• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri fiyat nasil acaba??????

ufuktugba

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
3
0
6
34
İstanbul
Gelinliğim fransiz dantel inden olacak ve prenses model kina elbisesi özel dikim olacak fakat kiralik +bindalli hediye fiyat3000 TL istediler acaba nsil fiyati ..fikirlerinize ihtiyaç im var TSK .

bence iyi fiyat hatta ucuz bile. benim aklımda bir kaç tane gelinlik var birinin fiyatı 3.500 biri 4.250 biride 5.200 dü canım sadece gelinlik fiyatı.

Arkadaş kiralık diyor ama dikkat ederseniz, kiralık için çoook pahalı.

Kiralıkla satın alma arasında çok fark yok ki. 200-300 tl anca oynuyor. Hem nişanlık ve bindallı da varmış içinde. Gerçi gelinliği görmeden yorum yapmak çok da doğru değil aslında.

Belki de kiralık olayına hala anlam veremediğim için fiyat garip geliyor. Yani o kadar parayı vereceksin ama gecenin sonunda hiçbirşey kalmayacak, gelinlikçiler iyi yöntem bulmuş. Eğer arada 200-300 tl fark varsa, ben olsam 3000 verebiliyorsam 3300 de verip kıyafetleri alırım.

Bence ortalama bir fiyat. Dedikleri gibi satin almayla kiralama arasinda max 500 oynar. Gelinligin saklanmasi sorun oluşturuyor diye genelde kiralama yoluna da gidiyor arkadaşlar. Bence icine sindiyse biraz daha pazarlik edip dusurmeye calis fiyati :)

bencede çok pahalı.benimde özel dikim kiralık olacak,kumaşı beraber alıcaz 1500 tl.muhite göre fiyatlar çok oynuyor.kadıköy,fatih,Ümraniye hepsinden kullanılacak kuması söyleyerek fiyat aldım.

Back