fiyatlar cildirmis olmali:) hepsi marka

• Konu Sahibi Konu Sahibi mame
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kabana bayılmıştım ama satılmış galiba ya nereden almıştınız onu markası nedir yani

kabana bayılmıştım ama satılmış galiba ya nereden almıştınız onu markası nedir yani

Ewet gulaycigim satildi.gercekten begenmene cok sewindim.bende cok begenerek giydim ve benzeri olarak kotondan trenckot aldim.o dasuper duruyor.istersen onu verebilirm sana.bir bak istersen.ekleyecegm cok sey war ama ekleyemiyorum.

Niye hepinizin ayaklari minicik bedenleri ufacik??? Hangi ülkede yaşıyorsunuz siz? Nedir bu türkiyenin hali nereye gidiyo bu millet isyeeaaannn

Nehirsu cook tatlisinaslinda sira sanada gelecekti ama telefonum bana oyun oynuyor.resimleri acmiyor(
ahh ahhhhkaldim oylece kucuk bedenlerde....

Nehirsu cook tatlisinaslinda sira sanada gelecekti ama telefonum bana oyun oynuyor.resimleri acmiyor(
ahh ahhhhkaldim oylece kucuk bedenlerde....
Simdi yatıyorum sabah ilk is topigine bakmak olacak :) canta falan eklycek misin?

tamam canım uygundur. adresi ve telfnu uygunsa gönderebilrsn

canım alıcı ödemeli yollayacaksın değil mi? ona göre şube adresi vereceğim...

yani kargonu alırken ürün bedelini yatıracağım.

Canım alıcı odemelı degıl ama aynı gun ıslemlerı yapıp aktıf adıyorsa ptt oyle yaptırırım daha yenı uye oldugum ıcın ne nedır tam bılmıyorum ozelden tel verırsen. Bende hs nomu verırım konusuruz

bence öyle yapman daha mantıklı,ptt gidip 5 TL karşılığında hesap açtırıyorsun, hesabına direk paran yatıyor...

sonuçta diğer ürünlerinde satışta sana kolaylık ve güvence olur...

o halde pazartesi yapınca haber ver ki sana bilgilerimi vereyim böylece direk kargomu alınca sana da paran yatmış olacak gidip ptt paramatiklerinden paranı çekebileceksin...

hem satıcı hemde alıcı için kolaylık oluyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…