How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

fiyatlar cildirmis olmali:) hepsi marka

• Konu Sahibi Konu Sahibi mame
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kabana bayılmıştım ama satılmış galiba ya nereden almıştınız onu markası nedir yani

kabana bayılmıştım ama satılmış galiba ya nereden almıştınız onu markası nedir yani

Ewet gulaycigim satildi.gercekten begenmene cok sewindim.bende cok begenerek giydim ve benzeri olarak kotondan trenckot aldim.o dasuper duruyor.istersen onu verebilirm sana.bir bak istersen.ekleyecegm cok sey war ama ekleyemiyorum.

Niye hepinizin ayaklari minicik bedenleri ufacik??? Hangi ülkede yaşıyorsunuz siz? Nedir bu türkiyenin hali nereye gidiyo bu millet isyeeaaannn :(

Nehirsu cook tatlisin:9:aslinda sira sanada gelecekti ama telefonum bana oyun oynuyor.resimleri acmiyor:((
ahh ahhhh:25:kaldim oylece kucuk bedenlerde....

Nehirsu cook tatlisin:9:aslinda sira sanada gelecekti ama telefonum bana oyun oynuyor.resimleri acmiyor:((
ahh ahhhh:25:kaldim oylece kucuk bedenlerde....
Simdi yatıyorum sabah ilk is topigine bakmak olacak :) canta falan eklycek misin?

Canım alıcı odemelı degıl ama aynı gun ıslemlerı yapıp aktıf adıyorsa ptt oyle yaptırırım daha yenı uye oldugum ıcın ne nedır tam bılmıyorum ozelden tel verırsen. Bende hs nomu verırım konusuruz

Canım alıcı odemelı degıl ama aynı gun ıslemlerı yapıp aktıf adıyorsa ptt oyle yaptırırım daha yenı uye oldugum ıcın ne nedır tam bılmıyorum ozelden tel verırsen. Bende hs nomu verırım konusuruz

bence öyle yapman daha mantıklı,ptt gidip 5 TL karşılığında hesap açtırıyorsun, hesabına direk paran yatıyor...

sonuçta diğer ürünlerinde satışta sana kolaylık ve güvence olur...

o halde pazartesi yapınca haber ver ki sana bilgilerimi vereyim böylece direk kargomu alınca sana da paran yatmış olacak gidip ptt paramatiklerinden paranı çekebileceksin...

hem satıcı hemde alıcı için kolaylık oluyor...

Son düzenleme:
Back