Fiyatlar Düştü!! Alın Bitsin/satımıştır.

Beğenin fiyatları konuşalım indiriim vaarr:)

Son düzenleme:
zara pantolon hiç giymedim etiketi bile üstünde 38 beden 35 tl
rodi hills 31-32 beden 10 tl koton ole 26-32 beden ben 38 bedenken giyiyordum 10 tl
de facto kadife tayt pantolon m beden 10 tl de facto 38 beden hiç giymedim 15 tl
zara ön ve arka görünüş deri detaylı
de facto hiç giymedim m beden 10 tl batik hiç giymedim l beden 15 tl mango hiç giymedim 38 beden 20 tl şalvar pantolon 38 beden hiç giymedim 10 tl
mango beyaz keten pantolon 38 beden 15 tl bir defa giydim

hadi arkadaşlar indirim de var ekleyeceğim ürünlerde var ...:)

Son düzenleme:
mango boyundan askılı badi hiç giymedim 6 tl
ole s beden 8 tl ole 8 tl adil ışık 8 tl mango 5 tl zara salaş t-shirt 10 tl 6 tl 9 tl
arkadaşlar ilk sayfalarda da bluzlar var hepsini buraya tekrar dan koyamadım bakabilirsiniz çoklu alımlarda güzel indirimler de yapıcam

adil ışık hiç giymedim xs beden ama L ye kadar olur arkadan ayarlaması var 15 TL HİÇ GİYMEDİM YİNE ÖRGÜ CEKET TARZI HIRKA 10 TL
BERSHKA CEKET ÇOK AZ GİYDİM ESNEK BİR KUMAŞI VAR LİKRALI GİBİ M 15 TL
HİÇ GİYMEDİM İÇİNE BEYAZ BADİ İLE DAR KOTUN ÜSTÜNDE ÇOK GÜZEL DURUR FOTODA ÜTÜSÜZ M 17 TL
KOT YELEK 5 TL
5 TL
HİÇ GİYMEDİM OMUZLARINDA DETAYI VAR ESKİTME KOT YELEK 17 TL

mudo hiç giymedim 34 beden 5 tl
koton hırka 10 tl

Eklentiler

• $20140227_162940.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 50
  • $20140227_162932.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 50
canım kırmızı çiçekli yani en son eklediğin elbisenin bedeni ile kot bolero ve cepken tarzı kot yeleğin bedenleri nedir ?
üstlerinde duruşları olan fotolar var mı hiç birde,olsa tadından yenmez

birde yeşil fermuar detaylı elbisenin bedeni?

Son düzenleme:

canım yeşil elbisenin bedeni s
kırmızı elbise m beden
cepken yelek 40 beden ama s kalıbında çünkü şu anda bana olmuyor :)
kot bolero s beden

canım üstüme giyip fotolarını koymak isterdim ama olmuyorlar bana biraz fazla kilo aldım son zamanlarda
yeşil furmuarlı üste tam oturuyor.çiçeklinin üst bedeni oturuyor etek kısmı dökümlü geliyor

Reactions: Nil

Hosgeldin yeni urunleri bekliyoruz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…