- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
- Konu Sahibi MazlumuGetirinBana
Eline sağlık , başarılar diliyorum ..
Teşekkür ederimeline sağlık canım başarılar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline sağlık , başarılar diliyorum ..
Teşekkür ederimeline sağlık canım başarılar![]()
Ben seni tutuyorumHazır beni katılmıyorken fırsat bu fırsat dedim abla sabahın köründe yaptım hemde. Teşekkür ederim güzel yorumun için beni tuttuğunu biliyorum![]()
Ne bir tabağı abla sen gel donatayım masayıÇok güzel olmuşMazlumuGetirinBana şeklide çok hoş ellerine sağlık bir tabak rica ediyorum,başarılar diliyorum yarışmada
![]()
![]()
Biliyorum zaten aramızda kalsın duymasın kimseBen seni tutuyorumEllerin dert görmesin
![]()
Ben seni tutuyorumEllerin dert görmesin
![]()
Biliyorum zaten aramızda kalsın duymasın kimse![]()
Ne bir tabağı abla sen gel donatayım masayı![]()
Gel beraber yiyelim o zaman hamile kahvaltısı da güzel oluyor ne ararsan var daha kenarda yumurtam bal tereyağ da vardı da yuh demesinler diye koymadım onlarıBu fiyonk yenir
Elinize sağlık başarılar![]()
kızım senin çocuğun yok mu? hamile değilmisin otur oturduğun yerde. ne bu bi kekler bi börekler.Herkese merhaba hanımlar. Alışkanlık yaptı şu taşınma telaşım içinde bile katılayım diye duramadım. @Be_Ni_1012 arkadaşın katılmayacağını duyunca bir umut dedim yine katılayım yine de birincilik gibi iddiam yok maksat katılmak eğlence olsun. Hazır yufkaların yırtık çıkması yüzünden çok sevmesem de tembel avratların yüzünden mecburen bu kategori seçildi ben de katılmasam çatlarım zaten neyse çok konuştum gelelim tarifimize
MALZEMELER:
5 adet yufka
ARASINA SÜRMEK İÇİN:
2 çay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı sirke
İÇ MALZEMESİ:İsteğe bağlı patatesli,peynirli,kıymalı yapılabilir.ben peynirli yaptım oğlum içinde maydanoz yemediği için maydanoz koymadım ben siz maydanozlu yaparsınız
ÜSTÜNE: 1 yumurtanın sarısı,çörek otu
yufkayı düz bir zemine serip şekildeki gibi önce kenarlardan kesiyoruz.Ortada kalan kareyi de 4 parçaya kesiyoruz.
Eki Görüntüle 1644133
hazırladığımız sıvı karışımdan karelere sürüyoruz.resimdeki gibi iki ucu ortada birleştirip kenarlara iç harcımızı koyuyoruz
Eki Görüntüle 1644136
kenarları ortada birleştiriyoruz
Eki Görüntüle 1644137
kenardaki uzun yufkalara da karışımdan sürüp katlayarak şerit yapıyoruz
Eki Görüntüle 1644138
şeritleri böreklerin ortasına sarıyoruz
Eki Görüntüle 1644139
kalan yufkaları da aynı şekilde yapıp tepsiye diziyoruz.Üzerine yumurta sarısı sürüp,ortasına çörek otu serpiyoruz.180 derece ısıtılmış fırında kızarana kadar pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 1644140
afiyet olsun...
Eki Görüntüle 1644132
Sen yabancı değilsin ama abla ispiyonlamazsın bizi bence galiba herhalde sanırsamGeç kaldınız duydum bileee
Çok teşekkürler sağol,hemen geliyorum![]()
![]()
He var biri sırtımda biri karnımda bir yandan da evi topluyorum gündüz de işe gidiyorum maşallah bana. Ama boğaz denince dayanamıyorummmkızım senin çocuğun yok mu? hamile değilmisin otur oturduğun yerde. ne bu bi kekler bi börekler.
kıskançlığından çatlayan sare yapmışlar![]()
Sen yabancı değilsin ama abla ispiyonlamazsın bizi bence galiba herhalde sanırsam![]()
hey maşallah, eline sağlık başarılar canıımmHe var biri sırtımda biri karnımda bir yandan da evi topluyorum gündüz de işe gidiyorum maşallah bana. Ama boğaz denince dayanamıyorummm![]()
Tamam abla sağ ol bitanesin senYok yok kimselere dimem merak etme,sen arada börek yapıp yollarsan ebediyen susarım tıp oynarım
Ben kaçtım iyi akşamlar birazcan kızçem gelir yemeğini hazırlayım hemen![]()
Hiç güleceğim yoktu ya Allah iyiliğini versinellerinize sağlık :)) demeyeden edemeyeceğim...börekle avatar resminiz hiç bağdaşmıyor ahhahaahahahahah
Tamam aramızda kalsınBiliyorum zaten aramızda kalsın duymasın kimse![]()