civciv sekil vermeler güllü sosisli kurdaleli börekler :KK9:
elleriize saglik mükemmel olmus kahvalti sofraniz :kk77:
yarismada basarilar dilerim :KK68:
Tesekkur ederimmmm begenmene sevindim:KK68:

Aa ben şimdi gördüm yarışmayı :) Harika görünüyor ellerine sağlık tatlım oyum sana :KK37:

Sofran sunumun ve tarifin harika
Ellerine sağlık başarılar

Bende salamlı güllerden yapıyorum ama bu fiyonk böreğide çok iyiymiş denemem lazım:KK66: yarışmada başarılar :KK66:

Back