FITPACK Dİyeti Kullanan Var Mı?

:KK49:
rica ederim canım insallah gider kilolarımız güzel bir ürün ben hala kullanıyorum ıkı ayda kaçamaklara ragmen 8 kılo verdim :KK49:
İnşallah canım benim pko var şuan kullanamam zaten bebek için tedaviye başladım ama aklımda bulunsun duruma göre bakarım artık

valla kullanırsan banada bilgi ver D:
ben kullandım kizlar inanın belki 50 çeşit şey denedim ama hiç biri ise yaramadı.çaylar göbek bandı sırt bandı hap ne ararsanız bitek fitpack ise yaradı 10 kilo verdim kışın yine kilo aldım çünkü fitik dolayısıyla az hareket ettim birde kızımı ben bırakıp aldığım için sürekli arabadayim ama yeniden alıp kilo vereceğim.fitpack el ayak titremesi olmadan seni tok tutan kilo verimine yardımcı olan tek ürün bu hepinize tavsiye ederim

merhaba hanımlar. ben de düzenli sporla başladım fitpack e.21 günüm ve 7 kilo gitti. 85 ten 78 ye düştüm. en güzel yanları tadı,enerjik tutması ve en önemlisi yağdan gitmesi (gözle görülür bir incelme var şu an). burda benim dışımda birilerinin bu ürünü kullanıyor olması güzel umarım istediğimiz kiloya ulaşırız

merhaba hanımlar. ben de düzenli sporla başladım fitpack e.21 günüm ve 7 kilo gitti. 85 ten 78 ye düştüm. en güzel yanları tadı,enerjik tutması ve en önemlisi yağdan gitmesi (gözle görülür bir incelme var şu an). burda benim dışımda birilerinin bu ürünü kullanıyor olması güzel umarım istediğimiz kiloya ulaşırız
aynen cnm birazda ucuz olsa daha iyi ama değer dogrusu

evet 4 kutusuna nerdeyse 400 lira verdim. gerçekten pahalı ama inceldiğimi gördükçe helal olsun diyorum. herbalife başlayacaktım. Eniştem onlar sadece bitkisel protein içeriyor ki vücut çok azını emiyor dedi. vazgeçtim. sonra nasıl oldu bilmem gruplarına denk geldim iyi ki gördüm buldum.

Kullandığım dönem beni de gözle görülür bir şekilde inceltmişti. Fakat kullanımı bırakıp kış boyu yediğim tatlılar sonucu 51.5 a inen kilom 58 e dayandı:KK43: Tatlıyı keserek 55 e indim, 19 gündür de protein ağırlıklı beslenerek ve tatlı niyetine hurma vs yiyerek 52.6 ya düştüm. Geçen seneden artan paketlerim vardı, tekrar kullanacağım. Benimkiler çilekli olan, süt ile karıştırıldığında çok tatlı ve suni bir çilek tadı alıyorsunuz bir kötü tarafı o. Acaba kakaolusunu deneyen var mı?

bende bugün başladım 2 gün detoks yapacağım 71 ile başladım çevremde de zayıflayan çok umarım gider bu kilolarr

Nasıl bir ürün bu ya acaba zararı var mı sağlığa ? Bir ara Tv'de protein tozu zararlı vs diyorlardı bu ürün protein tozu içerikli ise acaba zararlı mıdır ? Doktorlara Soran biri oldu mu acaba ?

kizlar fitpack cok guzel bir urun ben 3 kutu aldm 4 gunde 2 kg verdm ama amleiyat olcam satiyorm urunleri almak isteyen bana ulassin uygun fiyta vercem

kesinlikle işe yarıyor en sevdiğim güvendiğim inandığım zayıflama yöntemi kim bulmuşsa Allah razı olsun :KK52::KK52::21:

merhaba arkadaşlar...
ben eski bir üyeyim ve konuya daha öncede yazmıştım.. kullanıp 66 kilodan 55 kiloya inmiştim.
ara verdim 4 ay kullanmadım.. ve hiç kilo almadı. dedikleri gibi sadece yağlardan vermişim kas kaybım olmamış..
yaz geliyor diye mayıs ayında 2 kutu daha alıp 50 kiloya inmek istedim.. evet 50 kiloyum ve inanılmaz mutluyum.. alacaksanız düşünmeyin ama orjinal ütün alın.

REKLAMLAR

bu arada sezeryan doğum yaptım forumda bilen bilir beni:) göbek kalmıştı kocaman yok artık şükürler olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
1 ay bile olmadan 6,5 kilo verdim ve toplamda 20 cm inceldin kesinlikle fitpacki tek geçerim

X