- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mERHABA CANIM :) PAKETİ AÇAR AÇMAZ MİSLERRR GİBİ BİR KOKU KIYAFETLER DE ÖYLE... SARI T SHİRT ÜN KUMAŞI MÜKEMMEL BİR TEK O OLDU ZATEN :))) AMA HİÇ SORUN DEĞİL. KİLO VERME SÜRECİNDEYİM HEPSİNİ GİYECEM İNŞALLAH. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. HEPSİ TERTEMİZ. KUSURU BİLE YOK..HEDİYEN İÇİN DE TŞKLER ÇOK NAZİKSİN. TAKİPTEYİM SENİ :))
Koşu bandı fiyatı nedir??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim güle güle iyi günlerde kullan inşallah hepsinin içine girersin en yakın zamanda o kadar tedirgindim ki begenmeyeceksin diye okuyunca büyük bir oh çektim hayırlı olsun canım
yürüyüş bandı kaç para canım ? nerden kargo yapıyorsun sehir ? birde orjinal görüntüsünü gönderirmisin..
:))) beğenmez miyim hiç. pembe pantolonu iyi ki almışım. onun üstüne uygun çok güzel cicilerim var hepsini giyecem inşallah :))
innnşşşaalllaaaahhhh
canm bu ucunu almk isterm ama. temmuzn 5 dn sonra odeme yapabilirm sana uyarsa
senin avatara hayran oldum
baktıkça oynayasım geliyor... çoook şirinlerrrrrrrrrrrr
tamam canım sana ayırıyorum bunları ödeme yaptıgının ertesi günü yollarım ürünlerini
canm ya tesettr elbiswde indirm gordm onu alacmda sen bana ayrdign urunleri satisa koy elbiseyi alamzsm yada param artrsa tekrar donerm sana.kusura bakma