Fiyatları Siz Belirleyin! Anlaşalım. Son Kalanlar! 37. Sayfada/satış durdurulmuştur.

bel 42 cm di sanırım onda ama yarın tam ölçü vereyim cnm evet ptt'ye veriyorum. Kapıda ödüyorsun peşin istanbul içi 4,50 tutar kargo 1 kg'ya kadar istanbul dışı 6,50 tl.

ben 38 im canım yaneyse canım hayırlı satışlar..beğenmiştim ama onuuu

Kargo parası elbet var cnm.. Sende doğrusun ama fiyatları çok düşürdüm önüm dolu biran önce erisin diye bakıyorum. 3 4 parça seçiminde güzel birşeyler ayarlarım cnm. Teşekkürler.

canım pijamanın yanındaki uzun kollu ile takım sandım ben sanırım değil peki fiyatı nedir acaba...yeşili alayım tişortlar 3 ise onlkardan da geniş olanları seçeyim 3 tane sporcu atleti olabilir uygunsa

canım pijamanın yanındaki uzun kollu ile takım sandım ben sanırım değil peki fiyatı nedir acaba...yeşili alayım tişortlar 3 ise onlkardan da geniş olanları seçeyim 3 tane sporcu atleti olabilir uygunsa

Cnm Pijamanın yanındaki takım değil evet ama pijamanın yanında hediye gönderirim cnm sana mühim değil. Yeşili ayırıyorum. Tişortlarda markaya ve kullanma durumuna göre fiyat değişiyor sen beğendiklerini göster bana ben sana fiyat çıkarayım. Hepsinin son fiyatınada bakarız cnm. Bekliyorum. Bir tek kurukafalıdan şüpheliyim olup olmama konusunda ama hiç kullanılmamış oxxo'dur o Arkası penye ama olmadı badi gibi olur.

Pijamayı uzun kollu takım olmayan üstle beraber 4 TL'ye gönderirim cnm.

ikisi 4 tl.

5 tl.

serenada üsttekileri sana ayırdım cnm. Diğerleri;

8 tl.(derishow)

5 tl.(parbravo)

3 tl.(etiket)

4 tl.(batic)

5 tl.(reebook)

2 tl.(st moda)

5 tl.(oxxo)

3 tl(lcw)

4 tl.(mango)

3 tl.(mango)

3 tl.(mango)

5 tl.(misisi)

4 tl.(tiffany)

4 tl.(lcw)

5 tl.(gap)

3 tl.

3 tl.(mango)

4 tl.(levistruss go)

4 tl.(levistruss go)

Eklentiler

• $IMG-20140223-WA0016.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG-20140223-WA0017.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
canım atletler çok minik gibiler dar olurlar sadece yeşil,pijama için de değmez kargo yapmama diye düşündüm ben
ama çok emek vermişsin cnm ya

Cnm sen bana 42 beden dedin bende sana uygun modelleri çıkardım. Neyse mühim değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…