Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bana da park bravo ve mango hırkaları ayırır mısınız?diğer ekleyeceklerinizi de bekliyoruz sabırsızlıkla:)) bol bol güzel güzel satışlar dileğimle...
tatlım arkadaşına bi sorsan 25 olmaz mı en azından.kargo da ödicm çünkü daha istanbul kartaldayım kavacık bana ters ve uzak kalıyor yinede.haber bekliyorum canım. bu arada kom mu zeki nin mi altı duruyor.hangisinin kalıbı daha geniş söyler misin ona göre alayım
tamam canım bakarım.Gri olan hırka değil mi? yanlış anlaşılma olmasın da.Net göremedim de.Size de zahmet veriyorum ama...Eki Görüntüle 992489 Eki Görüntüle 992490 Eki Görüntüle 992491 Eki Görüntüle 992492
Nardanesi Bunları ayırdım cnm sana poşetledim üzerine adını yazdım :) Şimdilik ekleyeceklerim bu kadar bu hafta bir geçsin elimdekiler biraz azalsın gardroba bir kör dalış daha yapıcam inşallah..
Ayakkabılar var bu akşam ekleyebilirsem kullanılmış cüzzi giricem fiyatları bakarsın cnm..
tamam canım bakarım.Gri olan hırka değil mi? yanlış anlaşılma olmasın da.Net göremedim de.Size de zahmet veriyorum ama...
tekrar kusura bakma canım.hırkaya ihtiyacım var.gri olanı da hırka sandım.o zaman o kalsın.belki ekleyeceklerin arasında başka hırkalar da çıkar.Özellikle de siyah :))Beyaz hırka ama gri önden dört düğmeli kazak cnm Yok cnm sorun değil ne demek..
tekrar kusura bakma canım.hırkaya ihtiyacım var.gri olanı da hırka sandım.o zaman o kalsın.belki ekleyeceklerin arasında başka hırkalar da çıkar.Özellikle de siyah :))
Tam tamina bunlar canimcim pek te güzeller:) sen ptt hesabi actirana kadar daha biseyler alirim ekledikce. Istanbulun hangi semtindesin canim yakinsak belki elden alirim:)
Canim 3 tl lik siyah alt bu degil digerini istiyorum yan cekilmis olani.simdi dikkatli bakinca farkettim
Canim 3 tl lik siyah alt bu degil digerini istiyorum yan cekilmis olani.simdi dikkatli bakinca farkettim
Yazdım cnm ben sana görmedin demek :) Kavacıktayım ben Fatih köprüsünün başında yani..
Yan çekilmiş olan zeki o ayrıldı cnm Nilay Hnm'a senden önce söylemişti. Ama o giyilmişti azda olsa elimde KOM var. Hiç giyilmemiş bedenleri nerdeyse birebir ama zeki daha yüksek beldi. Ben sana Kom ayırdım. İstersen bir altım daha var etiketi kesik ama markadır yine ama komu öneriyorum.
Hepsinde fiyat aynı cnm 3 TL ..
Eki Görüntüle 992593
Eki Görüntüle 992582
durucum zeki olan altı ben aldım tatlım bilgin olsun.
Tamam canim:) gule gule kullan:)
canım mango bady yerine bunu koysan olur mu
Tamam canim kom olsun o zaman. Muhtemelen elden alirim. Ben beylikduzundeyim ama haftaya karsiya gecicem haberlesiriz yine:)