Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar canm
Eki Görüntüle 1160813 Eki Görüntüle 1160814
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bunlar canm
Eki Görüntüle 1160813 Eki Görüntüle 1160814
ama kot olur sana
Eki Görüntüle 1160835 bu kot canım
Bu güzelmiş ama tek ürün kargosu ödemeyim diyorm benm pantolon ve uzun elbisler ve sırt çantasına ihtyacm var şuanda tatlm
doğru diyorsun canım ben arada yine koyacam ürün bakarsın başlık değişince ozaman uygun başka parçalarda bulursan öyle anlaşırız artık
düzleştirici satıldı mı takas düşünür müsünüz?
satılmadı canım düşünürüm kıyafetle çünkü tüm dolabı boşalttım
neye ihtiyacınız var ona göre ekleyeyim aksam foto:) kac beden
Ok akşam a eklerim çok sık şifon gömlek düşünürsen Penye lerde var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım uyar bana da şöyle iyi birşeyler lazım hatta whatsapp kullanıyorsan ordan gönder ben akşamları kk ya girmiyorum kocik kızıyor evde telefonla oynamama
Eki Görüntüle 1152131
Eki Görüntüle 1152132
Eki Görüntüle 1152135
Eki Görüntüle 1152137 kıyafetler kitara 84 isimli arkadaşımıza satılmıştır. güle güle iyi günlerde kullansıııınnn
Eki Görüntüle 1152133 bu ütü de efenihanefe yle takas edilmiştir. sonunda canım arkadaşımla alışveriş edebildik. güle güle kullansın
kızlar dunlop marka e 6 model koşu bandım satılıktır. Öğrenciyken babama aldırmıştım evlenince de eve getirdim ama o kadar çok eşya var ki evde koyacak yer yok benim de koşacak vaktim yok o yüzden satmaya karar vverdim
Eki Görüntüle 1156056
koşu bandım bu internetten aldım bu görüntüyü ama isteyenler için foto atarım tertemiz zaten kullanılsaydı biryerimden belli olurdu kayış yağ bakımları yeni yapıldı. hiçbir sorunu yok.