• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fiyatlar cildirmis olmali:) hepsi marka

• Konu Sahibi Konu Sahibi mame
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esmer _şekerm merhaba canım seni unutmadım ama oğlum bir kaç gündür rahatsız ateşi vardı bugün gidemedim kargoya adres iletirsen bana bu hafta içinde göndereceğim sende tamam dersen eğer..

canım birde hesap açtıracaksın değil mi? kargomu alırken paranı direk alıcı ödemeli olarak yatırayım :54::54:

Son düzenleme:
Canım 38e dar mı oluyor dökümlü mü? Ben 40 giyiyorym genelde bana olur mu ki?[/QUOT

gittim denedim şimdi benim üst kısmım iri hafif dar oluyor bel kısmında da hafif bolluk var sana nasılolur acaba ben 36 beden-de giyiyorum kalıplarda değişiyor eger 38-40 arası giyiyorsan üstün inceyse olabilir.

36 numara a ma 37 ye olur.cok temiz.sifir ayarinda 4 ay giydim sadece 35 tl.

35 demiştim ama 20 liraya bırakıyorum alıcı olursa...... Diğer siyah bot da aynı şekilde 15 lira..... Leopar ayakkabı da 10 lira...

Son düzenleme:
Cnm birebir orjinaldir kimse imitasyon oldugunu anlamz zaten coook paralar wererek aldim.bende cok dikkatliyimdir.taklit oldugu belli degil.aldigim fiyatin cok altinda ve cok temiz.

yanlıs anlamayın ama bısey dıkkatımı cektı şımdı bı mal orjınalse zaten ımıtasyon oldugunu anlamanız mumkun degıldır yanı kımse buna taklıt demez ama sız kımse taklıt oldugunu anlamaz ama orjınal yazmışsınız bı harley bot sever olarak bunu bana açıklayabılırmısınız acaba bırde resımlerde hıcte orjınal gıbı durmuyo:19::19:

36 numara 37 de olur.bunu bekletiyorm belki giyerim diye ama giymiyorm. bebeğim de olunca oyle kaldı .cook az giydim. yıpranması yok sadece topuk ucundaki plastik şey çıkmış yedeği var onuda vereceğim 10 tl
leopar ayakkabı sadece 10 lirA

yanlıs anlamayın ama bısey dıkkatımı cektı şımdı bı mal orjınalse zaten ımıtasyon oldugunu anlamanız mumkun degıldır yanı kımse buna taklıt demez ama sız kımse taklıt oldugunu anlamaz ama orjınal yazmışsınız bı harley bot sever olarak bunu bana açıklayabılırmısınız acaba bırde resımlerde hıcte orjınal gıbı durmuyo:19
canım rica ederim herkes düşüncelerini açıklamakta özgürdür hiç sorun değil... ben bu çizmeleri üniversitedeyken almıştım 9 yıldır tutuyorum elimde belki giyerim diye ama giyemedim neyse satıldı zaten.. orada yazan cümle ye gelince neden bu kadar takıldın anlamadım zaten sorulduğunda ben gereken açıklamayı yapıyorum ...duruşuna gelince herkes senin düşündüğün gibi düşünmüyor olabilir..

yanlıs anlamayın ama bısey dıkkatımı cektı şımdı bı mal orjınalse zaten ımıtasyon oldugunu anlamanız mumkun degıldır yanı kımse buna taklıt demez ama sız kımse taklıt oldugunu anlamaz ama orjınal yazmışsınız bı harley bot sever olarak bunu bana açıklayabılırmısınız acaba bırde resımlerde hıcte orjınal gıbı durmuyo:19::19:

Birebir orjinaldir derken, birebir orjinalin kopyasıdır demek istemiş.. Laf cambazlığı yapmış sanırım biraz :1:

yanlıs anlamayın ama bısey dıkkatımı cektı şımdı bı mal orjınalse zaten ımıtasyon oldugunu anlamanız mumkun degıldır yanı kımse buna taklıt demez ama sız kımse taklıt oldugunu anlamaz ama orjınal yazmışsınız bı harley bot sever olarak bunu bana açıklayabılırmısınız acaba bırde resımlerde hıcte orjınal gıbı durmuyo:19
canım rica ederim herkes düşüncelerini açıklamakta özgürdür hiç sorun değil... ben bu çizmeleri üniversitedeyken almıştım 9 yıldır tutuyorum elimde belki giyerim diye ama giyemedim neyse satıldı zaten.. orada yazan cümle ye gelince neden bu kadar takıldın anlamadım zaten sorulduğunda ben gereken açıklamayı yapıyorum ...duruşuna gelince herkes senin düşündüğün gibi düşünmüyor olabilir..

yanlız ben soruma cevap alamadım orjınalmı degılmı?yanı bı mal ya orjınaldır ya degıldır orjınal gıbı ama cakma gıbı dıye bı cunle sıze ne kadar dogru geldı?

Back