- 13 Ekim 2013
- 1.106
- 584
Arkadaşlar merhaba hafta sonu dolap detoksu yaptım kilo alınca meğersem hiçbirşeyim kalmamış bana olan
bununla yüzleştim ve durdurmanın bi anlamı olmadığını düşündüm satışa çıkarıyorum eşyalarımı hepsi uzun zamandır giyilmediği için hurçta kırışmış kusura bakmayın ama alıcıya yıkayıp ütüleyip ilk günkü gibi göndereceğim daha ekleyeceğim çok şey var takipte kalın birde aşırı hızlı kilo alımı nedniyle ürünlerim en fazla 5 kez giyilmiştir pantalonlar yeşil elbise hiç giyilmedi
Hadi ilk satışlarım hayırlı olsun bana
dantel bolero 38-40 beden hiç giyilmedi 5 tl
bayılarak aldığım ama hiç giymediğim beyaz kot pantalonum 42 beden 20 tl çoookk kaliteli iç göstermez
çok şık duran tişörtüm m/l beden 5 tl
hiç giymediğim toz pembe pantalonum çok şık duruyor 42 beden 15 tl
lcw m beden çok az giydim bana kısa oluyor 5 tl
özel diktirmiştim 40-42 beden 1 kez giydim sunumda 10 tl sıfır ayarında
yine çok şık duran busem marka ceket bana olmuyor giydim 10 tl m/l beden
hiç giymediğim elbisem söz için almıştım o ara kilo alınca hiç giyemedim 40-42 beden çok şık yumuşacık zümrüt yeşili elbise 60 tl ye almıştım 20 tl ye satıyorum altın sarısı kemeri de var ama şuan bulamadım alıcı istediğinde bulurum.
5 tl
5 tl
5 tl
5 tl
lcw 42 beden çok tatlı elbise 1 kez giydim 15 tl
şiir butikten almıştım çok şık yumuşacık ancak bana olmuyor 2 kez ancak giydim 10 tl
bununla yüzleştim ve durdurmanın bi anlamı olmadığını düşündüm satışa çıkarıyorum eşyalarımı hepsi uzun zamandır giyilmediği için hurçta kırışmış kusura bakmayın ama alıcıya yıkayıp ütüleyip ilk günkü gibi göndereceğim daha ekleyeceğim çok şey var takipte kalın birde aşırı hızlı kilo alımı nedniyle ürünlerim en fazla 5 kez giyilmiştir pantalonlar yeşil elbise hiç giyilmedi
Hadi ilk satışlarım hayırlı olsun bana
dantel bolero 38-40 beden hiç giyilmedi 5 tl
bayılarak aldığım ama hiç giymediğim beyaz kot pantalonum 42 beden 20 tl çoookk kaliteli iç göstermez
çok şık duran tişörtüm m/l beden 5 tl
hiç giymediğim toz pembe pantalonum çok şık duruyor 42 beden 15 tl
lcw m beden çok az giydim bana kısa oluyor 5 tl
özel diktirmiştim 40-42 beden 1 kez giydim sunumda 10 tl sıfır ayarında
yine çok şık duran busem marka ceket bana olmuyor giydim 10 tl m/l beden
hiç giymediğim elbisem söz için almıştım o ara kilo alınca hiç giyemedim 40-42 beden çok şık yumuşacık zümrüt yeşili elbise 60 tl ye almıştım 20 tl ye satıyorum altın sarısı kemeri de var ama şuan bulamadım alıcı istediğinde bulurum.
5 tl
5 tl
5 tl
5 tl
lcw 42 beden çok tatlı elbise 1 kez giydim 15 tl
şiir butikten almıştım çok şık yumuşacık ancak bana olmuyor 2 kez ancak giydim 10 tl
Son düzenleyen: Moderatör: