Fiyatlar Düştü!! Alın Bitsin/satımıştır.

yeşilde 78 80 civarı canım ama o esnek olanlardan

ben bnm salaş bi pantolonumunkini ölctum hani rahat rahat olsn beli sıkmasın diye 85 cıktı e bu lastikli ise 80 olabilir ozman cok sıkıcagını sanmıyorum pantolon renginin aynısı yeşil tayt pant var bende bu pantolon gibi baya ondan istedim

canım yanlış ölçmüşüm heralde lastiği açıkdığında 90 oluyor
pudra renğide 42+42 84 oluyor için rahat etmezse belden mezüre üstündeyken fotolarını çekiyim

canım yanlış ölçmüşüm heralde lastiği açıkdığında 90 oluyor
pudra renğide 42+42 84 oluyor için rahat etmezse belden mezüre üstündeyken fotolarını çekiyim

ben sana bu gidişle bi 100tl bayılcam valla niye yakındeğiliz ya kapardım herşeyini eve gelip

öyle walla canım yakın olmak vardı kilo aldım olmuyo zaten hiçbiri

herşeyini ver bana hepsini ver o pudra pantolonu ben kaç ay aradım bi bilsen kotonda vardı bi ara satılmıştı ve aglamıştm biliomusun sinirden nasıl kalmazdiye yeşille ikisinide ekle cnm son kaç olur ona göre indirim isterim azcuuk birde boyları iyimi uzunmu yani bnm bacak boy uzun ya biraz cok bilekte kalmasalar bari onlarıda alıyorum

hepsi senin olsun canım yanında olsaydım da verseydim sana canım hiç giyemedim o pudrayı biliomusun etiketi hala üstünde boylarını hiç kestirmedim 1.70 boyum birazda uzun oluodu zaten katlıyodum yeşili :) blıuzdan vazmı geçtin pantolonları görünce :)

yoo bluzde var unutmuşum bide şu mis poem olan pantolona bayıldım olurmu sence bana? yok ya ben fena battım hahaha

yoo bluzde var unutmuşum bide şu mis poem olan pantolona bayıldım olurmu sence bana? Yok ya ben fena battım hahaha
mis poem satıldı canım 5 dk falan kaçırdın bi pantolon var ama ona benzeyen koymadım fotosunu istersen ölçüsünü yazıyım önce

mis poem satıldı canım 5 dk falan kaçırdın bi pantolon var ama ona benzeyen koymadım fotosunu istersen ölçüsünü yazıyım önce

şans ok cnm birde su pudra şalvarn yeri nasıl ? ketenmi .. ben 177 boyum ona göre ölcersn fotoda atarsan sevinirim o satılan tarzsa öle dar paça falan aldım onuda

şans ok cnm birde su pudra şalvarn yeri nasıl ? Ketenmi .. Ben 177 boyum ona göre ölcersn fotoda atarsan sevinirim o satılan tarzsa öle dar paça falan aldım onuda
keten deil canım,kumaş ama deişik bir kumaş anlatamadım walla:26: Boyuna olur büyük ihtimalle canım paça boyunu kestirmedim çünkü hiç.o dediğimde dar paça beli 41+41 ama onunda paça boyu kesilmedi.beden 31/32 :)

böle tırıl tırıl kumaşsa sevmem nasıl bi kumaş acaba iç gösterirmi cnku oteki türlü klasik kaçar ben spor giyiniyorum cogunlukla... pantolon olur bana 31 32 ise yuklemeni bekliyorum

evet cnm cok iyi olur elimde kalmasın belleri biraz sıkıcak zaten bu pudranın falan inşallah cok sıkmaz lastikli bişey değil cunku.. ekledigin pantolon tarzı var elimde o renk öteki satılanın rengi cok gzldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…