pudra pantolon 38 beden 80 cm bel ölçüsü
bnm bel 85 cıktı olmaz şansıma(( yeşilkaç
kızz alışveriş manyağı hala alıyo musun
bnm bel 85 cıktı olmaz şansıma(( yeşilkaç
ucuz görünce dayanamıyorum cnm napayımama olmadı bnm bel kalın ya hepsi dar olur cok ona uzuldm
yeşilde 78 80 civarı canım ama o esnek olanlardan
canım yanlış ölçmüşüm heralde lastiği açıkdığında 90 oluyorben bnm salaş bi pantolonumunkini ölctum hani rahat rahat olsn beli sıkmasın diye 85 cıktı e bu lastikli ise 80 olabilir ozman cok sıkıcagını sanmıyorum pantolon renginin aynısı yeşil tayt pant var bende bu pantolon gibi baya ondan istedim
canım yanlış ölçmüşüm heralde lastiği açıkdığında 90 oluyor
pudra renğide 42+42 84 oluyor için rahat etmezse belden mezüre üstündeyken fotolarını çekiyim
öyle walla canım yakın olmak vardıben sana bu gidişle bi 100tl bayılcam valla niye yakındeğiliz ya kapardım herşeyini eve gelip
öyle walla canım yakın olmak vardıkilo aldım olmuyo zaten hiçbiri
herşeyini ver bana hepsini ver o pudra pantolonu ben kaç ay aradım bi bilsen kotonda vardı bi ara satılmıştı ve aglamıştm biliomusun sinirden nasıl kalmazdiyeyeşille ikisinide ekle cnm son kaç olur ona göre indirim isterim azcuuk birde boyları iyimi uzunmu yani bnm bacak boy uzun ya biraz cok bilekte kalmasalar bari onlarıda alıyorum
hepsi senin olsun canımyanında olsaydım da verseydim sana canım hiç giyemedim o pudrayı biliomusun etiketi hala üstünde boylarını hiç kestirmedim 1.70 boyum birazda uzun oluodu zaten katlıyodum yeşili :) blıuzdan vazmı geçtin pantolonları görünce :)
Eki Görüntüle 969046 Eki Görüntüle 969047 Eki Görüntüle 969048 Eki Görüntüle 969049
koton trençkot 38 beden hiç kullanmadım 27 tl
kot yelek 5 tl
mis poem satıldı canım 5 dk falan kaçırdın bi pantolon var ama ona benzeyen koymadım fotosunu istersen ölçüsünü yazıyım önceyoo bluzde var unutmuşum bide şu mis poem olan pantolona bayıldım olurmu sence bana? Yok ya ben fena battım hahaha
mis poem satıldı canım 5 dk falan kaçırdın bi pantolon var ama ona benzeyen koymadım fotosunu istersen ölçüsünü yazıyım önce
keten deil canım,kumaş ama deişik bir kumaş anlatamadım walla:26: Boyuna olur büyük ihtimalle canım paça boyunu kestirmedim çünkü hiç.o dediğimde dar paça beli 41+41 ama onunda paça boyu kesilmedi.beden 31/32 :)şans ok cnm birde su pudra şalvarn yeri nasıl ? Ketenmi .. Ben 177 boyum ona göre ölcersn fotoda atarsan sevinirim o satılan tarzsa öle dar paça falan aldım onuda
keten deil canım,kumaş ama deişik bir kumaş anlatamadım walla:26: Boyuna olur büyük ihtimalle canım paça boyunu kestirmedim çünkü hiç.o dediğimde dar paça beli 41+41 ama onunda paça boyu kesilmedi.beden 31/32 :)
http://i.hizliresim.com/x9mmY5.jpg http://i.hizliresim.com/xBLLOp.jpg http://i.hizliresim.com/eXPPl3.jpg
RODİ PANTOLON 31/32 BEDEN
CANIM PURA PANTOLONUN FOTOLARINI YAKINDAN ÇEKİP KOYIYIM SENİN İÇİN SENDE BAK İÇİNE SİNSİN O ÖNEMLİ TAMAM MI :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?