İlköğretim Yorum ve Soruları Fiyasko okullar..

ya burs falan verirler mi diye valiliğe kaymakamlığa gittim ya hatta bilsem müdürü aman devletimiz sahip çıkar aman destek olurlar falan dedi mutlaka gidin valiyle görüşün dedi neyse döne dolaşa kaymakamlığa kadar geldik işin ilginci durumu çok net anlatan açık bir dilekçe yazdım yani kızımın durumunu ona daha iyi destek olmak için yapılabilecek bişey varsa yapılmasını burs veriyolarsa burs verilmesini yazdım,sanki ben açım açıktayım kızıma bakamıyom sokaktayım demişim gibi beni aramışlar efenim siz işsizmişsiniz sigortanız yokmuş bakamıyormuşsunuz biz alalım bakalımmış,çocuğun olan aklını da alacaklar delirdiniz mi siz dedim ya ben kızımı falan vermicem sadece burs istedim ben işsizsem bu sene işsizim 9 yıl çalıştım zaten seneye sınavım var vali yardımcısı da dedi eylülde gel okula başlatalım diye anam var babam var ya bana zaten bakıyor deli mi neler dumura uğradım işte bugün gidiyorum tekrar kaymakamlığa çözmeye

Canım, eşinden ayrı mısın? Özel oldu ise özür dilerim.
Kaymakamlıkta aklınca "sosyal devletçilik" oynamaya mı çalışmış, çocuğu alacaklar hayret bişey..

Yok canım ne özeli evet ayrıyım hem de tam oyun çok da iyi bakarlarmış gibi benden alacaklarmış hey allahım hallettik neyse

Yok canım ne özeli evet ayrıyım hem de tam oyun çok da iyi bakarlarmış gibi benden alacaklarmış hey allahım hallettik neyse

Bir annenin çocuğundaki farklılığı gözlemlemesi ve onun için daha iyi koşullarda bir eğitim istemesi abes geldi insanlara herhalde, çocuğu aç açık zannettiler..

İnşallah en kısa zamanda güzel bir iş fırsatı çıkar tatlım karşına, dualarım seninle.

gözlemlemeyi bırak resmi kurum raporları var bu çocuk üstün zekalıdır diye ama neyse devran döner heralde

slm oğlum bu sene 1.sınıfa başlıcak bende okul arayışı içindeyim aklımda bir okul vardı dediğiniz gibi nezih semtte yeni inşa edilmiş bir okul rica etsem bu okulun ismini bana özeldende olsa mesaj atarmısınız tahmin ettiğim okulsa oğlumu göndermek istediğim okul olabilir bende iyice araştırırım..

iyi okul da iyi öğretmen de kişiye göre değişiyor maalesef. güya ankaranın en iyi okullarından birindeydi çocuklarım. ama ben ikisini de aldım o okuldan.hiç memnun kalmadım.

karun kadar zengin olsam İstanbul ve Ankaradaki birkaç okul dışında çocuğumu hayatta özel okulda okutmam...

bu arada başlık pek ilginç...kaç okul gezdiniz böyle müfettiş edasıyla....

Son düzenleme:
bi kaç yorum okudum

bende bır devlet okulunda 6 yıldır öğretmenim

devletın herkademesınd salla başı al maası insanlar vardır biliyoruz. okullardada var.

ben kendı acımdan bakıyorum ben anlatıyorum etkınlık yapıyorum malzamae sıkıntım hıc yok anadolunu bır ilçesindeyim.

sınıfımda sordugum tum soruları cevaplayacak kapasıtede öğrencim var ama hiç cevaplayamayacak öğrencimde var. çıkarmayı yaptıramıyorum öğrenciye evde anne 0 ilgi.

sadece okulda yapılan okulda kalıyor.

çocuk zeki yanı genetık-alenın ilgisi-cocuga tanınan imkanlar-öğretmen-cevre bir cok faktör var eğitimde. hepsı bır arada olmalı. sadec okula gıttımde okul söle böle demek

yetmez tekk basına okul ve öğretmen bişi yapamaz elinde sihirli değnek yok. bu böle bilinmeli.

başarı tesadüf degıldır. köylerden birleştırılmış sınıflardan bırıncıler cıkmıyormu. öğretmen cocuk aile eş zamnlı calısıyor koyde olsa

yada kendı sınıflarımızı düşünelim-doktorda var bogacıcı de hacettepede elazıg unv kazananlarda farklı farklı .

eğer cocugun baskasına göre zekıyse(her aile cocugum zekı derde o yuzden baskasına göre ) -dersle ılgılıyse kucukten bellı oluyor bu- özel yada resmi bir okulda bır öğretmen bulman yeterli anlayıslı meslek bılgısı olan yeterli -sende veli olarak zaten ilgilisin

hiç endişen olmasın bundan sonra o cocuk yapar. tamamne izole edemezsın cevresınde hep basarılı cocuklar yapamazsın. o da görmelı basarısızları ve kendı calısma gucunu farketmelı

bıde mufredat cok basıt ilk kademede al şimdide 4+4+4 yaptılar ilk 4 iyice basıt olcak . daha cok yazcak var ama eğitim bu söle söle bitmiyor.

karun kadar zengin olsam İstanbul ve Ankaradaki birkaç okul dışında çocuğumu hayatta özel okulda okutmam...

bu arada başlık pek ilginç...kaç okul gezdiniz böyle müfettiş edasıyla....

çocuğunuz var mı veya okula başladımı bilmiyorum.
bende başlarda sizin gibi idealist olmaya çalıştım ve ilk çocuğumu devlet okuluna verdim.
sınıfı 53 kişiydi.öğretmeni haklı olarak ilgilenemiyordu,ödev bile vermiyordu bu kadar çocuğun ödevini nasıl kontrol edicem diye.
çok başarılı olan çocuğumun devlet okulunda körelmeye başladığını görünce 3.sınıfı bitirmesini bile beklemeden özel okula aldım mecburen.
ve 2. çocuğumuda özel okula vermek zorunda kaldım.
en azında sınıflar 18 kişi ve öğretmenler birebir ilgilenebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…